Originally posted by Antspants
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KLAPSTE ELEYTHERA EDO....
Collapse
X
-
ενταξει θα ανεβει η θερμοκρασια αλλα και σημερα πελοπονησο εφτασε 21 βαθμους ομως ειναι σιγουρο οτι στην κορυφη του ταυγετου δεν ξεπερασε το 0.ειναι καλη η θερμοβαθμιδα.αλλα δεν ξερεις αν θα λιωσουν.σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αυτο ειναι για Θεσσαλονικη ...... αφου ολοι πλεον κρεμεστε απο το GFS δειτε το :
<a href=http://imageshack.gr/files/jt6vwapn7otz1rdqu0gp.gif" target="_blank">
</A>
Εγω δεν βλεπω πουθενα να ανεβενει η θερμοκρασια ωστε να λιωσουν τα χιονια που θα πεσουν .....τουλαχιστον για Βορεια Ελλαδα παντα!!"Το καιρικο κενο πανω απο την Θεσσαλονικη παντα υπαρχει ..... για να δουμε θα υπαρξει φετος !!!!! RESPECT
Comment
-
την κυριακη με το κρυο θα εχετε καλο υετο.η παρνηθα απο τα 1000 με 1100 θα φαει καλα.αλλα ολα αυτα στην πραξηOriginally posted by civilathensΚλαψ-κλαψ-κλαψ στο τέλος πάλι η Αθήνα τα φάει τα φαινόμενα μου φαίνεται!σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Μπορει στα επομενα τρεξιματα να τα αλλαξει[i]"Originally posted by ΑΓΓΕΛΟΣEINAI TΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ GFS. KAMMIA ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 360 ΩΡΕΣ. ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΖΕΣΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ.
ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Comment
-
μου κάνει εντύπωση που ενώ όλοι βρίζουν το gfs για άσχετες και ασταθείς προβλέψεις ανά run εντούτοις όλοι το παρακολουθούμε μανιωδώς και περιμένουμε σαν τρελλοί να επαληθευτεί...τελικά το ευρωπαικό μοντέλο είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το αμερικάνικο και πιο σταθερο νομίζω...δεν ξαναπαίρνω τοις μετρητοίς το gfs πάντως που μπορεί σε ένα ραν να βγάζει το χαμηλό στο αιγαίο και στο επόμενο να το έχει στη ρουμανία και στο επόμενο να το έχει ανεβάσει....πολωνία!!!
Comment

Comment