Announcement

Collapse
No announcement yet.

αγορα πεδιλων

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αγορα πεδιλων

καλησπερα και απο εμενα σημερα ειδα στο ενημερωτικο φυλλαδιο του μακρο
    αυτα τα πεδιλα

<a href=http://www.yatego.com/sportsofultra/p,49065bac81f94,472f233daac268_5,rossignol-viper-xpi-2008-ski-allroundcarver?sid=05Y1227569619Y17f07f0be42ec7a89 c" target="_blank">http://www.yatego.com/sportsofultra/p,49065bac81f94,472f233daac268_5,rossignol-viper-xpi-2008-ski-allroundcarver?sid=05Y1227569619Y17f07f0be42ec7a89 c</a>

στην τιμη των 141 ευρω

θα ηθελα την γνωμη σας ειμαι αρχαριος οποτε δεν παχνω κατι συγκεκριμενο
    κυριωσ κατι οικονομικο ψαχνω μεχρι να εξικοιοθω με το σπορ

ευχαριστω
    "
    just bilbakos

Καλωσηρθες φιλε μου στο forum! Γνωμη μου ειναι οτι αξιζει για τη χρηση που τα θες. Ειναι σημαντικο να εχεις δικα σου πεδιλα. Θα σε βοηθησει πολυ να εξελιχθεις και στο μελλον αγοραζεις κατι καλυτερο. Μονο προσεξε το υψος να ειναι το καταλληλο

Comment

ευχαριστω για την απαντηση το υψος μου ειναι 184 και ειμαι 102κιλα

τα πεδλα που ειχε τα μεγαλυτερα ειναι 170cm
      just bilbakos

Comment

Μια χαρα ειναι. Θα πρεπει γενικα για να ξερεις το πεδιλο να σου ειναι αναμεσα στο πηγουνι και τη μυτη σου οταν στεκεσαι διπλα του. Καλες καταβασεις φιλε!

Comment

Ξεχασα να σου πω οτι πιο σημαντικο απο το πεδιλο ειναι να παρεις μια καλη μποτα που θα σου ειναι ανετη αλλα και να πιανει καλα το ποδι. να δοκιμασεις αυτη που θα παρεις για αρκετη ωρα στο μαγαζι για να σιγουρευτεις οτι δεν σε ενοχλει.

Comment

ναι με εχουν ενημερωση για την μποτα εχω υποψην 1-2 μποτεσ που ειχα φορεσει περσυ απο ενοικιαση απλα δεν θυμαμαι τα μοντελα οι οποιεσ μου ειχαν ταιριαξει στο 100% δεν καταλαβαινα οτι φορουσα μποτα του σκι
            στο φυλλαδιο εχει βεβαια και κατι μποτες ισωσ τισ δοκιμασω και κανω καμια βολτα μεσ το μακρο για να δω αν δεν εχω προβλημα και ισωσ τισ τσιμπισω και αυτες ειναι oi rossignol vipper αν και δεν μπορεσα να βρω καποια φωτο να επισυναψω ειναι με 4 κλιψ
            just bilbakos

Comment

έχει προσφορές πεδιλα σκι αυτον τον καιρό στο μάκρο?
              Let_it_Snow

Comment

Με τα ίδια λεφτά θα μπορέσεις να πάρεις και από κάποιο κατάστημα που πουλάει εξοπλισμό σκι πέδιλο που να σου ταιριάζει. Αν σου έρχονται ακριβά τα καταστήματα που έχει θεσσαλονίκη δοκίμασε κάποια από αυτά που είναι στα χωριά κοντά στα χιονοδρομικά. ’γιο Αθανάσιο και Νάουσα σίγουρα θα βρεις πολύ καλές προσφορές. Είναι που είναι μικρή η αγορά στην Ελλάδα, μην τα δίνουμε και στις πολυεθνικές[i]"

Comment

για Αθήνα μηλάω και θα μ ' ενδιέφερε για κάποιο μέτριο οικονομικό πεδιλό (όπως την προσφορά του lidl)
                  Let_it_Snow

Comment

Αν βρεις στα lidl τα elan με τα 79 € εννοείται να τα πάρεις. Τέτοια τιμή δεν θα βρεις πουθένα. Αν είναι όμως να δώσεις 150 € καλύτερα να τα πάρεις από κάποιο κατάστημα κοντά σε κάποιο χιονοδρομικό. Επιμένω γιατί και εγώ το έχω κάνει το λάθος. Από το κατάστημα το αγοράζεις και αν δεν σου κάνει το γυρίζεις και παίρνεις άλλο, αν πάθει κάτι η δέστρα πχ πας και στο διορθώνει επιτόπου. Σίγουρα αργότερα θα θέλεις και άλλον εξοπλισμό, μπότες-ρουχισμό κτλ, θα μπορέις να έχεις καλύτερες τιμές.

Comment

Σωστος αν είναι να δώσεις περοσσότερα καλύτερα για κατάστημα να χουμε και το κεφάλι μας σίγουρο.

Στο lidl δεν υπάρχει πλέον η προσφορά [i]

και ελέγα μήπως το macro έκανε κάτι αντίστοιχο"
                      Let_it_Snow

Comment

αν εισαι αρχαριος και δεν θες να δωσεις ετσι γιια πλακα χρηματα,αποψη μου ειναι να μην παρεις ακομα πεδιλα.!βεβαια αν πας πανω απο4-5 φορες στο βουνο παρε,αλλα καλο θα ηταν να περιμενεις,αλλα επαναλαμβανω,αν δεν θες να αλλαζεις πολυ συχνα πεδιλα.!αυτο γιατι δεν ξερεις τι πεδιλο θελεις,τι πεδιλο σου κανει και τι απαιτησεις εχεις απο αυτο..!ισως καλα θα ηταν να δοκιμασεις αρκετα πριν παρεις,αν και τ ενοικιαζομενα δεν ειοναι υποδειγμα.!το πεδιλο στο link ειναι allround,δηλαδη κανει λιγο απο ολα.!καλο φαινεται αλλα σκεψου καλα τι πεδιλο θες..εκτος αν δεν σε νοιαζει..!απο την αλλη βοηθαει τρομερα να εχεις τα δικα σου πεδιλα γιατι συνιθιζεις και εξελλισεσαι γρηγοροτερα..!ξερω οτι δεν σε βοηθησα ιδιαιτερα..

Comment

σας ευχαριστω για τις πληροφοριες.....

θα το σκεφτω λιγο ακομα και μετα βλεπουμε τι θα κανω ετσι και αλλιως εχουμε ακομα καιρο για τις πρωτες εξορμησεις [i]"
                          just bilbakos

Comment

Working...
                          X