θα δειξει φιλε μου!! παντως προς το παρον αν χιονιζει στα βουνα θα ριχνει απο τα 1300-1400 μετρα.. 2,7 εχει η βλαστη στα 1180 μετρα!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Με κόπο προσπαθεί το 12άρι να φέρει το Χειμώνα
Collapse
X
-
φιλε τι λες για ταυγετο;ποτε θα χωσει πραγματικο χιονι.παντως τετοια εποχη επρεπε να ειχε και πραμαOriginally posted by geornikπολυ τραγικό αυτο παντως...εχω περιεργεια να δω αν τα χριστουγεννα θα λειτουργουν φετος αρκετα Χ.Κ. ή θα είναι κλειστα τα περισσοτερασας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Mια χαρά τα λέει ο Παρνασσός. Εχει ξεκινήσει θερμή μεταφορά πρώτα από τα μεγάλα υψόμετρα και μετά θα κατέβει χαμηλότερα! ΄Το ίδιο συμβαίνει και στην Αττική τώρα. Εχει 5.3 η Πάρνηθα στα 1330 και 6.2 ο Διόνυσσος!
Οπότε δεν τίθετε θέμα να χιονίζει κάπου χαμηλά αφου ψηλότερα έχει΄ζέστη. Δεν ξέρω ακόμη τι γίνεται βορεια Ελλάδα. Αλλά στην κεντρική και κάτω αυτό συμβαίνει.ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
ο πατερας μου ελεφε πλαια οτι 90 στις 100 οτι επεφτε μετα τισ 28 οκτωβριου ηταν χιονι στην κορυφηOriginally posted by geornikμετά από τα μεσα δεκεμβρη λογικά ο,τι ρίχνει στις κορφες του ταυγετου ειναι μονο χιονι...ανα εχουμε καλο υετο εστω και με νοτιαδες θα βαλει πολυ χιονι αλλά θα εχει υετο γενικα φετος?σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment

</a> 
Comment