Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παλιά Μέλοι: προς Snowreport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παλιά Μέλοι: προς Snowreport

Κάλη σεζόν και συγχαρητήρια για το φόρουμ που έχετε ανακαινίσει. Έχω όμως ένα παράπονο το οποίο δεν ξέρω αν το έχουν κι άλλα παλιά μέλοι όπως εγώ. Εγώ ο Paniain όπως και πολλοί άλλοι μόνο newbies δεν είμαστε. Εμείς βοηθήσαμε πολύ στο να διαδωθεί αυτό το φοβερό φόρουμ και το server σας να βαράει κόκκινο. Δέν ξέρω κατα πόσο μπορείτε αυτη τη στιγμή να μας το αναγνωρίσετε αυτο, κι αν γίνεται. Αν συμφωνεί κάποιος άλλος βετεράνος" μαζί μου ας το πεί.
    Φιλικά και με το σεβασμό μου
    Paniain

"
    www.off-road.gr
    www.zookaction.gr

να κάνουμε λοιπόν μια κατηγορία veteran... ποίοι άλλοι θέλουν να μπουν?
    30 χρόνια Snow Report

Comment

Δεν γνωρίζω κατα πόσο ξέρετε το πότε γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ σας απο τότε που άρχησε, αν το γνωρίζετε αυτό όμως τότε μπορείτε και να ξέρετε ποιός είναι παλιός και ποιός όχι. Βάση αυτών των πληροφορειών πολύ εύκολα φτιάχνετε μία κατηγορία τέτοια για το φόρουμ.
      www.off-road.gr
      www.zookaction.gr

Comment

..δεν ειναι κακή ιδέα φίλε Paniain, αλλα νομίζω οτι θα μας τιμωρήσει ο Θεός, αν γκρινιάζουμε για τετοιους 'προσωπικής' φύσεως λόγους.
        Απολύτως φυσιολογικό το feeling σου, αλλα δε νομιζω ν' αλλάξει κατι ιδιαιτερο στις χιονοδρομικές μας ζωές αν αυριο το πρωί γινουμε senior-users (διοτι καποιοι σιγουρα είναι παλαιότεροι κι απο veterans..ισως στην κατηγορία fossils! ).

Σε κάθε περιπτωση είναι καλη ιδεα, αλλα ΟΧΙ για να ικανοποιησουμε δικες μας ματαιοδοξίες (φανταζομαι συμφωνoυμε ολοι μεχρι 'δω?), όσο για να φανεί η μεχρι τωρα δραστηριοτητα/συμβολη στο χωρο..οποτε ΝΑΙ Πάνο, αν το θεωρειτε ωφελιμο' καντε κατι σχετικό!

Εντελώς φιλικά,

Κ.
        "
        Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

makalu ακριβώς όπως το έθεσες το θέτω και εγώ. Πρόκειται για μία προσπάθεια να φανεί το έργο που έχουμε κάνει και εμείς, ποτέ προσωπικά γιατι φυσικά μόνος μου δεν θα μπορούσα να βοηθήσω στο χώρο. Όχι, δεν θα με κάνει καλύτερο στο σκι αυτό αλλά είναι ένας ψυχολογικός παράγοντας ο οποίος πιστεύω είναι απολύτος φυσιολογικός.
          Φιλικά
          Paniain
          "
          www.off-road.gr
          www.zookaction.gr

Comment

Παιδιά οι τύποι και οι βαθμοί δεν έχουν κανένα νόημα, νέοι-παλιοί κλπ.
            Ο καθένας δηλώνει ποιος είναι με το επίπεδο που κρατάει στα θέματα μας, με τον τρόπο που σκέφτεται και δίνει έρεισμα σε θέματα που μας απασχολούν με τρόπο δημιουργικό και συλλογικό. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι το νέο μας forum κρατάει αυτό το επίπεδο (μήπως έφταιγε η εφαρμογή ρε παιδία; τι να πω...).
            Πραγματικά ελπίζω να συνεχιστεί έτσι και αυτό το βήμα" να είναι χρήσιμο και λειτουργικό και στην συνέχεια.
            Με άλλα λόγια δεν έχω κρατήσει το πότε έχουν γραφτεί τα παλιά μέλη και έτσι αυτό που λέτε δεν μπορώ να το κάνω... .

Με τιμή ο Admin
            (Xρήστος)
            "

Comment

Ευχαριστώ πολυ κύριε Χρήστο (admin) που απαντήσατε στη πρότασή μου η οποία μπορεί στην αρχή να φάνηκε ως αίτημα, πράγμα που δεν ήταν. Συγχαρητήρια και πάλι για το φοβερό σας φόρουμ. Είναι κάτι που το αγαπάω και μπορώ άνετα να πώ πως το snowreport είναι κομάτι της ζωής μου.
              Πάντα φιλικά
              Paniain
              www.off-road.gr
              www.zookaction.gr

Comment

Working...
              X