Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23-11-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by erythreabeach
    Originally posted by MountExplorer
    Για να δουμε τι εγινε μεσα στο Πανοραμα τωρα... 350 μετρα.
    Αλλοι περιμεναν χιονονερο αλλοι ισως μια νιφαδα... Τελικα?

http://www.youtube.com/watch?v=B2ihujDmgWc

Originally posted by MountExplorer
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΔΩ... αφηστε κι ενα θεμα χωρις κοντρες
    Ρε Γιώργο αφού και εσύ ο ίδιος συμμετέχεις σε αυτή την κόντρα που είναι αναπόφευκτη το ξέρουμε ποια αλλά όχι και τόσο άσχημη όταν δεν ξεφεύγει από τα καιρικά πλαίσια ας κρατήσουμε αυτό τουλάχιστον.
    μα εδω δεν συγκρινω το πανοραμα με κατι αλλο. ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ. απαντηση στις προβλεψεις καποιων δινω. δεν αναφερω κανενα αλλο μερος σε συγκριση ομως.

Comment

Aπό το χωριό χθες το βράδυ... ’λλες φώτο δεν βάζω γιατί βάλαν τα παιδιά περίπου ίδιες!
      [i]
      "
      Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
      200μ.
      hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
      http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

ας εχουμε ενα βαρυ χειμωνα παντου με χιονια και κυριως βροχες που τοσο αναγκη τις εχουμε....

Comment

που ειναι ο gkatharopo να μας πει τι εγινε στο Ωραιοκαστρο?

Comment

Originally posted by geornik
            απλά λέω τι βλεπω στην περιοχη που τη ξέρω από μικρο παιδακι...και το δεκεμβριο του 91 και το γεναρη του 2006 εφτανε τα 2 μετρα το χιονι μεσα στο χωριο..το 2002 ειχε 1,5 μετρο τουλαχιστον,το 2008 1 μετρο, όπως και πολλές αλλες΄φορες...και ναι ήταν 2 μετρα το χιονι το ειχα δει με τα ματια μου..στις αυλες των σπιτιων εκαναν τουνελ οι ανθρωποι για να βγουν εξω...στη βορεια ελλαδα εχω παρατηρησει οτι εχει πιο στρωτες" χιονοπτωσεις χωρις πολυ μεγαλες ακροτητες όπως στα προσηνεμα...ας πουμε θυμαμαι στο νευροκοπι το 2001 που ειχε 1 μετρο χιονι και οι κατοικοι ελεγαν οτι σπανια συμβαινει αυτο...
            Μάλιστα..από το 1991 πήγες στο 2002...αυτό ακριβώς λέμε..1 δεκαετία χωρίς κάτι αξιοσημείωτο..και δεν ήταν μόνο μία η νεκρή δεκαετία...

Τεσπα, το θέμα είναι όι μου την δίνουν οι συγκρίσεις...δεν καταλαβαίνω τον λόγο...αν είσαι ευχαριστημένος με την περιοχή σου εμένα μου περισσεύει....κι εγώ πλην των δύο τελευταίων χρόνων είμαι υπέρευχαριστημένος...δε μου λείπει κάτι από τον καιρό...
            Θα θερμοπαρακαλούσα επιτέλους να σταματήσει αυτό το "η δικιά μου περιοχή ειναι η καλύτερη, όχι η δικιά μου κλπ"...
            "
            www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

Η χιονοπαρεα. Μαντεψτε ποιος ειναι ο κυριος διπλα μου...

[i]"

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

ΤΟΥΡΤΑ ΞΕ ΤΟΥΡΤΑ ΕΡΙΞΕ ΑΡΚΕΤΑ !!!! LOL "

Comment

Να μαι και εγω.........[i]

Υ. Γ Δεν θυμαμαι εαν την ξαναεβαλα σε αλλο θεμα... Αλλα την αναβαζω εδω ετσι για αν υπαρχει.......

"

Comment

Ρε συ Κώστα σαν παππούς φαίνεσαι εδώ..άσπρισαν και τα μαλλιά σου...
                    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

• Originally posted by steeve88
                      Ρε συ Κώστα σαν παππούς φαίνεσαι εδώ..άσπρισαν και τα μαλλιά σου...

χαχαχα[i] Παντως Μαρεσε πολυ αυτη η φωτο... Οχι για μενα αλλα για τα χιονια που επεφταν... Πςςςςς Τρελα
                      "

Comment

• Πρίν το 2ο κύμα έριχνε τέτοια!

[i]"
                        Κλειστόν

Comment

• Quiz : Ποιός είναι ο σερίφης Β. Ελλάδος?
                          Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
                          http://www.weatherlink.com/user/aris/
                          Κάμερα Σταθμού:
                          http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

• Originally posted by Arisnow
                            Quiz : Ποιός είναι ο σερίφης Β. Ελλάδος?
                            [i] "
                            Κλειστόν

Comment

• [i]

"
                              Κλειστόν

Comment

• Originally posted by geornik
                                λοιπον παιδια για να ακριβολογουμε σχετικα σε αυτη τη διαμαχη που βλεπω να υπαρχει αναμεσα σε αττική και θεσσαλονικη οσον αφορα τα χιονια εχω να δηλωσω τα εξης ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ στοιχεια...τα βουνα της αττικης μπορει γενικα να φαινονται ήσυχα για μεγαλα χρονικα διαστηματα αλλα οταν θυμωνουν πραγματικα κανουν εξωπραγματικες καταστασεις..ας πουμε 1,5 μετρο για πλάκα σε περιοχες με μεσο υψομετρο....αν συγκρινουμε τον χορτιατη που θεωρειται το χιονοκαστρο της θεσσαλονικης (560 μ?)με τα βιλια της αττικης(500μ)πραγματικα τα στοιχεια ειναι σαφως υπερ των Βιλίων χωρίς να υπάρχει καν θεμα συγκρισης...να σας πω απλα οτι στα βιλια ριχνει με ρουτιανιαρικες μουφοκακοκακοκαιριες 40-50 ποντους ενώ οι κατοικοι ενθουσιαζονται μονο οταν βλεπουν πανω απ΄΄ο ενα μέτρο χιόνι...και βεβαιως σε μεγαλους χιονιάδες βλεπουν και 2 μετρα μετρημενα!! ο χορτιατης καθε ποσα χρονια βλεπει 1 μετρο??

Και οχι μονο τα ορεινά.Παρακατω η ιστορία ενως μαρτυρα που μαρτηρησε στον χιονιά που περιγραφεις

'' Σαββατο απογευμα,ψάρευα αμεριμνος σε λιμανακι στην Γλυφάδα.Ξαφνικα,συννεφιάζει,σηκώνεται τρομερός βοριάς,λέω απο μεσα μου φευγουμε τώρα γιατί ερχεται ατικός χιονιάς,μην αποκλειστουμε.Μεχρι να μαζεψω το καλαμι και τα δολώματα,ξεκινησε μια απιστευτης εντασης χιονοθύελλα,εριχνε τραπεζομαντηλα,το επιανε ακομα και στην θαλασσα πανω,αφού η θερμοκρασια απο τους +17 επεσε στους -23C.Πηγα στο αμαξι τρεχοντας,αλλα είχε ηδη πιασει 20 ποντους χιονι,το οποίο παγωνε αμέσως λόγω θερμοκρασιας.Φυσικα,το αμαξι δεν επερνε μπροστά,οποτε εκατσα μεσα περιμενοντας και προσευχοντας.Μεσα σε 1ώρα,εξω απο τα παραθυρα δεν εβλεπα τίποτα.Οχι,δεν ειχε νυχτώσει,απλα το χιονι τα καλυψε όλα.Προσπαθησα να ανοιξω την πορτα,ματαια.Το χιονι ειχε ξεπερασει το ύψος του αυτοκινητου.Μην εχοντας φαγητο μαζί μου,ετρωγα τα ψάρια (που στο μεταξυ ειχαν γινει κατεψυγμενα λογω ψύχους) ομά,και τα δολώματα.Ομως ο ΑΤΙΚΟΣ χιονιας δεν αστιευοταν.Δεν ειναι τυχαιο πως και οι καλυτεροι αλπινιστες τρέμουν στο ακουσμά του.
                                Ξαφνικα,ο ουρανός του αυτοκινήτου,άρχισε να κανει επικινδυνη κοίλη προς τα κάτω,προφανως λογω του βαρους του χιονιού που θα ειχε ξεπερασει τα 3 μετρα.Ολα αυτα στην Γλυφαδα.Βγηκα εντρομος απο το παραθυρο,σκαβοντας ενα τούνελ μεσα στο χιονι.Δεν αντεξα,εξαντληθηκα.Ξυπνησα σε ενα νοσοκομειο,οπου κοιτούσε προς την θαλασσα,ο καιρος ειχε επιτελους βελτιωθεί.Ο Σαρονικος ήρεμος,χρύσιζε κατω απο τον ήλιο,ενώ μεγαλα παγόβουνα ήταν διασπαρτα μέσα στον κολπο...''
                                http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Working...
                                X