Announcement

Collapse
No announcement yet.

εμυ αρκετο χιονι δυτικη μακεδονια σαββατο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

τα φαινομενα θα ειναι εντονα και το ρευμα νοτιοανατολικο... τα 1800 ειναι υπερβολικα. θεωρω σιγουρο το χιονι σε φλωρινα και παιζουν και οι αλλεσ πολεις.
    Η εμυ δεν το ειπε τυχαια.
    συνηθως κατι εγκλωβισμους τους καταλαβαινε τελευταια στιγμη και τους λεγε τωρα ειναι 2 μερες πριν

Comment

Originally posted by dirfi
      Εγω το υπολογιζω πανω απο 1800 σε Καιμακ πανω απο 1900 Βασιλιτσα

Α ρε Γιαννη...αυτα ακουω και πληγωνομαι!

Παλια οταν στο βουνο χιονιζε ο καιρος εκανε κατι...κατι τελος παντων και χιονιζε ως την τελευταια στροφη πριν το τριπλο δλδ ως τα 1500μ!Παντα οτι καιρος και να ηταν χιονιζε ανω των 1500μ!Εννοειται οτι στη Σμιξη στα 1200μ δεν ελιωνε το χιονι απο τελη Νοεμβριου με αρχες Μαιου!

Αλλα τι λεω τωρα......Περασμενα μεγαλεια!Να τα θυμασαι για να λες!

Υ.Γ. Δεν νοειται (δεν στεκει) δεν ειναι φυσιολογικο (πως αλλιως να το πω) να χιονιζει Βασιλιτσα σχεδον αρχες Δεκεμβριου ανω των 1900μ!

Ασχετα που προσωπικα πιστευω οτι θα βαλει κανονικα αυτο το Σαββατο ανω των 1500-1600!

Comment

Τεο δεν την ξερω την ορογραφια καλα του βουνου (δεν εχω παει αλλωστε) Οτι βλεπω στο gfs λεω. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα αλλα το βλεπω δυσκολο.

Comment

Originally posted by dirfi
          Τεο δεν την ξερω την ορογραφια καλα του βουνου (δεν εχω παει αλλωστε) Οτι βλεπω στο gfs λεω. Μακαρι να ειναι ποιο χαμηλα αλλα το βλεπω δυσκολο.

Ε, εγώ λοιπόν έυχομαι να πέσεις έξω... γιατί θα το θελα πολύ να ξυπνήσω με χιονόπτωση την Κυριακή το πρωί στον Αγιο Αθανάσιο!!! [i]"
          Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
          Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
          WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

giannh stn agio isws k n xionisei einai pshla t xwrio perimene t epomena runs pantws t kaimak dipla th einai anevaineis xionodromiko k eisai anetos...
            http://meteocam.gr/panorama/

Comment

κυριακη θα ειμαι αγιο αθανασιο! παιζει να εχει χιονι το χωριο??

Comment

Originally posted by alexisplus
                κυριακη θα ειμαι αγιο αθανασιο! παιζει να εχει χιονι το χωριο??
                Νομιζω πως οχι

Comment

Τι υψομετρο εχει ο Αγιος Αθνανασιος;;; Εχω την εντυπωση οτι σταδιακα το χιονι θα γινεται νερο και σε μεγαλα υψομετρο...οπου και αν αυτο πεσει...
                  Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Αφου από Δευτέρα ανεβαίνει η θερμοκρασία και από Τετάρτη γινόμαστε Αφρική για πια χιόνια μιλάμε τώρα ? όλα νερό θα γίνουν.
                    ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

οιυε το καιμκατσαλαν ΘΑ αντξει παιδια μην το ψαχνετε.θα φτασει το μεσημερι στΑ 2100 KAI EKEI TOYW 6 BAUMOYW.OPOTE OLA ΝΕΡΟ
                      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Πάντωs η ζέστη που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα θα κάνει αίσθηση.

Τα κανάλια θα καλούν μετεωρολόγουs να μιλήσουν.
                        ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς 27
                          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                            Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΕς ΠΕΡΙΟΧΕς ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς 27
                            Δεν νομιζω να φτασει τοσο.

Comment

ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΙΣΓΟΥΡΑ.ΕΣΥ ΠΟΣΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙς;

Comment

Πάντωs θα έχει ενδιαφέρον. Μήπωs θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο ??
                                ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Working...
                                X