Γαμωτο.φευγω εκδρομη σε λιγο.Και δεν θα χω ιντερνετ εκει.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανσάμπλ ECMWF και ΖΙΑΚΟ...
Collapse
X
-
Για τη γνωμη του Ζιακοπουλου λεω.Που δεν θα τη δω.ΚOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣτι να το κανεις>?Originally posted by kostas2004thesΓαμωτο.φευγω εκδρομη σε λιγο.Και δεν θα χω ιντερνετ εκει.
Και τελιωνει και η αδεια μου.Ολη την αλλη εβδομαδα δουλευω.Τελειωσαν τα Χριστουγεννα για μενα.κλαψ.κλαψ
Comment
-
για να ην ειπε ακομη τιποτα κ περιμενει το 12αρη........Originally posted by beach-snowΛεπτομέρειες για τα ανσάμπλς από τον Ζιακό, προς το απογευματάκι σήμερα...
Πολλές ευχαριστίες και από τον ίδιο για το γενικό ενδιαφέρον μας...και για το βιβλίο και για τον καιρό και την εξέλιξή του...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Οχι Γιάννη ήταν έξω για δουλειές ο άνθρωπος και μου είπε ότι δεν είδε τίποτε, κάτι το οποίο θα κάνει το μεσημέρι και θα με ενημερώσει...Με ενδιαφέρει πολύ να δούμε τα ανσάμπλς...Πιστεύω ότι ο Ζιακό είναι κορυφή στην τεχνική εκτίμηση των ανσάμπλς του Ευρωπαικού.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Πάντως για να συνδέσω και αυτά που λέχθηκαν στη μπριζολοκατάνυξη των Καλυβίων, η Β.Αμερική δοκιμάζεται από σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας και μιάς και χιόνισε στα πλέον ...δυσκολα μέρη ΗΔΗ Δεκέμβριο μήνα!! (Νέα Ορλεάνη, ΄Λας Βέγκας) τότε πιστεύω η Ευρώπη
(πέραν της Δυτικής ) θα δει χειμώνα εντός 7-10 ημερών!!
Comment
-
Πάρα μα πάρα πολλά μου είπε μέσα σε λίγα λεπτά ο αγαπητός φίλος μας κ.Ζιακόπουλος...άρτι ολοκληρώσας βέβαια και την μελέτη του Ευρωπαϊκού και τα ανσάμπλ του...
1. Μην υποτιμήσετε τον χιονιά Κυριακής και Δευτέρας στην Αττική...
Τα ορεινότερα των βορείων προαστείων της Αττικής, δλδ από Εκάλη και βορειότερα θα χιονιστούν...μάλιστα πιο βόρεια θα παίξουν χιονοπόλεμο όπως μου είπε χαρακτηριστικά. Πάρνηθα, Πεντέλη και Υμηττός θα χιονιστούν κανονικά.
2. Φαίνεται πιο ξερή η ψυχρή εισβολή της Τετάρτης και των Χριστουγέννων.
Την παραμονή οι ΒΔ δεν θα αφήσουν να πέσουν οι χιονοπτώσεις που θέλουμε και θα έχουμε σχετικά ξερόκρυο. Οριακά θα πιάσει Εύβοια και τα πιο πολλά θα γίνουν στο Αιγαίο.
Ανήμερα τα Χριστούγεννα τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα να χιονίσει στα ΒΑ (αν κατάλαβα μου είπε μόνο στα Ανατολικά;;
του νομού και μετά θα έχουμε αρκετά διαστήματα με ήλιο και πάρα πολύ κρύο. Το κρύο θα είναι αυτό που θα μας μείνει από τα Χριστούγεννα, ίσως στα πιο κρύα Χριστούγεννα τα τελευταία χρόνια...έτσι τα χαρακρήρισε. Χιόνια θα σημειωθούν στην Εύβοια, Λήμνο, Σκύρο και παίζουν πρόσκαιρα το πρωί Αν.Μακεδονία και Θράκη. Ο ΒΔ άνεμος μας την κάνει ξερή την εισβολή.
3. Παρατεταμένος χιονιάς από Παρασκευή-Κυριακή (26-28/12) για βόρεια κυρίως, αλλά και κεντρική Ελλάδα, με ΠΟΛΛΑ χιόνια (μου τόνισε το πολλά) ως τα πεδινά τμήματα, αφού θα υπάρξει μια ισχυρή σύγκλιση και παρατεταμένη τροφοδότηση με νότιο ρεύμα από κάτω. Θα είναι μια πάρα πολύ όμορφη χιονοκατάσταση
4. Μια χαρά βλέπει να εξελίσσεται και ο χειμώνας...είμαι αισιόδοξος για τα χιόνια που προτιμάτε και προτιμάμε καλύτερα...Και πιστεύω ότι θα δούμε χιόνια και στην Αττική και σε άλλες περιοχές...Στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει με τον αντικυκλώνα πάνω από την Αγγλία που είναι σαν νταλίκα σταματημένη και ποιός θα είναι ο τροχονόμος που θα τον διώξει. Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος για φυσιολογικό χειμώνα, όπως τον ξέρουμε από παλιά...
Απόψεις και σχόλια!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment