Announcement

Collapse
No announcement yet.

νεα αιτια για επεισόδια αν

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• νεα αιτια για επεισόδια αν

Αν κανει το χιονιά των προσηνέμων που δείχνουν τα ensembles για τις 24 του μήνα!Χιονοπωρωμένοι και χιονοστερημένοι της βορείου και δυτικής Ελλάδας κατεβείτε στους δρόμους!Σπάστε τα όλα! [i]"
    Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

[i]"

Comment

Λοιπον κανονιζουμε συναντηση στο Δομοκο και να κινηθουμε Νοτιοτερα?
      Ειμαι μεσα!!!!
      Τελικος προορισμος στη Στενη και να τα σπασουμε ολα.

Comment

αποψε πεφτει η κυβερνηση
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ετσι παιδια και εγς μεσα θα κετεβουμε με τα σκι αλλα απο τον παλιο για να γλυτοσουμε και διοδια!![i]"

Comment

Η αιτια δοθηκε με τον αδικο χαμο του παιδιου και η κοινωνια ξεσπαει ολα της τα απωθημενα που εχει συσωρευσει τα τελευταια χρονια της οικονομικης επιδεινωσης που δυστυχως εχουν αρχισει να τη νιωθουν οχι μονο μισθωτοι των 700 Euro και συνταξιουχοι των 300-400 αλλα και αλλες κοινωνικες ομαδες και οχι μονο στην Ελλαδα.
            Προσωπικα εισαγω πολλα προιοντα απο Κινα-Μαλαισια-Ινδονησια-Τουρκια.
            Ενω μεχρι το καλοκαιρι ολες μου οι αγορες γινοταν τοις μετρητοις πριν φυγουν τα εμπορευματα απ τη χωρα τους τωρα κανουν και μειωσεις τιμων και το σπουδαιοτερο δεχονται και ΕΠΙΤΑΓΕΣ για το 50% της αξιας και μαλιστα χρονικης διαρκειας 4-6 μηνων.
            Συζητουσα με φιλο μου Κινεζο προχθες και μου ειπε οτι στην περιοχη του μια πολη 5 εκ εχουν κλεισει 1600 επιχειρησεις και ο κοσμος γυρισε στα χωρια του.
            Στην Τουρκια μαλιστα τα πραγματα πολυ χειροτερα.

Comment

Originally posted by ONLYSNOW
              Λοιπον κανονιζουμε συναντηση στο Δομοκο και να κινηθουμε Νοτιοτερα?
              Ειμαι μεσα!!!!
              Τελικος προορισμος στη Στενη και να τα σπασουμε ολα.

[i]"

Comment

[i] φιλε νομιζω ειναι λιγο ακυρο γιατι μιλανε για τον καιρο!!"

Comment

Εχεις δικιο XXL !!!
                  αλλα απαντησα σ αυτο του Γιαννη <<αποψε πεφτει η κυβερνηση>>

Comment

α οκ ρε συ

Comment

1 μετρο χιονι στα γιαννενα οπως παλια ρε.Αλλιω θα γινει χαμος.Φωτια παντου
                      Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Originally posted by ONLYSNOW
                        Η αιτια δοθηκε με τον αδικο χαμο του παιδιου και η κοινωνια ξεσπαει ολα της τα απωθημενα που εχει συσωρευσει τα τελευταια χρονια της οικονομικης επιδεινωσης που δυστυχως εχουν αρχισει να τη νιωθουν οχι μονο μισθωτοι των 700 Euro και συνταξιουχοι των 300-400 αλλα και αλλες κοινωνικες ομαδες και οχι μονο στην Ελλαδα.
                        Προσωπικα εισαγω πολλα προιοντα απο Κινα-Μαλαισια-Ινδονησια-Τουρκια.
                        Ενω μεχρι το καλοκαιρι ολες μου οι αγορες γινοταν τοις μετρητοις πριν φυγουν τα εμπορευματα απ τη χωρα τους τωρα κανουν και μειωσεις τιμων και το σπουδαιοτερο δεχονται και ΕΠΙΤΑΓΕΣ για το 50% της αξιας και μαλιστα χρονικης διαρκειας 4-6 μηνων.
                        Συζητουσα με φιλο μου Κινεζο προχθες και μου ειπε οτι στην περιοχη του μια πολη 5 εκ εχουν κλεισει 1600 επιχειρησεις και ο κοσμος γυρισε στα χωρια του.
                        Στην Τουρκια μαλιστα τα πραγματα πολυ χειροτερα.
                        ετσι ειναι αλλα εδω ΥΠΑΡΧΕΙ(???)ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.
                        ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
                        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                          αποψε πεφτει η κυβερνηση
                          αποψε οχι αλλα οπως παει, δεν την γλυτωνει με τιποτα...

Comment

Originally posted by MountExplorer
                            Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                            αποψε πεφτει η κυβερνηση
                            αποψε οχι αλλα οπως παει, δεν την γλυτωνει με τιποτα...
                            ΑΥΤΟ ΛΕΩ..αποψε απλα πεφτουν οι υπογραφες,,,,

Comment

Γιαννη ποιο κρατος?
                              Που το ειδες τα τελευταια χρονια και οχι μονο την περιοδο διακυβερνησης απ τον κ.Καραμανλη.
                              Η γνωμη μου ειναι οτι μετα το 2001-2002 το κρατος μας πορευεται με αυτοματο πιλοτο και βρηκαν την ευκαιρια καιροσκοποι να κανουν ΤΕΡΑΤΑ εις βαρος ολου του Εθνους.

Comment

Working...
                              X