Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανσάμπλ ECMWF και ΖΙΑΚΟ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by beach-snow
    Originally posted by kostas2004thes
    Στην ουσια τιποτα διαφωτιστικο.Οτι εχεις ακουσει κι εδω.Μαλιστα κατα τη γνωμη μου κακως το αφησε το ανοιχτο το ενδεχομενο για χιονια και για τη βορεια Ελλαδα.Γιατι υπαρχουν και παιδακια απο τη Βορεια Ελλαδα που δεν ειναι μελη του φορουμ,χιονοτρελαμενα που τζαμπα θα χαιρονται μεχρι και αυριο.
    Το βιολί σου εσύ!!! Καλά δεν βαρέθηκες; Δεν καταλααίνεις το πόσο κουραστικός και εκνευριστικός γίνεσαι; Ελεος πιά, έλεος!!! [i]
    Ηρεμησε βρε Κωστα.Σε εβγαλα εκτος εαυτου;Δεν με αφορα το φαινομενο της ασθενους χιονοπτωσης που προβλεπεται.Αν δεν υπαρξει χαμηλο ιονιου,κεντρικου Αιγαιου και χιονοθερμοκρασιες στη βορεια Ελλαδα ωστε να εχουμε κανονικο στρωμενο χιονι 20-30 εκ,τοτε ολα τα αλλα σεναρια απλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Δεν με ενδιαφερουν και δεν με ικανοποιουν.ΑΠΛΑ.
    "

Comment

Στην ουσια τιποτα διαφωτιστικο.Οτι εχεις ακουσει κι εδω.Μαλιστα κατα τη γνωμη μου κακως το αφησε το ανοιχτο το ενδεχομενο για χιονια και για τη βορεια Ελλαδα.Γιατι υπαρχουν και παιδακια απο τη Βορεια Ελλαδα που δεν ειναι μελη του φορουμ,χιονοτρελαμενα που τζαμπα θα χαιρονται μεχρι και αυριο.
      Το βιολί σου εσύ!!! Καλά δεν βαρέθηκες; Δεν καταλααίνεις το πόσο κουραστικός και εκνευριστικός γίνεσαι; Ελεος πιά, έλεος!!! [i]
      Κάτσε ρε Κώστα την γνώμη του λέει ο άνθρωπος,έχει κατασταλάξει σε μια εικόνα και την εκφράζει σε κάποια από τα θέματα όταν ΄γίνεται λόγος.Και εσύ αντίστοιχα πολλές φορές επιμένεις σε μια εικόνα που έχεις και την εκφράζεις συνεχώς δεν πάει να πει ότι γίνεσαι εκνευριστικός σε κάποιους που διαφωνούν."

Comment

σορυ αλλα εγω δε φοβαμαι να κρατησω μεγαλο καλαθι!!!
        τι, να κρατησω μικρο και να μη χωρεσει το πολυ χιονακι που θα πεσει[i]

κραταω λοιπον το μεγαλο και αν δε χιονισει(εδω γελαμε χαχαχαχα) αλλα λεμε αν τοτε απλα θα το αφησω κατω ηρεμα και ομορφα
        οταν χιονισει ομως εγω με το μεγαλο καλαθι θα εχω περισσοτερο

συμπερασμα: οποιος δε ξενερωνει ας κραταει μεγαλο καλαθι!!

Edited by: NEFOSKEPHS "

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Στον beach αναφέρομαι είναι εμφανές,εσένα θα σε έλεγα Κώτσο [i]"

Comment

ασχετο βεβαια αλλα ισως εμεις της κεντρικης μακεδονιας πρεπει να συμβιβαστουμε με το γεγονος οτι λογω της κλιματικης αλαγης δεν μας ευνοουν οι τροχιες των συστηματων που φερνουν τις μεγαλες χιονοπτωσεις συχνα .

αληθεια θυμαστε στο παρελθον που η ελλαδα χωριζονταν στα 2 οι βορειοι χιονι και οι νοτιοι νοτιαδες? πανε αυτα.

τωρα αν πεσει χιονι εδω κατα 95% θα πεσει και στα προσηνεμα οποτε κατα καποιο τροπο ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

μονο που τα τελευταια χρονια ευνοουνται πολυ τα προσηνεμα

Comment

Ηρεμησε βρε Κωστα.Σε εβγαλα εκτος εαυτου;Δεν με αφορα το φαινομενο της ασθενους χιονοπτωσης που προβλεπεται.Αν δεν υπαρξει χαμηλο ιονιου,κεντρικου Αιγαιου και χιονοθερμοκρασιες στη βορεια Ελλαδα ωστε να εχουμε κανονικο στρωμενο χιονι 20-30 εκ,τοτε ολα τα αλλα σεναρια απλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Δεν με ενδιαφερουν και δεν με ικανοποιουν.ΑΠΛΑ.
              στη Θεσσαλονικη αναφερεσαι η στο Οσλο?"
              sigpic

Comment

Κάτσε ρε Κώστα(μπιτσ)...την αλήθεια με τα μέχρι τώρα δεδομένα λέει το παιδί και μάλιστα έχει απόλυτο δίκαιο...τώρα αν από αύριο αρχίζει και φάινεται κάτι ανάλογο με αυτό που πιθανολόγησε ο Σάκης τότε τι να πω...απλά θα ναι ο πρώτος..αλλά αυτό μέχρι τώρα πουθενά δεν φαίνεται στα δεδομένα τουλάχιστον που χουμε πρόσβαση...ενώ μάλιστα ούτε το ποιο αισιόδοξο σενάριο(ούτε μια γραμμή στα ενσέμπλς) του γφσ δεν δίνει κάτι ανάλογο...εκτώς αν κάνω τόσο τραγικό λάθος εγώ...
                "
                Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                Κάμερες Μακροχωρίου:
                http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

[/QUOTE] στη Θεσσαλονικη αναφερεσαι η στο Οσλο?[/QUOTE]

στην ελλάδα πριν ανωμαλιάσει ο καιρός..στον φυσιολογικό ελληνικό χειμώνα...
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Originally posted by phanis777
                    στη Θεσσαλονικη αναφερεσαι η στο Οσλο?
                    Στην Οσλο-Νικαια την περσινη..χαχαχαχα..ΟΧι της Γαλλιας.Του Πειραια.
                    Edited by: kostas2004thes "

Comment

Originally posted by erythreabeach
                      Κάτσε ρε Κώστα την γνώμη του λέει ο άνθρωπος,έχει κατασταλάξει σε μια εικόνα και την εκφράζει σε κάποια από τα θέματα όταν ΄γίνεται λόγος.Και εσύ αντίστοιχα πολλές φορές επιμένεις σε μια εικόνα που έχεις και την εκφράζεις συνεχώς δεν πάει να πει ότι γίνεσαι εκνευριστικός σε κάποιους που διαφωνούν.
                      Καλά σοβαρά μιλάς; Εχει 10 μέρες τώρα κάθε μέρα μπουρ και μπουρ και γκρίνια και γιατί έτσι κι όχι αλλλοιώς και δεν θέλω το ένα και δεν θέλω ασθενή και θέλω αυτό....είναι εκνευριστικό ΓΗιώργο μου....εγώ όταν λέω κάτι δεν ειρωνεύομαι τον καιρό και κανέναν από δω μέσα...Το να εκφράζεις τη γνώμη σου είναι θεμιτό, το να εκφράζεις με τρόπο γκρινιάρικο το καθετί και να σχολιάζεις, να μην δέχεσαι τίποτα και να κράτας ότι θα γίνει αυτό που λέω εγώ και να μην μένεις ευχαριστημένος είναι η μέρα με τη νύχτα...Και περίμενα από σένα να κάνεις εσύ την παρατήρηση...Είναι απίστευτα κουραστικό, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους υπολοίπους που μπαίνουν μέσα και βλέπουν 2-3 να γράφουν ό,τι νάναι κυριολεκτικά...και με τρόπο μη δημιουργικό...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Στην Οσλο-Νικαια την περσινη..χαχαχαχα[i]..ΟΧι της Γαλλιας.Του Πειραια-----------. Edited by: phanis777 "
                        sigpic

Comment

Οκ.Λοιπον.Δεν ηξερα οτι γινομουν τοσο κουραστικος και εκνευριστικος τυπος.Συγνωμη λοιπον που ενοχλω.Και δεν παιρνω αερα απο το τιποτα.

Comment

Απορω τι ηταν το Οτι να ναι" που εγραψα.Οτι βλεπω καθε μερα,σε καθε τρεξιμο του GFS γραφω.Και σε κανενα δεν εδωσε χιονια για τη Θεσσαλονικη.Αυτο λεω απο την αρχη της φασης.Τι να λεω δηλαδη?Οτι βλεπω χιονια?Τελοσπαντων.Για να μην συνεχισω να εκνευριζω σταματαω εδω.Το 18Ζ επιτρεπεται να το σχολιασω η απαγορευεται?"

Comment

Κώστα εν μέρη μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο έχουν τα δίκια τους χωρίς αυτό να σημαίνει όπως είπα ότι το προσεχές διάστημα ο καιρός τους κλείνει την πόρτα.Η κυκλοφορία αυτή δεν γνωρίζει κανείς ακόμα πως θα ολοκληρώσει τον κύκλο της.Αλλά πραγματικά είναι η πρώτη φορά και το λέω ηλικρινά που μπάινω στη θέση τους και τους καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!
                              θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για όλους παρόλο το πείραγμα που κάνουμε κάποιες φορές αν και πιστεύω και το έχω γράψει από την αρχή της σεζόν ότι σταδιακά φέτος θα χιονιστεί όλη η χώρα άλλες περιοχές περισσότερο άλλες λίγοτερο.

Comment

Συγνωμη παιδια αλλα μας εχουν σπασει τα νευρα!!!Νομιζω οτι οι σχετικοτεροι εχει ενδιαφερον πια να αρχιζουν να μελετουν το φαινομενο χιονοπτωση στα πεδινα στην Ελλαδα σχεδον παντα πλεον μονο στα προσυνεμα
                                Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

Working...
                                X