Announcement

Collapse
No announcement yet.

ιδεες για γιορτες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλοοοοοοοοοοοο[i]"
    http://www.skafotexniki.gr
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

Originally posted by Angel123
      θα ειμαι κονιτσα τα χμας και ψαχνω να δω ποσο κοντα η μακρυα ειναι η βιγλα η βασιλω.Βασιλιτσα ειναι κανενα 2 ωρο αλλα η βιγλα?εχει κανεις ιδεα?
      Κονιτσα-Βασιλιτσα=58 χλμ μεσα απο πολλα χωρια(Αρματα,Διστρατο κλπ) σε χρονο ομως περιπου μιαμιση ωρα.

Τωρα Κονιτσα-Κοτυλη-Νεστοριο-Καστορια-Βιγλα =δυομισι ωρες αλλα πολυ ομορφη διαδρομη[i]"
      http://www.foresterclub.gr

Comment

Originally posted by forester t
        Κονιτσα-Βασιλιτσα=58 χλμ μεσα απο πολλα χωρια(Αρματα,Διστρατο κλπ) σε χρονο ομως περιπου μιαμιση ωρα.

Τωρα Κονιτσα-Κοτυλη-Νεστοριο-Καστορια-Βιγλα =δυομισι ωρες αλλα πολυ ομορφη διαδρομη

με συνοδηγο τη δασκάλα για το έλκυθρο", ποιός είναι ο κατώτατος επιτρεπόμενος χρόνος...;;; ... πόσες διανυκτερεύσεις επιτρέπεται να γίνουν;;;;; Edited by: Mountaineer "
        "All that is gold does not glitter; not all those that wander are lost." -- J.R.R. Tolkien

Comment

αν μας περιμενουνε αδελφες????? ... νοσοκομες παλι καλα,κοιτα μονο να μην ειναι αλου ιδους αδερφες,γιατι θα φωναξω και τον βαγιενατο να κανουμε ολη μαζι ρεβεγιον χα χα χα......[i]"
          ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Κυριοι πολλες δασκαλες μαζευτικαν και θα φαμε παντοφλα...εγω παντως αν ηταν να μαθω ελκηθρο απο αυτη την δασκαλα χαλαλι η παντοφλα [i]
            Θα περιμενω να δω την δασκαλα της σαμπρελας!!!"
            εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Φιλε mountaineer αν ειχες συνοδηγο αυτη την δασκαλα μαλλον δεν θα εφτανες ποτε στον προορισμο...Το ταξιδι θα ηταν ατελειωτο...

President Φλωρινα θα ερθω ή στις 16 ή στις 20 αναλογα ποτε θα κλεισει η σχολη μου...και μια λεπτομερεια που πιστευω θα κανει τη διαφορα ειναι οτι δεν θα εχω καμια δασκαλα μαζι μου, επομενως θα ειναι συντομο το ταξιδι.
              εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by spidr

[i]Επισης, αυτη η κοπελα προσφερετε για να μαθει ελκηθρο σε καθε ενδιαφερομενο!
                για δωσε μου το τηλεφωνο της να την παρω αυριο πρωι πρωι "
                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
                X