Announcement

Collapse
No announcement yet.

για 10/1/09 καιρος/χιονι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by fofo lover

Καλημερα

Θελω να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ

λογω μιας λαθους πληροφοριας πηγαμε μονοημερη εκδρομη στο χιονοδρομικο Θεσσαλονικης και μπορω να σας πω με σιγουρια οτι οι πιστες Εγνατια και Αγιας Σοφιας δεν λειτουργουν λογω ελειψης χιονιου,αυτη τη στιγμη ριχνει πολυ λιγο και αποκλειεται να το στρωσει.

Οι υπευθυνοι του χιονοδρομικου ειναι απαραδεκτοι,μας ειχαν υποσχεθει 80εκ φρεσκο χιονι και δεν εχει τιποτα,νομιζω πως πρεπει να επιληφθει ο admin.

Οσοι ειστε στο βουνο μην κουνηθει κανεις και εμεις επιστρεφουμε αρον-αρον μετα τη μουφα που φαγαμε.

Και παλι καλημερα σας.

......Εχεις αλλες ποσες πιστες......!!!!!! Τσιμισκη.....μητροπολεως......Λ.Νικης.....εξισου καλες πιστες και με καλο βαθμο δυσκολιας .....κακως που φυγατε......[i]"
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

[i][img]file:///C:/DOCUME%7E1/PROTEY%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/img][img]file:///C:/DOCUME%7E1/PROTEY%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/img]http://www.meteo.gr/db_graphics/WindDirectionND.gif

dinei kales xionoptwseis
      "

Comment

χρονια πολλα καλη χρονια....[i]..... οσο για τα πολλα χιονια στο πισοδερι εεεεεεεεεε...φουλαραμε....... πια για τα καλα εχτες κατεβηκα απο επανω και απο αυριο ...θα ανεβασω φωτο και βιντεο................περασαμε .. τελεια............................
        "
        http://www.skafotexniki.gr
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Αν κατέβηκες χθες, δεν είδες την σημερινή εντυπωσιακή χιονόπτωση. [i] . Στις 2 που έφυγα έριχνε φουλ. ’ντε να κόψει λίο και ο άνεμος, για να πάρει και η κορυφή."
          Hi, I am a signature virus. Copy me to your profile, help me spread

Comment

Ωραια νεα μας φερνεται απο πανω [i]"
            Τασος

Comment

ξερει κανεις τι γινεται απο χιονι αυτες τις μερες? Λεω να παω παρασκευη αλλα, αξιζει?

Comment

Καλα ειναι, απλα αν παρεις δικια σου σανιδα που την αγαπας ακομα(...) απεφυγε την Πισοδεριου(πισω διθεσιο) γιατι εχει πολυ πετρα.
                Η κεντρικη εχει πετρα στα αποτομα αλλα αποφευγεται. Στην περιφερειακη εχει μονο στο πρωτο αποτομο. Παντως μεχρι την Παρασκευη μπορει να βαλει ακομα λιγο.
                Εχει πολλα απατητα αν κανεις σανιδα.
                Γενικα ειναι καλα.

Comment

εγω νομιζω οτι αξιζει αν και η πισοδεριου οπως λεει και ο cioba στο τελος ηταν λιγο χαλια αλλα κατα τα αλλα μεχρι να φτασεις εκει ηταν τελεια οποτε αμα ειναι και παλι χαλια την δουλευεις μεχρι την μεση τωρα δεν ξερω για της αλλε πιστες γιατι εφυγα απο επανω το σαββατο οποτε δεν εχω αποψη για μετα την χιονοπτωση λογικα θα ειναι καλα πλιν τα αποτομα...που νομιζω πως αν παιρνεις το κοματι του δασικου που βγαζει περοιφεριακη θα ειναι οκ
                  http://www.skafotexniki.gr
                  http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                  ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

εγω θα προτεινω να μν παει κανεις γτ θα εχει αρκετο κοσμο και να μν ειμαστε πολυ (πλακα κανω) οποιος θελει ας ανεβει αλλα θα εχει κοσμο

Comment

Eyxaristw!Exw ksanapaei vigla, kai malista mia fora xwris poly xioni kai eixe polli petra!Afou sto telos tis pissoderiou de mporouses na proxwriseis em ti sanida, eprepe na ti vgaleis teleiws kai na pas me ta podia sto lift. Alla ontws mexri to telos tis itan tromera!

Makari pantws na riksei ki allo xioni.

kai nai, tha eimaste polloiioioi

Comment

δευτερα 5 και τριτη 6 του μηνα πηγα για πρωτη φορα στο πισοδερι.

στο site ελεγαν για 50εκ χιονι και αυτος ηταν ο βασικος λογος που επελεξα να παω. χιονι ειχε αλλα 50εκ δεν ηταν σε καμια περιπτωση.

στην κεντρικη εχει αρκετες εως πολες πετρες ενω στην πισοδεριου (που μου αρεσε και σαν πιστα) ειχε αρκετες αλλα μονο στο τελος της.

οι γενικοτερες εντυπωσεις μου παντως απο το βουνο ηταν θετικες. εμεινα στο ξενωνα διπλα στο σαλε (μου αρεσε), δεν εβαλα καθολου αλυσιδες και δεν ειχε ουτε πολυ κοσμο (δευτερα) στις πιστες ουτε μεγαλες ουρες.

παντως αν δεν εριξε χιονι απο την τεταρτη που εφυγα μεχρι τωρα θα συμβουλευα οποιον παει να προσεξει τα σκι του.

Comment

Η τελευταια μου επισκεψη ηταν την Τριτη.Καλη φαση!Αλλα οχι με τα δικα μου πεδιλα.Εκανα μια κατεβασια στην περιφερειακη και μετα νοικιασα.ΛΟΙΠΟΝ...,η περιφερειακη απο τον δασικο δεν εχει προβλημα,η κεντρικη εχει πετρα στην 1η κατηφορα αλλα αποφευγετε.Η Πισοδεριου ειναι ΤΕΛΕΙΑ μεχρι να φτασεις τελευταια κατηφορα οπου εχει ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΑ.Αν εχεις νοικιασμενο εξοπλισμο δεν σε πειραζει [i]"
                          Τασος

Comment

Working...
                          X