Εαν ρωτησεις φενεσαι βλακας για μια φορα,εαν δεν ρωτησεις εισαι για παντα.Οριστε λοιπον,εχω την εξης απορια.Παμε βολτες και βλεπουμε την Τ στο οργανο του αυτοκινητου.Εχουμε ενα απλο θερμομετρο και βλεπουμε απο εκει την Τ στο σπιτι και εξω απο αυτο.Π.χ. σημερα μιλησα με συγγενεις στο χωριο της μητερας μου και μου ειπαν οτι το θερμομετρο που εχουν εξω απο το σπιτι εδειχνε το πρωι -4C.Ποσο εγκυρες ειναι οι μετρησεις αυτες;
Τι ακριβως ειναι ο κλωβος μεσα στον οποιο μπαινει το θερμομετρο ή ο αισθητηρας της Τ;Υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες για την κατασκευη του(υλικα,διαστασεις κλπ.).
Που τον τοποθετουμε(υψος απο το εδαφος κλπ.)
Ζητω συγγνωμη εαν σας ζηταω να απαντησετε σε ερωτησεις που σας φαινονται παιδικες αλλα...ειπαμε,ΑΣΧΕΤΟΣ(που θα παει ομως,κατι θα μαθω εστω και στα γεραματα).
Ευχαριστω!!!!Edited by: strofimios
Τι ακριβως ειναι ο κλωβος μεσα στον οποιο μπαινει το θερμομετρο ή ο αισθητηρας της Τ;Υπαρχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες για την κατασκευη του(υλικα,διαστασεις κλπ.).
Που τον τοποθετουμε(υψος απο το εδαφος κλπ.)
Ζητω συγγνωμη εαν σας ζηταω να απαντησετε σε ερωτησεις που σας φαινονται παιδικες αλλα...ειπαμε,ΑΣΧΕΤΟΣ(που θα παει ομως,κατι θα μαθω εστω και στα γεραματα).
Ευχαριστω!!!!Edited by: strofimios

"
Comment