Announcement

Collapse
No announcement yet.

Α.Φ.Μ.??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Α.Φ.Μ.??

Καλησπέρα σε όλους,μόλις γύρισα απο πάνω και πήρα την πρώτη δόση για φέτος.
    Μην σας προβληματίζει ο τίτλος του θέματος πιο κάτω θα εξηγήσω την απορία μου για την πολιτική του Χ.Κ.Π.
    Ολη η ιστορία ξεκίνησε οταν βγάζοντας την κάρτα σήμερα το πρωϊ για να επιβηβαστώ στο αυγό,η υπάλληλος στα εκδοτήρια μου ανέφερε χαρακτηρηστικα: Ονοματεπώνυμο παρακαλώ" (κανένα πρόβλημα ως εδώ)
    Οταν στη συνέχεια μου έκοψε την απόδειξη μου είπε: "Κρατήστε την απόδειξη αν θέλετε να επιστρέψετε την κάρτα (και να πάρετε πίσω 3 ευρώ) απλά θα πρέπει να ξέρετε οτι αν σκοπεύετε να επιστρέψετε την κάρτα, θα πρέπει να μας δηλώσετε το Α.Φ.Μ σας!"

Κάγκελο εγω...

Συγνώμη ρε παίδες,δεν είναι τα 3 ευρώ που θα πάρω πίσω (στην τελική την κάρτα την χρησιμοποιείς όλη την σαιζόν) αλλα το κοροϊδιλίκι.
    Που κολλάει η καταγραφή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων με το ΧΚ?
    Αν είμαι σημειωμένος στον τηρεσία δεν θα μπορώ να τσουλίσω στο ΧΚΠ?
    Ας μου εξηγήσει κάποιος υπεύθυνα για ποιό λόγο γίνεται αυτο?

"

Μανο ρωτησαμε στις πληροφοριες και μας ειπαν οτι η εφορια τους αναγκαζει να ζητανε το αφμ μας.γι αυτον τον λογο περσυ που δεν ζηταγανε το αφμ πληρωσαν προστιμο!Edited by: liapos7
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Ειναι λογιστικο το θεμα τιποτα παραπανω και ο λογος ειναι οτι επειδη επιστρεφουν καποια χρηματα εκδιδουν καποια αποδειξη και πρεπει να αναγραφεται το ΑΦΜ ως αποδειξη για την εφορια οτι ειναι υπαρκτο το προσωπο που παιρνει τα χρηματα και οχι κατι ..αλλο ..Edited by: antono2

Comment

Ελλαδάρα...έλεος..

Comment

Αυτά μόνο στον Παρνασσό γίνονται.... [i]"
          Beati Paoli.........

Comment

[Q

UOTE=snowspir]Αυτά μόνο στον Παρνασσό γίνονται.... [i] [/QUOTE]

πραγματι......."

Comment

Σαχλαμάρες. Λογιστικά λύνεται και πολύ πιο απλά. Απλά πρέπει να ισολογίσεις (ισοσκελίσεις) τις κάρτες με τα ποσά που εισπράχθηκαν αλλά και δόθηκαν πίσω. Τότε δεν χρειάζεται ούτε ΑΦΜ αλλά ούτε και έκδοση πιστωτικού. Απλά το κάνουν έτσι γιατί τα πιτσιρίκια δεν έχουν ΑΦΜ και δεν θα μπορούν να επιστρέφουν τις κάρτες και θα τους μένουν τα λεφτά στο ΧΚ.

Αυτή η αηδία με τη χαρτούρα μόνο στην ΕΛλάδα γίνεται. Σε όλη την Ευρώπη δεν κόβονται αποδείξεις και έχουν άλλους τρόπους για έλεγχο της φοροδιαφυγής. Και εκεί είμαστε δεκαετίες πίσω. Ένας τρόπος π.χ. είναι ο πιο πάνω που είμα, άλλος τρόπος είναι να ενσωματωθεί το ηλ. τσιπ σε χαρτονένια κάρτα (πιο φθηνή και πιο οικολογική) η οποία όταν πωλείται να αποσπάται από στέλεχος το οποίο θα είναι και η απόδειξη.Edited by: zink_titanum
              Over and out.

Comment

στο εξωτερικο ποτε δεν ζητανε ΑΦΜ
                ισα ισα σε μερικα ΧΚ εχει κ αυτοματα μηχανηματα που βαζεις την καρτα κ παιρνεις πισω τα λεφτα

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

επισης αυτο που ζητανε ονοματεπωνυμο ακομα και για την ημερησια καρτα (το οποιο τυπωνεται πανω στην καρτα) ειναι πολυ περιττο και τις ημερες που εχει πολυ κοσμο θα διπλασιαζεται ο χρονος αναμονης στις ουρες. πολυ γραφειοκρατια... ασε που αμα δειτε ποσο γρηγορα πληκτρολογουν οι κυριες στα γκισε, σου ερχετε να πεις βγαλε εξω το keyboard να το γραψω μονος μου το ονομα [i]

επισης για την επιστροφη εκτος του ΑΦΜ σου ζητανε και μια διευθυνση...
                  "

Comment

Δικιο εχουμε ολοι μας να φωναζουμε και να κανουμε παραπονα αλλα ολα στην ελλαδα μας ειναι περιεργα,δλδ αυτοι ψαχνουν διαφορες λυσεις πιθανον για κερδη που χανουν ,αλλα ο ελληνας οτι και να κανει το κρατος μια πατεντα θα την βρει,γνωστος μου μου ειπε οτι πανε 3-4 ατομα και παιρνουν 1-2 κανονικα και 2 παιδικα πχ ,αμα βαλεις την καρτουλα στην τσεπη αντε να σε δει το μηχανημα ποσο εισαι ,μπορουμε να παμε 4 και να βγαλουν οι 2 ολοκληρο και οι αλλοι μονο τηλεκαμπινα γιατι σου λεει εμεις δεν ξερουμε και θα κανουμε στο σαλε μπροστα και μολις πανε πανω κανουν τραμπα καρτα [i] και οτι μπορουμε και δεν μπορουμε να φανταστουμε.Μηπως τελικα παιρνουμε και σαν λαος οτι μας αξιζει?Ασχετα αν μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα."

Comment

το προβλημα ειναι οτι ο καθε ελληνας νομιζει οτι ειναι πιο ξυπνιος απο τον αλλον οποτε αν εγω ειμαι πιο ξυπνιος απο εσενα και εσυ πιο ξυπνιος απο εμενα τοτε ποιος ειναι τελικα πιο ξυπνιος [i]
                      αυτο στο μαθημα της λογικης λεγοταν κροκοδειλιτης
                      και αμα βγαλω παιδικα η μειωμενα και δοσω και ονοματα τι αλλαζει δηλαδη
                      το αφμ τελικα η ειναι μερος της νεας φορολογικης συνειδησης του ελληνα η οπως λεει και ο φιλος τσιγκος πανε να φανε τα λεφτα και απο τα παιδακια τωρα που οι κροισοι με την κριση των ενηλικων τα λιγοστεψανε Edited by: dude44 "
                      η ο αερας η το χιονι τιποτα αλλο δε μας σωνει :-)

Comment

Δυστυχώς το ΧΚ Παρνασσού είναι ο καθρέπτης της ελληνικής λαμογιάς, αρπακόλας, αρπαχτής, κοροϊδίας, γραφειοκρατίας και μεταμφιεσμένης ληστείας. Όλη η Ελλάδα έτσι δεν είναι? Ε, στο χκ θα τα βρείτε όλα μαζεμμένα. Ο λόγος είναι απλός: οι άνθρωποι που ανεβαίνουν εκεί, ανβαίνουν για να ξεσκάσουν και είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν γι αυτό. Ε, να μην τους εκμεταλλευτεί το χκ για να τους τα πάρει διπλά και τρίδιπλα???

Όσο και αν ο κ. διευθυντής έχει καλές προθέσεις, δεν καταφέρνει, δυστυχώς, να ξεφύγει από τα γρανάζια του ελληνικού συζτήματος και να προσφέρει πραγματικά ευρωπαϊκού επιπέδου υπηρεσίες, όχι μόνο στη χιονοδρομία, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα.
                        Over and out.

Comment

Οταν εοχυν εισιτηριο 35 Ε καλα κανουν και αλλαζουν εισητηρια!

Αν ενας ανηλικος βγαλει εισητηριο πως θα επιστρεψει την καρτα αν δεν εχει ΑΦΜ? Η δεν μπορει να την γυρισει?

Comment

Η αστυνομική ταυτότητα δεν αποτελεί στοιχείο ταυτοπροσωπίας...???

Λες κι αμά δώσω εγώ ένα ξένο α.φ.μ., ( υπαρκτό μέν, αλλά ξένο), θα πάρει τηλ. ο υπάλληλος από το ΕΘ.Ε.Κ., τον κάτοχο του α.φ.μ., να τον ρωτήσει αν πήγε για σκι, πριν από 1 μήνα ή πριν από 8 χρόνια...Παλαβά πράγματα!
                            Don follow me, I m going to hell...

Comment

Οι ανήλικοι και οι φοιτητές πιστεύω ότι δίνοντας το ΑΦΜ του κηδεμόνα τους είναι ok. Αλλά είναι σίγουρο ότι κανείς (ενήλικος ή ανηλικος) δεν θα το έχει πρόχειρο μαζί του την πρώτη φορά τουλάχιστον...

Τώρα βέβαια, τι γίνεται αν έρθει κάποιος από άλλη χώρα; θα δεχθεί το ΧΚΠ ένα ΑΦΜ άλλου κράτους; και αν δεν το έχει μαζί του, πάνε τα 3€ υπέρ πατρίδος και πίστεως;
                              Μην περιμένετε να χιονίσει για να δείτε άσπρη μέρα. Ρίξτε ένα γιαουρτάκι!

Comment

Working...
                              X