Announcement

Collapse
No announcement yet.

louki

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• louki

na rwtisw kati xerei kaneis tipota gia to louki einai kleisto telika k an nai gnwrizoume pote tha anoixei???k kati akoma exei kalo xioni panw giati akousa gia poli ligo!axizei na nebw to sabatokuriako???
    euxaristw polu!!! "

file mou,tin tetarti itan xalia petrina kai homatina kai otan efiga evrehe kataraktodos.simera den xero an xionise me tin kakokairia(check meteo.gr)

Comment

1.to louki htan anoixto shmera
      2.to meteo.gr leei oti nanai
      3.shmera eixe hliofaneia me treles poudres epanw
      -----------------

Comment

na ste kala re paidia eyxaristw poli mallon tha anebw genaris eftase!!! "

Comment

mporei na mas enimerosei kapoios pou anebhke shmera kai gia tis ypoloipes pistes (katastash xioniou, petres?)

Comment

Πάντως το λούκι ακόμη και όταν είναι κλειστό είναι μόνο θεωρητικά αφού δεν σ'εμποδίζει κανένας να πας. Κατεβαίνοντας απ'το 2θέσιο στρίβεις δεξιά και το παίρνεις όλο ευθεία. Τίποτα το ιδιαίτερο. Αρκεί να μην είσαι μόνος, για ευνόητους λόγους... Θα μου πεις βέβαια ότι για να το κλείνουν θα υπάρχει κάποιος λόγος άλλα εγώ πηγαίνω κάθε φορά γιατί μου αρέσει πολύ και ποτέ δεν έχω καταλάβει τον λόγο που είναι κλειστό κάποιες μέρες.

Comment

την παρασκευη που ανεβηκα ειχε τελειο καιρο, αρκετο φρεσκο χιονι, σχεδον μηδενικες πετρες, αλλα οι πιστες ηταν χαλια. ολο bumps (εκτως αν σας αρεσουν!) για σλαλομ, καρβ, και ταχυτητες δεν ηταν. στον παραδεισο ειχε τα γνωστα περασματα με παγο. η κεντρικη ηταν αχταρμας αλλα χωρις πετρες, και γενικως ολοι πηγαιναν προσεκτικα. ειχε και αρκετα ατυχηματα. (στις πιστες εννοω) ο δρομος καθαρος. αντε να δω ρε γαμοτο, ποτε θα αρχισουν να δουλευουν μεσανυχτα τα ρατρακ επιτελους?! και να βρουμε εστω και μια φορα, τις πιστες σωστα στρωμενες το επομενο πρωι.. α ρε ελληναρες.. μια ζωη στην αρπαχτη..
              ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

Working...
              X