Originally posted by mitsarantoltso
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Πρόγνωση καιρού από 22-12-2008 έως 28-12-2008
Collapse
X
-
Ο Δημήτρης τι είναι ρε συ ο Θεός??ειδικά σε τέτοια περίπτωση όποιος πει ότι ξέρει τι θα γίνει την Πέμπτη με ακρίβεια είναι τουλάχιστον πανάσχετος...η μετεωρολογία θα ξαναπω...δεν είναι παιχνίδι...www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
-
Δεν ξερω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση...κριμα[i]Originally posted by selas777Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου εδώ μέσα. Το κλείνω το θέμα
"Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Δεν αφορά η επίθεση εσένα φίλε...Originally posted by mitsarantoltsoΔεν ξερω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση...κριμα[i]Originally posted by selas777Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου εδώ μέσα. Το κλείνω το θέμα
"www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Δημητρη δεν δεχεσε επιθεση απο κανεναν. Βρισκεσε προφανως σε ασχημη κατασταση λογω τον προβληματων που εχεις (ειναι α΄πολυτα δεκτο) αλλα μην τα βαζεις με ολους και ολα.Originally posted by mitsarantoltsoΔεν ξερω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση...κριμα[i]Originally posted by selas777Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου εδώ μέσα. Το κλείνω το θέμα
"
Comment
-
Τα βαζω με ολους και ολα?Προφανως αναφερεσαι στο αρχικο μου ποστ προς τον Δημητρη,πραγματικα εγω εκανα μια απλη ερωτηση,απο εκει και μετα...δεν τα εβαλα με κανεναν.Originally posted by dirfiΔημητρη δεν δεχεσε επιθεση απο κανεναν. Βρισκεσε προφανως σε ασχημη κατασταση λογω τον προβληματων που εχεις (ειναι α΄πολυτα δεκτο) αλλα μην τα βαζεις με ολους και ολα.Originally posted by mitsarantoltsoΔεν ξερω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση...κριμα[i]Originally posted by selas777Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου εδώ μέσα. Το κλείνω το θέμα
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Αυτο για την συμπεριφορα γιατι το ειπες?Εχω δωσει τετοια δειγματα τους 6 μηνες που σημπληρωσα στο φορουμ?Originally posted by mitsarantoltsoΔεν ξερω γιατι δεχομαι τετοια επιθεση...κριμα[i]Originally posted by selas777Δεν έχω να ανακαλέσω τίποτα. Εσύ μάλλον θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου εδώ μέσα. Το κλείνω το θέμα
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Μαλλον απο την απεραντη γκρινια μας λυπηθηκε ο Θεος και φαινεται οτι αλλαζουν καποια δεδομενα σε σχεση με τη δημιουργια και κινηση του χαμηλου.Για να δουμε.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Και ενα ευχαριστο νεο για τους φιλους μας τους δυτικομακεδονες. Αυριο το πρωι τα παιδακια της Φλωρινας, της Καστοριας και των Γρεβενων και ισως και της Κοζανης και Πτολεμαιδας, θα πουνε τα καλαντα με ασθενη χιονοπτωση. Τα φαινομενα παντως μεχρι το μεσημερι αναμενεται να σταματησουν.
Δημητρης ΚαμποληςEdited by: Kabmanwww.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
Μια εξελιξη Δημητρη που ειχε φανει απο το Σ/Κ αν δεν κανω λαθος.Αναξια λογου απ'οτι φαινεται,2-3 ωρες νιφαδοπτωση με καποιες -ασθενεις- εξαρσεις.Παντως τωρα εχει αρχισει ηδη να συννεφιαζει με το θερμομετρο ψηλα ακομα,στους 7,4 βαθμους...Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
η θεσσαλονικη τελικα μπορει να δει τιποτα καλο η μπα??/τα γυρω ορεινα?? ευχαριστω πολυ!!Originally posted by KabmanΚαι ενα ευχαριστο νεο για τους φιλους μας τους δυτικομακεδονες. Αυριο το πρωι τα παιδακια της Φλωρινας, της Καστοριας και των Γρεβενων και ισως και της Κοζανης και Πτολεμαιδας, θα πουνε τα καλαντα με ασθενη χιονοπτωση. Τα φαινομενα παντως μεχρι το μεσημερι αναμενεται να σταματησουν.
Δημητρης ΚαμποληςGREEKSNOWREPORT..
Comment
-
Comment

</a>
Comment