Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πατελονι μεσα απο τα ρουχα?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πατελονι μεσα απο τα ρουχα?

Ρε παλικαρια, το εχω ξαναρωτησει αυτο παλια, φορατε πατελονι μεσα απο το κανονικο για τα χιονια?Εγω τον προηγουμενο χειμωνα φορουσα ενα τζιν επειδη βασικα το πατελονι για το βουνο που εχω ειναι 2 νουμερα πιο μεγαλο...(οχι τπτ αλλο, απλα ητανε φτηνο...)και ηθελα να μου πειτε τι να καμω φετος, μιας και κατα το τελος της μερας το τζιν γινοτανε ολοβρεχτο πισω και τα επερνε ολα η μπαλα.(σωβρακα, φανελες κτλπ)
    Να βαλω φορμα η να το παρατησω και να μην βαλω τπτ απο μεσα?Edited by: Nuclear Winter
    Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

θα σου προτεινα να παρεις ενα παντελονι στα μετρα σου!

Comment

Να τα βρω που τα λεφτα? [i]
      Αναθεμα τα, τα ταλαρα! "

Comment

Μπορείς να πάρεις ένα ισοθερμικό που θα σε κρατάει και ζεστό αλλά και επειδή είναι συνθετικό δεν ρουφάει πολύ νερό...Γενικά κατι συνθετικο και όχι τζην-βαμβακερα ρουφάν ολη την υγρασία και τα νερά.

Εάν το παντελόνι σου είναι μεμβράνη και κρυώνεις βάλε αλλιώς δεν χρειάζεται και τοσο....
        detox

Comment

Ισως να ανεβω μια μερα χωρις να φοραω κατι απο μεσα, να δω αν κρυωνω, αν και δεν νομιζω, απλα το πατελονι ειναι μεγαλο και βαζει πολυ παγωμενο αερα μεσα.

Comment

Originally posted by Nuclear Winter
            Να τα βρω που τα λεφτα? [i]
            Αναθεμα τα, τα ταλαρα!

Καλημερα !!!! Κι εγω θα σου προτεινω ενα παντελονι τα μετρα σου.....εκτος αν το βαλεις σκοπο να παχυνεις!!!!! Οσο για το οικονομικο...???

Αν ξεκινησεις απο τωρα να βαζεις λεφτα στην ''ακρη'' .....μεχρι να χιονισει και να το χρειαστεις θα εχουν μαζευτει και τα λεφτα.....!!!!"
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Στο λιντλ εχει πολυ φτηνα παντελονια

Comment

Originally posted by KAPTEN

...΄κονόμησες... [i]"
                It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Originally posted by loopman321
                  Originally posted by KAPTEN

...΄κονόμησες... [i]
                  Δεν ειπε κανεις οτι κονομησες,αλλα ο φιλος ειπε παραπανω (και που να βρω τα χρηματα) παρολα αυτα εχω διαφορετικη αποψη απο τη δικια σου,πολλες φορες εχει και καλα ρουχα και οχι υπερεκτημημενα σαν αυτα που πουλαν τα μαγαζια με ειδη σκι, το ξερεις καλα!!!!!!!!!!

"

Comment

Originally posted by beauty
                    Originally posted by Nuclear Winter
                    Να τα βρω που τα λεφτα? [i] Αναθεμα τα, τα ταλαρα!

Καλημερα !!!! Κι εγω θα σου προτεινω ενα παντελονι τα μετρα σου.....εκτος αν το βαλεις σκοπο να παχυνεις!!!!! Οσο για το οικονομικο...???

Αν ξεκινησεις απο τωρα να βαζεις λεφτα στην ''ακρη'' .....μεχρι να χιονισει και να το χρειαστεις θα εχουν μαζευτει και τα λεφτα.....!!!!
                    Γιατι ρε παιδια, δεν θα αργησουν τοσο!Ασε που εγω ειμαι μαθητης... με ενα χαρτζηλικι τη βγαζω ...και πρεπει να παρω και κερια και να φτιαξω και τα μαχαιρια της σανιδας, οποτε δεν παιζει να παρω καινουργιο παντελονι...ριχτε ιδεες... αμα το παω σε μοδιστρα? (λεω εγω τωρα... )
                    "

Comment

.......[i] μοδιστρα εεεε??? Κανε μια ερωτηση .....αν και οπως το σκεφτομαι δεν το νομιζω .....θα πρεπει να ειναι ''τσακαλακι''......αλλιως θα το φορας ετσι......"

Comment

ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

Comment

Originally posted by POLARBEAR
                          ΒΑΛΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
                          Ναι ρε, να μην χρειαζεται να κατεβαινω και στο σαλε για κατουρημα... [i] Edited by: Nuclear Winter "

Comment

Το καλο με την ολη ιστορια ειναι οτι εχεις γινει πλεον αναγνωρησιμος ......σε οποιο βουνο και να πας......[i] ....."

Comment

Originally posted by beauty
                              Το καλο με την ολη ιστορια ειναι οτι εχεις γινει πλεον αναγνωρησιμος ......σε οποιο βουνο και να πας......[i] .....
                              Καλο ειναι αυτο? "

Comment

Working...
                              X