Announcement

Collapse
No announcement yet.

Burton Boots ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Burton Boots ??

Παιδιά επειδή σκέφτομαι για νέο ζευγάρι μπότες της Burton μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για το μοντέλο Driver X 08/09 (Flex 10/10)? Λένε πως είναι αρκετά σκληρές σε σχέση με τις Burton Ruler 08/09 (Flex 6/10) αλλά έχουν και κάποια άλλα ατού. Επίσης σκέφτομαι και για τις Burton Ion 08/09 (Flex 8/10) οι οποίες είναι κάτι ανάμεσα στις δυο προγηγούμενες απο άποψη σκλρότητας. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 2 παλιότερα μοντέλα της σειράς Ruler και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, συν του ότι μετά απο 10 χρόνια έχουν μείνει άθικτες, σε αντίθεση με ένα μαλακό μοντέλο της DC που διαλύθηκε τελείως στα 6 χρόνια. Βέβαια τα παλιότερα μοντέλα είναι πιο κουρσούμια και πιο βαριά και αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι έχω μια Wide σανίδα (Forum Raider 160) και πάνω σε αυτή μια απο τις πιο βαριές δέστρες που κυκλοφορούν (Nidecker Pro 800), τότε πρέπει να σκεφτώ να είναι σχετικά ελαφριές οι μπότες που θα πάρω.

Καμιά άποψη πάνω στο θέμα? Απο άλλες μάρκες δε γνωρίζω γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Αν έχετε άλλες προτάσεις, είναι καλοδεχούμενες.

φιλε μου εχω τις Driver X 07/08 και ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος !!ειναι οντως σκληρες αλλα κανω freeride και πολυ λιγο freestyle κανα αλμα αν κατσει!!!

Comment

Ευχαριστώ πολύ φίλε speed για την πληροφορία σου. Και εγώ απορούσα αν θα μου απαντήσει κανένας. Επίσης και εγώ κάνω freeride με directional σανίδα και όπως λές και εσύ και πολύ λίγο freestyle αν τύχει. Έτσι και αλλιώς τα Ελληνικά χιονοδρομικά δεν είναι και τα ιδανικότερα για την φιλοσοφία freestyle στο snowboard οπότε μαλακές μπότες, κοντές σανίδες, twin tip κ.τ.λ είναι για αυτούς που λιώνουν τα κορμιά τους κάνοντας freestyle στα χιονοδρομικά του εξωτερικού. όπου υπάρχει και η ανάλογη υποδομή για να κάνεις freestyle. Ευχαριστώ πάντως.

Comment

[i]"

Comment

Chriss απο μένα δρν την είχες πάρει την σανίδα?

Comment

Ναί φίλε Kazaboubou και είχαμ βρεθεί κάπου πάνω στον δρόμο μπροστά στο Υγεία. Ακόμη αυτή έχω και τώρα σκέφτομα να ασχοληθώ μόνος μου με το service.Απο όσο θυμάμαι εκείνες τις μέρες θα πήγαινες Bansko και απο τα post σου θυμάμαι ότι είχες άσχημο ατύχημα με τον ώμο σου. Πιστέυω φέτος να πάνε όλα καλά και εσύ να ευχαριστηθείς το χιόνι...όταν έρθει επιτέλους.

Comment

Αντε να δούμε! [i]"

Comment

Kaza αυτη η υπογραφη σου μου θυμιζει το μενταγιον που το ακολουθεις δεξια-αριστερα-δεξια-αριστερα και στο τελος υπνοτιζεσαι...

Comment

Working...
                X