Announcement

Collapse
No announcement yet.

times x.k kaimak...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Chris82
    Εγώ πάντως και 1 ευρώ να είχε ο καφές ή η σοκολάτα μέσα στο σαλέ ΔΕΝ πατάω με τέτοια κάπνα και τσιγαρίλα. Πηγαίνουμε στο βουνό να ανοίξουν τα πνευμόνια μας και όχι να αναπτύξουμε καρκίνο...[i]
    Καθώς είμαι λίγο (βλ. αρκετά ) άσχετος με το θέμα, ποιο είναι το καθεστώς λειτουργίας ενός chalet; Κάτι σαν bar μόνο ή μήπως υπάρχει και κανονικό φαγητό; Το λέω γιατί εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει απαγορευτεί το κάπνισμα σε χώρους που σερβίρουν φαγητό (και στους οποίους πιθανότατα θα βρεις οικογένειες με παιδιά). Αυτό σημαίνει ότι όλος ο χώρος πλέον είναι χώρος μη καπνιστών, καταργώντας την προηγούμενη τραγελαφική διαίρεση σε χώρο καπνιστών και μη (λες και ο καπνός καταλάβαινε από σύνορα).

Δεν ξέρω όμως αν έχει τεθεί σε ισχύ στην Ελλάδα αυτή η απαγόρευση."

Comment

• Originally posted by ΒΟΥΤΑΣ
      ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΣΙΓΑΡΙΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΑΛΕ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ...

ναι ρε γ.....σ'αυτο θα συμφωνησω ......και ποσο μαλλον που δεν καπνιζω..!!!!!

Και ναι εχετε δικαιο .......Αναφερεται στο κατο σαλε.......Το οποιο ειναι,συνηθως, γι'αυτους που ανεβαινουν για βολτα και καφε.....
      ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
      fotini_kostoglou@yahoo.gr
      Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Δεν ξέρω ποιο είναι το κάτω και ποιο το πάνω chalet, ένα τεράστιο γυάλινο πράγμα έχω δει από φωτογραφίες και η λέξη έκτρωμα" μου έρχεται αυτόματα στη γλώσσα."

Comment

• Στην Ελλαδα;;;;;; να τηρηθει αυτο;;;;;

[i]

περαν πλακας...
          σκεψου οτι σε μαγαζια στην Γερμανια, υπαρχουν καποια, που ενω φυσιακ το καπνισμα απαγορευεται δια ροπαλου, εκει κανουν το εξης
          παιρνει ο πελατης το πλαστικο ποτηρακι, με λιγο νερο κ καπνιζει
          αν ερθει ελεγχος ο μαγαζατορας λεει "δεν ξερω...μονος το το εκανε"
          οποτε πληρωνει προστιμο ο πελατης κ οχι το μαγαζι...
          το σε ποια μαγαζια γινεται αυτο, κ ποιας εθνικοτητας ειναι οι πελατες δεν χρειαζεται να στο πω...

GREEK POWEREdited by: TURMS "

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Originally posted by TURMS
            το σε ποια μαγαζια γινεται αυτο, κ ποιας εθνικοτητας ειναι οι πελατες δεν χρειαζεται να στο πω...

GREEK POWER
            Χαχα, καλό. [i]"

Comment

• Originally posted by Vox_Balenae
              Originally posted by Chris82
              Εγώ πάντως και 1 ευρώ να είχε ο καφές ή η σοκολάτα μέσα στο σαλέ ΔΕΝ πατάω με τέτοια κάπνα και τσιγαρίλα. Πηγαίνουμε στο βουνό να ανοίξουν τα πνευμόνια μας και όχι να αναπτύξουμε καρκίνο...[i]
              Καθώς είμαι λίγο (βλ. αρκετά ) άσχετος με το θέμα, ποιο είναι το καθεστώς λειτουργίας ενός chalet; Κάτι σαν bar μόνο ή μήπως υπάρχει και κανονικό φαγητό; Το λέω γιατί εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει απαγορευτεί το κάπνισμα σε χώρους που σερβίρουν φαγητό (και στους οποίους πιθανότατα θα βρεις οικογένειες με παιδιά). Αυτό σημαίνει ότι όλος ο χώρος πλέον είναι χώρος μη καπνιστών, καταργώντας την προηγούμενη τραγελαφική διαίρεση σε χώρο καπνιστών και μη (λες και ο καπνός καταλάβαινε από σύνορα).

Δεν ξέρω όμως αν έχει τεθεί σε ισχύ στην Ελλάδα αυτή η απαγόρευση.

Πρωτα απο ολα να πω οτι ο χωρος ειναι αρκετα μικρος για να χωριστει σε καπνιζοντες και μη......και να γινει δεν εχει νοημα......στο επανω σαλε εχει τοστ και υπεροχα κουλουρια Θεσσαλονικης......και στο κατω εχει πολλα κρυα σαντουιτς......εχει και φαγητο καθως επανω απο το ''γυαλινο'' εχει σουιτες με δικο τους τζακι - σαουνα το καθε ενα..... και περιλαμβανει και φαγητο....."

Comment

• Originally posted by beauty

Πρωτα απο ολα να πω οτι ο χωρος ειναι αρκετα μικρος για να χωριστει σε καπνιζοντες και μη......και να γινει δεν εχει νοημα......στο επανω σαλε εχει τοστ και υπεροχα [i] κουλουρια Θεσσαλονικης......και στο κατω εχει πολλα κρυα σαντουιτς......εχει και φαγητο καθως επανω απο το ''γυαλινο'' εχει σουιτες με δικο τους τζακι - σαουνα το καθε ενα..... και περιλαμβανει και φαγητο.....
                Επομένως παντού υπάρχει φαγητό και αν ισχύει και στην Ελλάδα η απαγόρευση, θα έπρεπε να εφαρμοστεί και εκεί. Όποιος θέλει να καπνίσει... έξω! "

Comment

Originally posted by beauty

Πρωτα απο ολα να πω οτι ο χωρος ειναι αρκετα μικρος για να χωριστει σε καπνιζοντες και μη......και να γινει δεν εχει νοημα......στο επανω σαλε εχει τοστ και υπεροχα [i] κουλουρια Θεσσαλονικης......και στο κατω εχει πολλα κρυα σαντουιτς......εχει και φαγητο καθως επανω απο το ''γυαλινο'' εχει σουιτες με δικο τους τζακι - σαουνα το καθε ενα..... και περιλαμβανει και φαγητο.....
                  Επομένως παντού υπάρχει φαγητό και αν ισχύει και στην Ελλάδα η απαγόρευση, θα έπρεπε να εφαρμοστεί και εκεί. Όποιος θέλει να καπνίσει... έξω!

Θα ειμουν ευτυχησμενη..!!!!!!

"

Comment

• NAI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ.
                    ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΟΥΡΝΟΣ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ.

Comment

• πριν εφαρμοστει η πληρης απαγορευση, στην Αγγλια τους καπνιζοντες τους βαζανε στα πισω τραπεζια μακρια απο τις εξοδους κινδυνου
                      θεωρουσαν οτι αν πχ παρει φωτια το μαγαζι, καλυτερα να σωθουν οι μη-καπνιζοντες πρωτοι που ειναι υιγεις...

ρατσιστικο καπως, αλλα μηπως καμπανακι για οσους καπνιζουν;
                      κοψτε το ντεεεεεεε

Comment

• ΣΩΣΤΑ.
                        ΜΑΓΚΕΣ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΖΑ ΚΑΙ ΕΧΩ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΑΠΝΟΣ.
                        ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ... ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ... ΑΛΛΗ ΖΩΗ...

Comment

• μια απο τα ιδια

Comment

• Τυχεροί είστε και οι δύο. Δεν είδατε τα χειρότερα...

Comment

• ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ...

Comment

Τυχεροί είστε και οι δύο. Δεν είδατε τα χειρότερα...

ποια ειναι τα χειροτερα ???

Comment

Working...
                                X