Μιλάω για την Αθήνα που πρώτη φορά λίγες ώρες πριν υπάρχει τέτοια αβεβαιότητα στα ανσάμπλ ενώ αντί να βελτιώνονται γίνονται μακαρονάδα!Στο μεταξύ ούτε στο 0 δεν φαίνεται να πέφτει η θερμοκρασία στα 850 τελικά και οι άνεμοι φαίνονται τελείως πλέον εξασθενοιμένοι(για τους βοριάδες) Τι να πω... Edited by: civilathens
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Απίστευτο:Ακόμη χειρότερο το 00!
Collapse
X
-
στην αττική έτσι και αλλιώς δεν κάνει ποτέ χιονοκακοκαιρίες μέσα στον Νοέμβρη...το ανησυχητικό είναι για τη βόρεια ελλάδα που δεν φαίνεται κάτι για τις επόμενες 10-15 μέρες οπότε και για φέτος στενεύουν τα περιθώρια για τους βορειοελλαδίτες μιάς και γενάρη και φλεβάρη ευνοούνται περισσότερο τα ανατολικά προσήνεμα απο τις χιονοκακοκαιρίες..
-
ααα ναι άμα μιλάμε για τα πολυ ορεινά της αττικής έχεις δίκιο θυμάμαι και εγώ την 28 οκτββρίου 1987 μετά την παρέλαση στο σχολείο πήγαμε στην πάρνηθα για χιονοπόλεμο..τι ίδιο και το 1988 η 89 νομίζω αρχές νοεμβρίου με πολύ χίόνι ψηλά στην πάρνηθα...αλλά ακολούθησαν ΄ισως οι πιο ξενέρωτοι χειμώνες για την αθήνα του 87-88 ειδικά που ήταν μέγιστη μούφα στα επίπεδα του 2006-07..οπότε εγώ προσωπικά ΔΕΝ θέλω να χιονίσει καθόλου στην αττική Νοέμβριο γιατι το θεωρώ κακό σημάδι για την χειμώνα που έρχεται...για να είμαι ειλικρινής προτιμώ θερμούς" Νοέμβριους με πολλές βροχές και νοτιάδες..αλλά πούντοι και αυτοι... ¨("
Comment

Comment