Ηπλακα είναι να γίνει αυτο που γίνεταικατα κόρον φέτος.Να σκασει παλι ιταλία,να βγάλει κανένα τρελό χαμηλό στο Ιονιο και εδώ να μας ταράξουν οι νοτιάδες και τα 20αρικα...[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
00Ζ Λευκά Χριστούγεννα!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
Παιδια για να σας προσγειωσω καποιους, σκεφτειτε μονο ποσο σταθερο μπορει να ειναι ενα μοντελο στην τελεια κατα τα αλλα καιρικη εξελιξη που βλεπουμε αυτην την στιγμη στους προγνωστικους χαρτες τοσες μερες πριν (9 μερες).
Σαν δεδομενα εχουμε μονο πως υπαρχει η ταση για ψυχρη περιοδο απο τις 23 και μετα ομως κανενα αλλο δεδομενο δεν μπορει να μας αφησει σιγουρια για τα επακολουθα. Και τα 19 ραν που γραφει ο Κωστης ειναι πολλα για να πανηγυριζουμε απο τωρα. Εγω απλα θα περιμενω βασει δεδομενων πλεον και οχι μονο στατιστικης, εναν καλο χιονια αναμεσα στις 25 Δεκεμβριου και στις 3 Ιανουαριου ο οποιος εκτιμηση μου ειναι πως θα ειναι πανελλαδικος.www.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
Καλά ο Πανελλαδικός δεν λέει τίποτε ,αν χιονίσει δηλαδή κάπου 6 ώρες με 2cm και σε άλλες περιοχές 40 ώρες με 30cm και πάνω τι Πανελλαδικός χιονιάς είναι??Αυτό είναι συνηθησμένο φαινόμενο είτε για χιονιά Β.Ελλάδας όπου στο τελείωμα παίρνουν και τα κεντρονότια κάτι ή αντίστοιχα για τα προσήνεμα.Εκτός και αν αναφέρεσαι στο σενάριο που έγραψα για πιθανή ενδιάμεσα διαταραχή.
Comment
-
Δημήτρη μου με όλο το σεβασμό, αλλά αν είχες εκτιμήσει χιόνια τα Χριστούγεννα, θα πέταγες και έκτακτο από τωρα...οκ πλάκα, αλλά φαίνεται μια διεύρυνση στα τρεξίματα που αφορά την στάση και των χαμηλών και των αντικυκλώνων. Επίσης είναι χειμώνας, έχει κάνει τρελλές καταστάσεις στα ΒΔ της Ευρώπης και κάποια στιγμή θα μας φέρει κι εμάς δεν μπορεί. Πολύ θετικό και η εναρμόνιση των 2 μεγάλων (γιγάντιων) μοντέλων. Χαίρομαι επίσης που όλο και πλησιάζεις την εκτίμησή σου προς τις 25/12...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Δημητρη αυτο που λες ειναι τρομερη αντιφαση..λες να προσγειωθουμε μερικοι μιας και αυτο που δειχνουν οι χαρτες ειναι σε 9 μερες(8 για την ακριβεια) και εσυ μας λες οτι εχεις δεδομενα για πανελλαδικο κιολας χιονια σε 10 ισως και 12-13 μερες..δεν συνδιαζονται αυτα που λες..αν τα ο χιονιας που φαινεται για τις 24 εχει ποσοστο π.χ 40% να ΜΗΝ γινει,τοτε ο χιονιας που βλεπεις εσυ εχει πολυ μεγαλυτερο ποσοστο αποτυχιας..λογικο δεν ειναι αλλωστε?και φυσικα απο οτι φαινεται υψηλες θερμοκρασιες δεν θα εχουμε τις ημερες των χριστουγεννωνOriginally posted by KabmanΠαιδια για να σας προσγειωσω καποιους, σκεφτειτε μονο ποσο σταθερο μπορει να ειναι ενα μοντελο στην τελεια κατα τα αλλα καιρικη εξελιξη που βλεπουμε αυτην την στιγμη στους προγνωστικους χαρτες τοσες μερες πριν (9 μερες).
Σαν δεδομενα εχουμε μονο πως υπαρχει η ταση για ψυχρη περιοδο απο τις 23 και μετα ομως κανενα αλλο δεδομενο δεν μπορει να μας αφησει σιγουρια για τα επακολουθα. Και τα 19 ραν που γραφει ο Κωστης ειναι πολλα για να πανηγυριζουμε απο τωρα. Εγω απλα θα περιμενω βασει δεδομενων πλεον και οχι μονο στατιστικης, εναν καλο χιονια αναμεσα στις 25 Δεκεμβριου και στις 3 Ιανουαριου ο οποιος εκτιμηση μου ειναι πως θα ειναι πανελλαδικος.
Comment

σιγα μην τρελαθουμε κιολας ρε φιλε!
"
Comment