Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προς ΓΙΑΝΝΗ και υπολοιπα μελη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προς ΓΙΑΝΝΗ και υπολοιπα μελη

ΓΙΑΝΝΗ (απευθυνομαι σε σενα προσωπικα) σε θεωρω (και οχι μονο εγω αλλα η πλειοψηφια) ως εναν απο τους πολυ καλους προγνωστες εδω μεσα. Παντα βλεπεις τα μοντελα αντικειμενικα και δεν παρασυρεσε. Οποτε αποφασιζεις να γραψεις σοβαρα εισαι ρε φιλε το κατι αλλο. Μπορει να μην εχουμε γνωριστει προσωπικα αλλα απο αλλα παιδια ξερω οτι εισαι ατομο ¨δικο¨μας. Ωρες ωρες ομως τι σε πιανει δεν ξερω. Μιλαω παντα για το φορουμ. Θα σε παρακαλεσω λοιπον δημοσια εσενα και αλλα 5-6 μελη να σταματησετε τις κοντρες για το καλο πανω απο ολα του φορουμ και φυσικα για το καλο το δικο σας.

ΥΓ1: Το θεμα αυριο το πρωι θα το μετακινησω στα ασχετα
    ΥΓ2: Το ιδιο ισχυει και για αλλα μελη που ενω ειναι πολυ καλοι προγνωστες εδω χαλανε την καλη παρουσια τους με ανουσιες κοντρες.

χε,χε.χε......αν διαγραψεις εσυ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ και ο LEOP την υπογραφη του , ειμαστε στα ισια μας ...απλε moderator

ps...ετσι δεν ελεγες πριν ...οτι εισαι ενας απλος αλλα τιμιος mod[i]

o ΓΙΑΝΝΗΣ δεν ειναι προγνωστης....ημαρτον......ενας παντοχωστης για την Β.Ελλαδα ειναι....
    σε αλλο σοβαρο forum...θα ηταν εκτος

ps

η υπογραφη σου βρωμαει
    Edited by: giannis42 "

Comment

Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να χαρούμε τον καιρό. Αν είναι να πατήσουμε σε πλεονεκτήματα που έχουν οι περιοχές μας και να αισθανθούμε ανώτεροι" πάμε.Αν είχα ίδια νοοτροπία θα μπορουσα να σας την έλεγα ολουνών για Γιαννενα για τις βροχές και για κανα Μέτσοβο για τα χιόνια και δεν θα μπορούσε να αρθρώσει κανένας αντίλογο.Αλλά να βάλουμε τέρμα όλοι στα κόμπλεξ!"
      Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!

Comment

Εγώ βρίσκω πως η υπογραφή του Γιάννη-Δϊρφι αλλά και του άλλου Γιάννη έχει χιούμορ. Ας μην χάνουμε το χιούμορ μας παιδιά, μην αρπάζεστε με όλα.
        Over and out.

Comment

Η κατάσταση είναι τεταμένη και ειδικά κάποιοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση αν κρίνω από το θέμα που κλειδώθηκε..για να ηρεμήσουν τα πνεύματα ειναι καλό για ένα διάστημα να πάψει κάθε είδους πλάκα και κόντρα...από υπογραφή μέχρι ειρωνικά σχόλια...
          www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

Originally posted by zink_titanum
            Εγώ βρίσκω πως η υπογραφή του Γιάννη-Δϊρφι αλλά και του άλλου Γιάννη έχει χιούμορ. Ας μην χάνουμε το χιούμορ μας παιδιά, μην αρπάζεστε με όλα.
            +1 αν μερικους τους ενοχλει το χιουμορ,ας αλλαξουν γουστα.αν δεν μπορουν να αλλαξουν γουστα,ας μην συμμετεχουν σε τετοιου ειδους συζητησεις.δεν γινεται να τους παιρνει ολους η μπαλα,επειδη καποιοι ειναι πολυ ευεξαπτοι.Ας καταλαβουμε ολοι οτι κανουμε την πλακα μας κ αυτο που γουσταρουμε εδω μεσα και τιποτα περισσοτερο.[i]"
            σνόου αντίκτηντ

Comment

Originally posted by giannis42
              χε,χε.χε......αν διαγραψεις εσυ και ο ΓΙΑΝΝΗΣ και ο LEOP την υπογραφη του , ειμαστε στα ισια μας ...απλε moderator

ps...ετσι δεν ελεγες πριν ...οτι εισαι ενας απλος αλλα τιμιος mod[i]

o ΓΙΑΝΝΗΣ δεν ειναι προγνωστης....ημαρτον......ενας παντοχωστης για την Β.Ελλαδα ειναι....
              σε αλλο σοβαρο forum...θα ηταν εκτος

ps

η υπογραφη σου βρωμαει
              Καλημερα. Βρε Γιαννη42 (ειμαστε και κοντα στην ηλικια), η δικη μου υπογραφη ειναι 5 μερες εκει και εχει σχολειαστει για το χιουμορ της απο τα παιδια. Ημαρτον δλδ αν πιστευουμε οτι καποιος το κανει επιτηδες. Τελος παντων αφου ενοχλει εστω και εναν ειμαι υποχρεωμενος να την αλλαξω και αυτο θα κανω αμεσως τωρα. Και θα παρακαλεσω με αφορμη αυτο το σχολιο του Γιαννη 42 να αλλαχτουν ολες οι σχετικες υπογραφες αλλιως θα τις αλλαζω εγω.
              "

Comment

αρχίσαμε τη λογοκρασία. Παίδες σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζουμε....
                μη μπαίνουμε μόνοι μας στο γύψο....
                Κλασσικός ΒΕ χειμώνας. Τουλάχιστον 2-3 χιονοστρώσεις στη Λ. Νίκης. Κατά-λευκος Πύργος

Comment

καλημερα.καταρχην απειλες απο κανεναν σαν τις χτεσινες δεν τισ δεχομε,
                  1)οταν προχτες ενας μοντ ειχε ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ φραστικο επειδοδιο κανατε κατι?
                  2)ο γιαννησ42 ειναι γνωστος ζορο εδω μεσα ολοι ξερουμε τι εκανε το βραδυ που χιονισε στην αθηνα περισυ και ειμασταν μεσ στην χαρα,οποτε και τον παραπεμτω αλλου
                  3)η υπογραφη μου α)εχει χιουμορ β)δεν λεει κατι που δεν ισχυει
                  4)Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ??
                  5)ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Ναι ΓΙΑΝΝΗ αλλα εχω το δικαιωμα αν θελω να σε μπλοκαρω και μετα να παρεις τον Πανο αν θες και να βρεις την ακρη. Ασχετα αν δεν το κανω.

Comment

κοροιδευει τη θρησκεια μας λιγο η μου φαινεται[i]"
                      www.northmeteo.gr τώρα η βόρεια Ελλάδα έχει πρόβλεψη!!!!!

Comment

Οσον αφορα τα προσωπικα δεδομενα απο οσο θυμαμαι ολα τα χρονια κανενας Μοντ δεν εβγαλε προσωπικα δεδομενα αλλου μελους στην φορα πλην ενος αν θυμασε καλα (γιατι εγω θυμαμε)

Comment

Originally posted by dirfi
                          Οσον αφορα τα προσωπικα δεδομενα απο οσο θυμαμαι ολα τα χρονια κανενας Μοντ δεν εβγαλε προσωπικα δεδομενα αλλου μελους στην φορα πλην ενος αν θυμασε καλα (γιατι εγω θυμαμε)

Πιστεψέ μέ....πολλοί ακόμη θυμούνται!!! [i]"
                          Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                          Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                          WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by dirfi
                            Ναι ΓΙΑΝΝΗ αλλα εχω το δικαιωμα αν θελω να σε μπλοκαρω και μετα να παρεις τον Πανο αν θες και να βρεις την ακρη. Ασχετα αν δεν το κανω. 
                            ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΤΙ ΕΔΩ,ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ?
                            ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ Κ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.
                            ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
                            ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ?
                            ΓΗΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ??
                            ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΡΩΝΕ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΤΥΡΙ???*ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ????
                            ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΥΡΟΠΙΤΑ?!!(ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΣΤΕ???ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΤΡΩΜΕ)
                            ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2000 4 ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΧΙΟΝΙΑΔΕΣ>????
                            ..........Ε ΛΟΠΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΜΕ ΜΠΑΝ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΤ ΠΡΟΧΤΕΣ...
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Δεν μιλαμε για μπαν ρε Γιωργο. Αυτη ειναι η ευκολη λυση. Το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι εδω αγαπημενοι. Αν ηταν ετσι καναμε 6-7 ατομα μπαν και εληγε το θεμα.

Comment

Working...
                              X