Announcement

Collapse
No announcement yet.

teleytea nea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• teleytea nea

OPOS BLEPETE O DNTHS TOU XION/KOU DE BIAZETAI NA ANAKOINOSEI TH PLHRH LEITOURGIA TOU XION/KOU GIATI APLA TOSA XRONIA SEBETAI TON KATHE XIONODROMO KAI DEN PROTREXEI GIA LOGOUS ENTIPOSIASMOU (OPOS TO PISODERI-O TOTHS ARXISE TA IDIA....- H TO SELI....)NOMIZO APO TIS KAMERES FAINETAI OTI H POSOTHTA TOU XIONIOU EINAI DIPLASIA APO POLLA ALLA XION/KA ALLA XREIAZETAI AKOMA LIGO (10-20 CM) GIA THN PLHRH KAI OMALH LEITOURGIA (XORIS PETRES!!!)

SIGOURA O AERAS EKANE,OPOS PANTA ,MIA ZHMIA SE ORISMENA SHMEIA,ALLA H XIONOPTOSH SYNEXIZETAI.AYRIO THA LEITOURGHSOUN,APO TH DIKIA MOU EMPEIRIA,METERIZI KAI BABY KAI H SARANTOBRYSH 2.TO PROI,OPOU PLEON THA EXEI YPOXORHSEI KAI H OMIXLH,O DNTHS THA EXEI KALITERH EIKONA KAI PISTEYO OTI THA DOTHEI KAI H KAREKLA[i]

TO KALO EINAI OTI ERXONTAI NEA KYMATA (IDIAITERA TH TETARTH) ME NOTIADES PALI,ARA XIONI PANO APO 1800!!!!PISTEYO OTI TO ALLO SABATO,EKTOS APROOPTOU,THA ANOIKSEI PLHROS TO KENTRO.EGO PANTOS THA EIMAI PANO AYRIO,ELATE KERNAO TSIPOURO"

Σωστός!!!! ’λλα ΧΚ θα ελεγαν οτι ειναι ανοιχτα (βλεπε Πισοδερι που υποστηριζει οτι ειναι ανοιχτο με τα 2 baby) απλα για να πας και να τα σταξεις στο σαλέ. Ειδικα στο θεμα της εγκυρης ενημερωσης το Καϊμακ ειναι πολυ σωστο!!![i]"
    Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Το Σέλι πάντως είναι φειδωλό...ο Τόττης εντάξει ρε παιδιά γιατί να μην ανοίξει έστω και τα baby, μια χαρά θα είναι για τα παιδάκια εκεί...’ντε να δούμε το Καϊμάκ για κυριακή...

Comment

παιδια εχουμε καποιο νεο απο κει πανω τι γινεται τελικα θα ανοιξει ????

Comment

Εμένα μου είπαν το ίδιο. Αύριο στις 8 θα ενημερώσουν για το ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν.

Comment

Originally posted by doctor
            Εμένα μου είπαν το ίδιο. Αύριο στις 8 θα ενημερώσουν για το ποιοι αναβατήρες θα λειτουργήσουν.
            το καλο ειναι οτι θα ανοιξουν αλλα δν ξερουν πιουσ αναβατηρες [i] οποτε ανοιγουν μονο τα baby χαχαχα
            "

Comment

Working...
            X