Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΔΙΑΜΟΝΗ

καλησπερα σε ολους!θελω μια βοηθεια και οσο πιο εγκυρη γινεται!λεμε με κατι φιλους να ανηφορισουμε προς το βουνο σας για πρωτη φορα!ετσι θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε σε ποια χωρια θα πρεπει να ψαξω για καταλυμα που να ειναι κοντα στο χιονοδρομικο!!!!!σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!!!!!!!!
    που είναι το χιόνι οεο.....

’γιο Αθανάσιο (παλιός), Παναγίτσα, Όρμα. Ο ’γιος Αθανάσιος είναι παραδοσιακός γεμάτος ξενώνες,ταβέρνες,μπαράκια,πλακόστρωτα,πετρόχτιστα κτλ, και τα άλλα δύο είναι πιο οικονομικά.

Comment

Originally posted by Chris82

’γιο Αθανάσιο (παλιός), Παναγίτσα, Όρμα. Ο ’γιος Αθανάσιος είναι παραδοσιακός γεμάτος ξενώνες,ταβέρνες,μπαράκια,πλακόστρωτα,πετρόχτιστα κτλ, και τα άλλα δύο είναι πιο οικονομικά.
      μπορεις να μου πεις περιπου ποση ωρα ειναι το χιονοδρομικο απο αυτα τα χωρια?και κατι ακομα βλεπω παντου Νεος Αγιος Αθανασιος που ειναι και γιατι προτεινεις μονο τον ¨παλιο¨!

ευχαριστω για την απαντηση!
      που είναι το χιόνι οεο.....

Comment

Ο Παλιός είναι παραδοσιακό χωριό γύρω στα 12 χμ από το χ.κ., ο νέος είναι και αυτός περίπου τα ίδια χιλιόμετρα αλλά καθόλου γραφικός. Τα άλλα 2 χωριά πρέπει να είναι γύρω στα 20-25 χιλιόμετρα. Επίσης η Όρμα είναι δίπλα στα Λουτρά Πόζαρ (καλή επιλογή π.χ. για το απόγευμα)

Comment

KSEROUME KANENA KALO KSENWNA???PEITE ONOMA KAI STOIXEIA AN EINAI NA PAME...AN EMEINE TIPOTA GIA 25-26

Comment

Originally posted by blades
            κερασια" ειναι το ονομα και ειναι στο χωριο κερασια
            τηλεφωνα κλπ κλπ δεν θυμαμαι αλλα κανε ενα google και θα βρεις πιστευω
            καλες τιμες καλες υπηρεσιες και εξυπηρετηση

μονο σε αυτο εχω παει και για τα αλλα δεν εχω αποψη
            THNX kerasia leei omws??giati oloi lene gia palio agio a8anasio... kserw gw re gmt ti na kanw twra...???"

Comment

δεν υπάρχει σύγγκριση, ο άγιος είναι καλύτερος ( όσο αφορά φαΐ, ζωή, γραφικότητα και απόσταση, για τιμές δεν θα έλεγα) , μονο που πλέον είναι απίθανο να βρείτε δωμάτια, τα πρώτα ελεύτερα είναι από τις 03.01.09 και μετά .
              Kaimak inn

Comment

Working...
              X