Αν δεν το πιστέψουμε,δεν θα έρθει το καλό!Το προαίσθημα που έχω για αυτή την κακοκαιρία είναι πολύ καλό, τουλάχιστον για τις βορειοδυτικές περιοχές.Τετοια δυτικά κύματα με ισχυρό ψυχρό μέτωπο σχεδόν πάντα αφήνουν πολύ καλύτερα πράγματα από ότι δείχνουν τα μοντέλα.Πιστεύω λοιπόν πως η υπογραφή μου θα πιάσει τόπο! [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Θετική ενέργεια - Ο κόσμος κρατάει την αναπνοή του
Collapse
X
-
Ειδικά τα βορειοδυτικά είναι αυτά που έχουν μικρό περιθώριο, αλλά τεσπα...
Μακάρι να πανε όλα λίγο καλύτερα...
Έχω την πεποίθηση ότι το 12άρι θα επαναφέρει μερικώς την τάξη, αλλά προς θεού μην περιμένουμε και τίποτα αξιόλογο...
Νοέμβρης κι εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ....σας προτείνω το ίδιο..www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας
Comment
-
Εγώ θυμάμαι ένα πέρασμα μετώπου στις 10/11/2006 όπου επί μέρες αναμενότανε από τζίφο με φαινόμενα μόνο στα προσήνεμα, την τελευταία μέρα μόλις άλλαξε και έδωσε τα φαινόμενα στο Ιόνιο (λίγα έδινε) και τέλικα έδωσε 6 ώρες ισχυρά φαινόμενα με ΒΑ εδώ (που δεν το συνηθίζει) και το χιόνι έφτασε μέχρι τα όρια της πόλης. Στα ορεινά χωριά είχε ρίξει γερό χιόνι.Οπότε ας περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό.Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
1. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (22-11-2008) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:
α. ΟΙ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΕΩΣ 10 ΜΠΟΦΟΡ.
β. ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΩΡΑ.
γ. ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.
2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (23-11-2008) ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ.
3. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
που την είδες ισα ισα αισιοδοξία υπάρχει σε αυτό το θέμα [i] Οσο για τα χόμπυ,σε διαβεβαιώ πως έχουμε πολλά!"Originally posted by One_Aqua77Οχι αλλη μιρλα.Βρειτε και κανενα αλλο χομπι!Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Μια προτροπη ηταν σ ενα αισιοδοξο θεμαOriginally posted by αστραπόχιονοπου την είδες ισα ισα αισιοδοξία υπάρχει σε αυτό το θέμα [i] Οσο για τα χόμπυ,σε διαβεβαιώ πως έχουμε πολλά!Originally posted by One_Aqua77Οχι αλλη μιρλα.Βρειτε και κανενα αλλο χομπι!
"Σαν εκείνη τη στιγμή που ο ήλιος κρυβόταν
Εσύ γελούσες.Ο χειμώνας δε θα ρθει.
Comment

Comment