Παιδιά επειδή σκέφτομαι για νέο ζευγάρι μπότες της Burton μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για το μοντέλο Driver X 08/09 (Flex 10/10)? Λένε πως είναι αρκετά σκληρές σε σχέση με τις Burton Ruler 08/09 (Flex 6/10) αλλά έχουν και κάποια άλλα ατού. Επίσης σκέφτομαι και για τις Burton Ion 08/09 (Flex 8/10) οι οποίες είναι κάτι ανάμεσα στις δυο προγηγούμενες απο άποψη σκλρότητας. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 2 παλιότερα μοντέλα της σειράς Ruler και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, συν του ότι μετά απο 10 χρόνια έχουν μείνει άθικτες, σε αντίθεση με ένα μαλακό μοντέλο της DC που διαλύθηκε τελείως στα 6 χρόνια. Βέβαια τα παλιότερα μοντέλα είναι πιο κουρσούμια και πιο βαριά και αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι έχω μια Wide σανίδα (Forum Raider 160) και πάνω σε αυτή μια απο τις πιο βαριές δέστρες που κυκλοφορούν (Nidecker Pro 800), τότε πρέπει να σκεφτώ να είναι σχετικά ελαφριές οι μπότες που θα πάρω.
Καμιά άποψη πάνω στο θέμα? Απο άλλες μάρκες δε γνωρίζω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αν έχετε άλλες προτάσεις, είναι καλοδεχούμενες.
Καμιά άποψη πάνω στο θέμα? Απο άλλες μάρκες δε γνωρίζω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αν έχετε άλλες προτάσεις, είναι καλοδεχούμενες.

Comment