Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι μας επιφυλασει το 6ρι??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• σε λιγα χρονια και στα 1000 μετρα....

Comment

• Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το 06Ζ????

Comment

• ο οικισμός με το μεγαλύτερο υψόμετρο και με τουλάχιστον 50 κατοίκους/θαμώνες χειμώνα καλοκαίρι ειναι το ...καζίνο της Πάρνηθας [i]"
        Blah blah blah...

Comment

• Τωρα με το google earth τα πραγματα ειναι ευκολα. Το ψηλοτερο σπιτι στην Αττικη βρισκεται στην Ιπποκρατειο Πολιτεια με 760μ υψομετρο (ειναι καπως αποκομμενο απο τα υπολοιπα ομως) και στον Αγ. Νεκταριο Βιλλιων στα 720μ. Τα Δερβενοχωρια ειναι σε χαμηλοτερο υψος (550μ. μεσος ορος) και ειναι στη Βοιωτια. Ο ψηλοτερος οικισμος (με μεγαλυτερο μεσο υψομετρο) ειναι ο Αγ. Νεκταριος με υψομετρο στο κεντρο του (Εκκλ. Αγιου Νεκταριου) στα 680μ. περιπου.
          No Snow.....No Party!

Comment

• Originally posted by geornik

επισημες εγκυκλοπαιδειες και χαρτες παντως της ελλαδας και της αττικής δινουν ως το ορεινοτερο χωριό της αττικής τα βιλια (500μ) ενώ τον Διονυσο τον βγαζουν 450μ..προφανως μετρανε καποιο σημαντικο κεντρικο σημειο των οικισμων..την αστυνομια ή το δημαρχείο δεν ξερω..
            την εκκλησια μετρανε
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ίσχυει οτι τα Βίλια είναι αρκετά βρώμικη σα περιοχή?Κάτι τέτοιο έχω ακούσει..

Comment

• Originally posted by sfeweather
                Ίσχυει οτι τα Βίλια είναι αρκετά βρώμικη σα περιοχή?Κάτι τέτοιο έχω ακούσει..
                Ναι βρωμαει τσικνα απο τις ταβερνες......[i]
                "
                No Snow.....No Party!

Comment

• Originally posted by geornik

επισημες εγκυκλοπαιδειες και χαρτες παντως της ελλαδας και της αττικής δινουν ως το ορεινοτερο χωριό της αττικής τα βιλια (500μ) ενώ τον Διονυσο τον βγαζουν 450μ..προφανως μετρανε καποιο σημαντικο κεντρικο σημειο των οικισμων..την αστυνομια ή το δημαρχείο δεν ξερω..
                  ο διονυσος στην κεντρικη πλατεια 450 ειναι ,ξεκεναει απο 430 και φτανει κ 700 στην πλαγια της πεντελης..
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by sfeweather
                    Βλεπω οτι παιδια που μενουν στην Αττικη δεν γνωριζουν την Αττικη...
                    Κανονισε μια εξορμηση Βιλλια και Κιθαιρωνα φετος το χειμωνα και μετα γυρνα απο τον δρομο που ενωνει την Οινοη με τα Δερβενοχωρια. Οταν κανεις αυτην την διαδρομη η Παρνηθα και η Πεντελη θα σου φαινονται ξεροτοποι και υποβαθμισμενα τοπια.
                    Τελος το καλοκαιρι κανε απο τα Βιλλια την διαδρομη για Πορτο Γερμενο-Ψαθα-Αλεποχωρι-Σχοινο-Περαχωρα και βγες στο Λουτρακι και θα καταλαβεις τι σημαινει δυτικη Αττικη και τι ανατολικη η νοτια ως προς το φυσικο περιβαλλον, την θαλασσα και τα απεραντα δαση.
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

• εγω βλεπω κρυο χωρις φαινομενα!
                      δεν θα μου φανει παραξενο καθολου παντως!
                      Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                      Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                      Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Originally posted by Kabman
                        Originally posted by sfeweather
                        Βλεπω οτι παιδια που μενουν στην Αττικη δεν γνωριζουν την Αττικη...
                        Κανονισε μια εξορμηση Βιλλια και Κιθαιρωνα φετος το χειμωνα και μετα γυρνα απο τον δρομο που ενωνει την Οινοη με τα Δερβενοχωρια. Οταν κανεις αυτην την διαδρομη η Παρνηθα και η Πεντελη θα σου φαινονται ξεροτοποι και υποβαθμισμενα τοπια.
                        Τελος το καλοκαιρι κανε απο τα Βιλλια την διαδρομη για Πορτο Γερμενο-Ψαθα-Αλεποχωρι-Σχοινο-Περαχωρα και βγες στο Λουτρακι και θα καταλαβεις τι σημαινει δυτικη Αττικη και τι ανατολικη η νοτια ως προς το φυσικο περιβαλλον, την θαλασσα και τα απεραντα δαση.
                        Ακριβως, γιατι ολοι θεωρουν οτι η Αττικη τελειωνει στην Αθηνα και τα περιχωρα της, πραγμα φυσικα που ειναι λαθος. Παντως προσωπικα μια απο τις πιο αγαπημενες μου διαδρομες στην Αττικη ειναι Βαρκιζα-Σουνιο (ξερη μεν, ομορφη δε ειδικα το σουρουπο) και θεωρω οτι η Βορεια Παρνηθα εχει σαφως πιο ωραιο δασος απ'τον Κιθαιρωνα, ο οποιος ομως ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακος καθως υψωνεται αποτομα διπλα στη θαλασσα.
                        No Snow.....No Party!

Comment

• Το κακω με αυτα τα μερη βιλια δερβεν κτλ ειναι οτι εναι γεματα αρβανιτες.[i]"
                          http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

• Originally posted by death
                            Το κακω με αυτα τα μερη βιλια δερβεν κτλ ειναι οτι εναι γεματα αρβανιτες.[i]
                            Σε πειραζουν οι αρβανιτες φιλε??????
                            "

Comment

• Oxi πλακα κανω γιατι και εγω αρβανιτης ειμαι , αλλα ετσι μου λενε ολοι επειδη εχω συγκ απο το κρυεκουκι.
                              http://www.youtube.com/watch?v=Z_RdYmK90O0

Comment

• μα ολα τα χωρια της αττικής ειναι αρβανιτικα (και της ανατολικής και της βόρειας και της δυτικής) με μοναδική εξαίρεση καποιους οικισμούς που εγκαταστάθηκαν προσφυγες Μικρασιάτες ή από μερικά νησια κτλ

Comment

Working...
                                X