Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΥΜΜΗΤΟΥ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΥΜΜΗΤΟΥ

Πολλα συγχαρητηρια στο Δημο Βυρωνα για την πρωτοβουλια και φυσικα στους χιλιαδες κοσμου που βρεθηκαν σημερα στον αγαπημενο μας Υμηττο και εβαλαν εστω και ενα δεντρακι στην προσπαθεια να ξαναδωσουμε ζωη σε εναν απο τους λιγοστους πνευμονες της μεγαλουπολης.

Επαθα πλακα με το πληθος του κοσμου που ελαβε μερος και πραγματικα αυτο δειχνει οτι ακομα η ελπιδα για κατι καλυτερο για το περιβαλλον δεν εχει σβησει!

δυστυχως δεν φτανει το ενα δεντρακι οσο συμβολικο και να ειναι. εδω χρειαζεται ουσιαστικη προσπαθεια και οχι κινησεις εντυπωσιασμου απο το κρατος. αν δεν αναδασωθει ολη η καμμενη εκταση ειναι αποτυχημενη η προσπαθεια. βαζοντας ενα, δυο πευκακια απλα μειωνουμε κατα ΛΙΓΟ την καταστροφη και ΔΕΝ την αντιμετωπιζουμε ριζικα!

Αλλα επειδη τελοσπαντων στην ελλαδα ζουμε και αυτο δεν αλλαζει ενα μεγαλο μπραβο στον δημο βυρωνα! [i] Edited by: tornado "

Comment

Originally posted by tornado
      δυστυχως δεν φτανει το ενα δεντρακι οσο συμβολικο και να ειναι. εδω χρειαζεται ουσιαστικη προσπαθεια και οχι κινησεις εντυπωσιασμου απο το κρατος. αν δεν αναδασωθει ολη η καμμενη εκταση ειναι αποτυχημενη η προσπαθεια. βαζοντας ενα, δυο πευκακια απλα μειωνουμε κατα ΛΙΓΟ την καταστροφη και ΔΕΝ την αντιμετωπιζουμε ριζικα!

Μα δεν μιλαμε για 100 δεντρακια.......Μιλαμε οτι ο κοσμος ητανε χιλιαδες.....

Ειχε ερθει η Τροχαια στην Λ.Καρεα γιατι τα αυτοκινητα ηταν τοσα πολλα που παρκαρανε επανω στη Λεωφορο.....

Comment

Αυτοι καλα κανουν. Εμεις σαν φορουμ τι κανουμε? Θα οργανωσουμε καμμια αναδασωση?

Comment

Originally posted by dirfi
          Αυτοι καλα κανουν. Εμεις σαν φορουμ τι κανουμε? Θα οργανωσουμε καμμια αναδασωση?

εγω οπως και παλαιοτερα.... και σημερα ....ετσι θα ειμαι μεσα και σε κινηση του forum....[i]"

Comment

με πηρε ο υπνος γαμωτο και δεν πηγα τελικα ο χαζος...[i]"
            σνόου αντίκτηντ

Comment

φανταζομαι η επιλογη των δεντρων να μην ειναι τυχαια..

Comment

Ποιά ακριβώς περιοχή απο τα καμένα του 2007 αναδασώθηκε;;Egω δυστυχώς δεν πήγα,αλλά είναι αξιέπαινη η σημερινή ενέργεια αρκεί να έχει συνεχεια και απο αλλες εξίσου πολυπληθείς αναδασώση στον καταταλαιπωρημένο Υμηττό που όντως είναι ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου τόσο κόντα στην Αθήνα.
                Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by nanga parbat

Ποιά ακριβώς περιοχή απο τα καμένα του 2007 αναδασώθηκε;;Egω δυστυχώς δεν πήγα,αλλά είναι αξιέπαινη η σημερινή ενέργεια αρκεί να έχει συνεχεια και απο αλλες εξίσου πολυπληθείς αναδασώση στον καταταλαιπωρημένο Υμηττό που όντως είναι ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου τόσο κόντα στην Αθήνα.

Η περιοχη που ειναι πανω απο τη Λ.Καρεα στο υψος του Βυρωνα και λιγο και πανω απο το στρατοπεδο του Καρεα...[i]"

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

εγω οπως και παλαιοτερα.... και σημερα ....ετσι θα ειμαι μεσα και σε κινηση του forum....[i]
                    προτινω να κανουμε μια ψηφοφορια ποιοι απ τα μελη της αττικης (και γιατι οχι και εκτος αττικης ) συμφωνουν να προχωρησουμε σε μια τετοια προσπαθεια. πρεπει να κανουμε κατι κ εμεις επιτελους και μην τα περιμενουμε ολα στο πιατο."

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ

εγω οπως και παλαιοτερα.... και σημερα ....ετσι θα ειμαι μεσα και σε κινηση του forum....[i]

Kαι γω μαζι σου"

Comment

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ MOD ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΘΕΣΗ !!!

Comment

Working...
                        X