Announcement

Collapse
No announcement yet.

Είναι τραγικό....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μονο τα Γιαννενα να ήταν?? Δες την πανωλεθρία της ανατολικής Μακεδονιας και Θρακης οπου εχουν 700Mm ΜΟ χρονιας και ειναι ακόμα στα 230mm...Κοιταξε στα βουνά απανταχού της Ελλαδος με τι ποσοτητες χιονιού παλεύουν,και οτι οι προβλεψεις ειναι να ερθει ο Δεκεμβρης με χωματα και λάσπες στα περισοτερα Χκ.Οχι οτι με νοιάζει για τα ΧΚ,αλλά μετά απο 2 ανομβρες χρονιές,τα βουνα πρεπει να γεμιζουν χιόνι για τον υδροφορο ορίζοντα...
    http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Η ανωμαλία , της ανωμαλίας , την ανωμαλία , ώωω ανωμαλία....

Και μετα προσπαθουν να μας πείσουν οι τρελοεπιστημονες ότι δεν υπάρχει κλιματιή αλλαγή!!!

Απο το -4/850 σε 48 ώρες στο +12 συμφωνα με το Ευρωπαϊκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε αϊ σιχτιρ!!!!!!! Κωλόκαιρε! [i]

"

www.northmeteo.gr
      Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Originally posted by xionotrela

Και μετα προσπαθουν να μας πείσουν οι τρελοεπιστημονες ότι δεν υπάρχει κλιματιή αλλαγή!!!

Πάντως το gfs την έντονη θερμή εισβολή που έδινε στο καπάκι την πήρε εν μέρει πίσω. Το τελευταίο τρέξιμό του όπως θα είδες δίνει ένα +10 πάνω από Αθήνα από +14 που έδινε σε προηγούμενα run.
        "
        Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ παλι τα πηρε πισω!!! και περιμεναμε τοσο καιρο να ερθει αυτη η βρωμοεισβολη μπας και χιονισει καθολου!! περιμεναμε και -10 στα 850 και τωρα αντε ενα -5 .........σιγα..... ο kiklonas που χαθηκε? περιμεναμε και σοβαρα χιονια σε ολη τη βορεια ελλαδα....κακως που χαναμε το χρονο μας τοσο καιρο!!

Comment

Αυτα παιδες. Μας την παιζει ασχημα ο καιρος φετος και σ αυτο υπευθυνος ειναι ο αντικυκλωνας στα ανατολικα νοτιοανατολικα μας. Σταματαω να κοιταω μοντελα και να γραφω για λιγο γιατι καθε φορα που μπαινω απογοητευομαι και εκνευριζομαι με αποτελεσμα να βγαινει αυτο και στο σπιτι μου και στη δουλεια μου. (Η γυναικα μου με κοιταει περιεργα τελευταια που ολο κατι εχω και δεν μπορει να καταλαβει τι)

Κριμα για τους Βορειοελλαδιτες που χανουν μια καλη ευκαιρια για χιονι στα μερη τους, προσοχη στα βουνα οσοι ανεβουν το ΣΚ λογω της ομιχλης και τ

των θυελλωδων ανεμων, τους ευχομαι να πιασουν οσο χιονι θελουν.

Θα τα ξαναπουμε εν καιρω οταν αποφασισει να χειμωνιασει επιτελους μακαρι ολη ατη η καιρικη δυσπραγια να ανατραπει μεσα στον Δεκεμβρη και να δουμε ενδιαφεροντα φαινομενα. Δεν θα ασχοληθω με 20 μμ στα Γιαννενα και 10 στην Αττικη στις 23 Νοεμβρη , δεν αρμοζει στον καιρο κατι τετοιο. Καλο ΠΣΚ και κακοκαιρια" σε ολους. Ευχομαι να μην δουμε 25αρια ξανα τουλαχιστον αυτο.

Απο την ηλιολουστη και φοενιασμενη λογω ΝΔκου Σεμελη Διονυσου

Salutari shi mults di Vreari Fratsi!!"
            Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
            τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
            θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
            ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
            συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
            Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

μεγαλη ηττα...
              ...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
              Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
              https://www.facebook.com/AddictionToSnow
              http://www.thinkinghumanity.com
              https://www.facebook.com/ThinkingHumanity

Comment

καλα ρε λεοπ μην στενοχωριεσαι και τοσο πολυ....

Comment

ρε παιδια που να ξεθυμανω;ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει,πραγματικα θελω να βρισω αλλα δε μου το επιτρεπει ο χαρακτηρας μου,παλι καλα που δεν εχω και γυναικα αυτη την περιοδο,θα τα ακουγε μαζεμενα και δε θα εφταιγε κιολας.Μα ειναι δυνατον να εχει φτασει τελος Νοεμβριου και να μην χιονιζονται τα ορεινα χωρια της Ελλαδος;Και μη μου πει κανενας για κανα 2ποντο ή τριποντο στρωμενο γιατι θα τον παρει και θα τον σηκωσει.Ε Λ Ε Ο Σ
                  sigpic
                  ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

Αίσχος, με τη ΝΔ δεν θα δούμε άσπρη μέρα! Ψηφίστε οικολόγους!
                    Summer go home
                    www.aokerkyra.com

Comment

Originally posted by xionotrela

"

Comment

Originally posted by SNOWFLAKE 1.8
                        ρε παιδια που να ξεθυμανω;ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει,πραγματικα θελω να βρισω αλλα δε μου το επιτρεπει ο χαρακτηρας μου,παλι καλα που δεν εχω και γυναικα αυτη την περιοδο,θα τα ακουγε μαζεμενα και δε θα εφταιγε κιολας.Μα ειναι δυνατον να εχει φτασει τελος Νοεμβριου και να μην χιονιζονται τα ορεινα χωρια της Ελλαδος;Και μη μου πει κανενας για κανα 2ποντο ή τριποντο στρωμενο γιατι θα τον παρει και θα τον σηκωσει.Ε Λ Ε Ο Σ
                        πεστα πεστα!!! ετσι θα μας παει και φετος!! αισχος δηλαδη... φθασαμε νοεμβρη και δεν εχει ουτε βροχες καλα καλα, ουτε χιονια ουτε τιποτα.....

Comment

Και ωραια, θα εχουμε για ενα 36ωρο χαμηλες θερμοκρασιες αλλά από βροχές τίποτε..και το χειροτερο ειναι οτι πλεον παλι δεν διαφαινεται καποια αλλαγη του καιρου, δηλαδη πάμε εκ νέου για βαρετοκαιρια με 18αρια και 20αρια ακομη και στις αρχές Δεκέμβρη...τι πράμα πάλι κι αυτό...πως γινεται και δεν στεριώνει κανένα χαμηλό της προκοπής να δώσει αξιόλογες βροχές, χειμώνα καιρό...ολα εξανεμίστηκαν..
                          Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

kai ti egine re paidia...?tha stenaxwrieste gia ton kairo tr...?
                            Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                            http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                            WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Working...
                            X