Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εξοστρακισμοί!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ο ιατροδικαστής έχει πει από την αρχή ότι η πορεία του βλήματος είναι από πάνω προς τα κάτω.

Για ποιο μήκος κύματος μιλάς? Εγώ σου λέω τι λένε οι ειδικοί και εσύ μου λες δεν πιστεύω. Όταν μάλιστα ήταν παρόν τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Είναι σαν να μιλάμε για τον καιρό, να σου λέω τι λέει το GEFS και εσύ να μου λες εγώ δεν το πιστεύω"...

Τώρα αν πρέπει να δικαστεί κάποιος σύμφωνα με τα πιστεύω και όχι με τα γεγονότα είναι άλλο θέμα.

Εσείς λέτε δηλαδή ότι ΑΝ λένε τα πορίσματα ότι είναι εξοστρακισμός ότι θα είναι ΣΤΗΜΕΝΟ?

Μα ακόμα και εξοστρακισμός να είναι, ο ειδικός φρουρός έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες. Δεν είναι ΑΘΩΟΣ.

Άρα το κράτος και το σύστημα τον συμφέρει να τον "θυσιάσει" παρά να κάνει ολόκληρη συνωμοσία. Άσε που μια σφαίρα και μια έρευνα με ΤΟΣΗ δημοσιότητα δεν ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ με ΤΙΠΟΤΑ.

Για αυτό ακριβώς από την αρχή υπήρχε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και το ψάχνουν όσο ΔΕΝ πάει για να μην βγει κάτι αμφισβητούμενο. ’σε που υποψιάζομαι ότι έχει μάθει τα πορίσματα ο Κούγιας και για αυτό ανέλαβε.

Το ξαναλέω. Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες από την στιγμή που πυροβόλησε και πολλά πράγματα σε αυτή την ζωή κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όμως καλό είναι να μάθουμε και την αλήθεια.Edited by: gordonas "

Comment

Η σφαιρα εισηλθε στο κορμι του ατυχου παιδιου με κλιση που σημαινει
      οτι δεν ηταν ευθεια η βολη.Βεβαια εδω παιζουν πολλα ρολο, οπως
      αν ηταν σε ορθια σταση το παιδι η οχι, η κλιση του δρομου κλπ.
      Ο εξοστρακισμος παντως φανταζει δυσκολο...

Comment

Η οικογένεια του παιδιού δεν έχει τεχνικό σύμβουλο που ελέγχει κάθε έρευνα που γίνεται?
        ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
        ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Originally posted by gordonas
          Ο ιατροδικαστής έχει πει από την αρχή ότι η πορεία του βλήματος είναι από πάνω προς τα κάτω.

Για ποιο μήκος κύματος μιλάς? Εγώ σου λέω τι λένε οι ειδικοί και εσύ μου λες δεν πιστεύω. Όταν μάλιστα ήταν παρόν τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας.

Είναι σαν να μιλάμε για τον καιρό, να σου λέω τι λέει το GEFS και εσύ να μου λες εγώ δεν το πιστεύω"...

Τώρα αν πρέπει να δικαστεί κάποιος σύμφωνα με τα πιστεύω και όχι με τα γεγονότα είναι άλλο θέμα.

Εσείς λέτε δηλαδή ότι ΑΝ λένε τα πορίσματα ότι είναι εξοστρακισμός ότι θα είναι ΣΤΗΜΕΝΟ?

Μα ακόμα και εξοστρακισμός να είναι, ο ειδικός φρουρός έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες. Δεν είναι ΑΘΩΟΣ.

Άρα το κράτος και το σύστημα τον συμφέρει να τον "θυσιάσει" παρά να κάνει ολόκληρη συνωμοσία. Άσε που μια σφαίρα και μια έρευνα με ΤΟΣΗ δημοσιότητα δεν ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ με ΤΙΠΟΤΑ.

Για αυτό ακριβώς από την αρχή υπήρχε τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και το ψάχνουν όσο ΔΕΝ πάει για να μην βγει κάτι αμφισβητούμενο. ’σε που υποψιάζομαι ότι έχει μάθει τα πορίσματα ο Κούγιας και για αυτό ανέλαβε.

Το ξαναλέω. Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες από την στιγμή που πυροβόλησε και πολλά πράγματα σε αυτή την ζωή κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Όμως καλό είναι να μάθουμε και την αλήθεια.

Με αντιπροσωπέυεις 100% σε αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με το όπλο που φέρουν οι ειδικοί φρουροί σε μία απευθείας βολή στα 4-5 μέτρα το τραύμα όχι απλά θα ήταν διαμπερές αλλά θα μπορούσε να σκοτώσει και 2-3 άτομα που στεκόντουσαν πίσω από τον άτυχο και ίδια ευθεία!"
          My lifestyle determines my deathstyle

Comment

Υ.Σ. Τώρα θυμήθηκα και μια παρέμβαση στην εκπομπή του Ευαγγελάτου από νομικό ειδικευμένο στην βαλλιστική που έλεγε ότι η εκπαίδευση της αστυνομίας είναι ότι ακόμα και όταν πυροβολείς πάνω το κάνεις με τα χέρια μπροστά από το σώμα και όχι από πάνω (όπως ο Ζητάς που είδαμε). Τον έκοψαν άρον-άρον και συνεχίστηκε η κουβέντα...
            Είπε ΜΠΟΡΕΙ και να έγινε και έτσι. (για να καλύψει τις μαρτυρίες των αυτοπτών που έλεγαν ότι είχε τα χέρια τεντωμένα). Δεν είπε ότι έγινε ετσι, ούτε και ότι είναι στην εκπαίδευση της αστυνομίας κατι τέτοιο. Απλά δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε , όπως και πολλά άλλα ενδεχόμενα. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα. Επίσης στο απολογητικό οι ειδ. Φρουροί είπαν ότι πίσω από την κάνη έβλεπαν κτήρια και ουρανό. ’ρα αναιρούν και οι ίδιοι αυτό που λες σαν πιθανή εκδοχή .

"

Comment

Όπως και να έχει με την βαλλιστική, ιατροδικαστική και ιστολογική έρευνα δεν θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία. Αν βρουν στοιχεία από ξένο υλικό πάνω στην σφαίρα και αλλοιώσεις που δεν δικαιολογούνται τότε απλά έχει βρει αλλού νωρίτερα. Το πως έχει ελάχιστη σημασία.

Αλλιώς είναι ευθεία βολή...
              Μη βιάζεσαι … αν εγώ είμαι νταής και γουστάρω τσαμπουκάδες με αναρχικούς το πρώτο που θα κάνω πριν βάλω την σφαίρα στο περίστροφο είναι να την αλλοιώσω και να την τρίψω λίγο στον τοίχο.
              "

Comment

Originally posted by Iceman1981
                Με αντιπροσωπέυεις 100% σε αυτά που λες και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με το όπλο που φέρουν οι ειδικοί φρουροί σε μία απευθείας βολή στα 4-5 μέτρα το τραύμα όχι απλά θα ήταν διαμπερές αλλά θα μπορούσε να σκοτώσει και 2-3 άτομα που στεκόντουσαν πίσω από τον άτυχο και ίδια ευθεία!

Παρατηρώ συνεχώς ότι όσοι έχουν απόψεις περίεργες είναι ανενημέρωτοι.
                Edited by: windy*

Comment

Οι γνωρίζοντες απο όπλα θα με καταλάβουν...
                  ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ->ΕΡΙΞΕ!!!
                  σαν να λείπει ένα ενδιάμεστο βήμα....
                  Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                  Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas
                    Οι γνωρίζοντες απο όπλα θα με καταλάβουν...
                    ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ->ΕΡΙΞΕ!!!
                    σαν να λείπει ένα ενδιάμεστο βήμα....
                    Επειδή έχω ρίξει πολλές φορές με όπλο…ακόμα και όταν ρίχνεις στον αέρα στοχεύεις.. Δεν το κάνεις επειδή στο έμαθε κάποιος …είναι αυθόρμητη αντίδραση , είναι η λογική, είναι ο φόβος. Ακόμη και όταν βρίσκεσαι στην ταράτσα.
                    "

Comment

Δεν εννοώ αυτό το βήμα windy.. ένα άλλο βήμα που στα συγκεκριμένα όπλα επετίτε για να ρίξεις[i]!"
                      Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                      Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by blades
                        Originally posted by Ambient
                        Η σφαιρα εισηλθε στο κορμι του ατυχου παιδιου με κλιση που σημαινει
                        οτι δεν ηταν ευθεια η βολη.Βεβαια εδω παιζουν πολλα ρολο, οπως
                        αν ηταν σε ορθια σταση το παιδι η οχι, η κλιση του δρομου κλπ.
                        Ο εξοστρακισμος παντως φανταζει δυσκολο...
                        μπραβο ρε χρησταρα!!!!μπορει το παιδακι να ειχε σκυψει εστω και λιγο,σε αναμπουμπουλα βρισκοταν και επικρατουσε χαος εκει,δεν θα περπαταγε καμαρωτος και κορδομενος
                        πιο πιθανο για μενα ειναι η κλιση που εχει ο δρομος!!την κοιταξα την περιοχη και η τζαβελα εχει κλιση π θα μπορουσε να δικαιολογησει την πορεια της σφαιρας!!!
                        ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                        Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                        https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                        http://www.thinkinghumanity.com
                        https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

3 σφαιρες εριξε.... οι 2 δεν πετυχαν τον στοχο τους και η τριτη εξοστρακιστηκε.... Οταν προσπαθεις πολυ να πετυχεις τον στοχο σου, ριχνεις πολλες σφαιρες ωστε εστω μια απο αυτες να εξοστρακιστει και να βρει τον στοχο της....
                          Ουτε 0.00001% δεν το πιστευω οτι εξοστρακιστηκε".

Και μονο που εριξε τρεις φορες, σημαινει οτι ηθελε να πετυχει τον στοχο του.... τι να λεμε τωρα."

Comment

Originally posted by MountExplorer
                            3 σφαιρες εριξε.... οι 2 δεν πετυχαν τον στοχο τους και η τριτη εξοστρακιστηκε.... Οταν προσπαθεις πολυ να πετυχεις τον στοχο σου, ριχνεις πολλες σφαιρες ωστε εστω μια απο αυτες να εξοστρακιστει και να βρει τον στοχο της....

Και μονο που εριξε τρεις φορες, σημαινει οτι ηθελε να πετυχει τον στοχο του.... τι να λεμε τωρα.
                            απολυτα σωστος!! "
                            ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
                            Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
                            https://www.facebook.com/AddictionToSnow
                            http://www.thinkinghumanity.com
                            https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

Από τον κατασκευαστή της σφαίρας και του όπλου φαντάζομαι ότι εύκολα μπορούν να μάθουν στην απόσταση που έγινε η βολή ποια η ταχύτητα της σφαίρας και ποια η ζημιά που μπορούσε να κάνει.

Από τον ιατροδικαστή ξέρουμε ότι η πορεία της σφαίρας έχει κλίση απο πάνω προς τα κάτω.

Αν υπάρχουν μαρτυρίες ότι το παιδί ήταν όρθιο αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δεν γνωρίζω αν ένας νταής τρίβοντας μια σφαίρα στον τοίχο μπορεί να φτιάξει ευρήματα πρόσκρουσης. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό. Αυτοί που ασχολούνται θα ξέρουν.

Πριν από λίγο άκουσα ότι η βαλιστική λέει για εξοστρακισμό και περιμένουν κάποια αποτελέσματα από τον Δημόκριτο και το Χημείο του κράτους για να ολοκληρωθεί. Επίσης είπαν ότι θα ανακοινωθεί σε περίπου 1 εβδομάδα.

Επαναλαμβάνω ότι είναι έγκλημα και το ότι έριξε στον αέρα καθώς και στο έδαφος. Ακόμα και να μην είχαμε νεκρό.

Το να έχει σημαδέψει όμως έχει μεγάλη σημασία.

Εσείς είσαστε σίγουροι για το τι έγινε. Εγώ έχω ακούσει διάφορες μαρτυρίες και μου φαίνονται θολές και είναι και λογικό. Ακόμα και το περίφημο βίντεο στην ουσία δεν δείχνει τίποτα.

Πρέπει να βγει η βαλιστική και να ακούσουμε και κανένα ειδικό για την αξιοπιστία της.

Comment

Originally posted by MountExplorer

Και μονο που εριξε τρεις φορες, σημαινει οτι ηθελε να πετυχει τον στοχο του.... τι να λεμε τωρα.
                                Ο Ζητάς που πυροβόλησε 5 φορές πως και δεν πέτυχε κανέναν?"

Comment

Working...
                                X