Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ

ΟΛΑ αυτα το χρονια που σας παρακολουθω, και ειλικρινα χαιρομαι που διαβαζω ολα αυτα τα κατατοπιστηκα αρθρα σας,
    αλλα εχω να πω κατι.

Πως ειναι δυνατον να ενθουσιαζομαστε οταν τα κοιτωντας παντα τους χαρτες τον meteociel τελικα η χωρα maς και ειδικα οσο αφορα την 850hpa βρισκετε παντα στο κατω τελευταιο ακρο του ψυχους με αποτελεσμα να μεταβαλετε απο τρεξιμο σε τρεξιμο.
    Δηλαδη τι να πουν οι χωρες των βαλκανιων που ειναι μονιμα στο -8 -10 -12, αλλα και φιλους που εχω στη πολωνια δεν ακουσα κατι για χιονθιαδες τρελους.

Με τους χαρτες που εχουν τα βαλκανια δηλαδη αυτη την στιγμη θα πρεπει να πεθανει κοσμος απο το κρυο και τα χιονια που θα πεσουν εκει;

και ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΥΤΟΙ
    ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 2000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΟΝ

εχεις δικιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραψεις περισσοτερα για το θεμα και να γινεις πιο κατανοητος

Comment

ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ???? [i] "

Comment

Originally posted by alex_mar
        ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ???? [i]
        Ε οχι πρωι πρωι με επιασε το στομαχι μου "

Comment

Originally posted by manosvdm
          εχεις δικιο αλλα νομιζω οτι πρεπει να γραψεις περισσοτερα για το θεμα και να γινεις πιο κατανοητος

[i]"
          ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
          fotini_kostoglou@yahoo.gr
          Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Μανο για την Πολωνια που γραφεις δεν εχει θαλασσα διπλα και γενικα σε αυτες τις χωρες της Ευρωπης δεν υπαρχει μεγαλη ραγδαιοτητα φαινομενων οπως στην Ελλαδα. Οσον αφορα το κρυο ειναι πολυ ποιο ξερο εκει το κρυο απο οτι στην Ελλαδα που η αυξημενη υγρασια τσακιζει κοκαλα με πολυ μικροτερες θερμοκρασιες. Ελπιζω να σε κατατοπισα.

Comment

Μήπως είσαι Δίδυμος??? Διχασμένη προσωπικότητα??[i]"
              ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Ρε παιδια προφανως καποιος του απαντησε αλλα μετα εσβησε το ποστ. Παντως ετσι οπως ειναι τωρα γραμενο εχει πολυ πλακα

Comment

synexiste ετσι σας παρακαλω[i]

ο δε μανος πρεπει να κουβαλαει πολλα κιλα τρελα απανω του

κοιταξτε μην σας φενετε παραλογο ,αν και το σημερινο 12αρη κυμανθει στα ιδια επιπεδα με τα προηγουμενα δυο τελευταια τοτε σιγουρα και εγω θα ψαξω αν εφημερευει το δαφνι

δεν μας μενει πιστευω τιποτα αλλο"
                  :weather_14:Με χιονοεκτιμηση,

θoδωρης :cool:

Comment

Εγώ ξέρω ότι 3 χρόνια στη Γερμανία το κρύο της Θεσσαλονίκης (την αίσθηση του κρύου) δεν την κατάλαβα! Μπορεί εκέι να έχει πιό χαμήλές Τ άλλα σαφώς η αίσθηση του κρύου σε κάποιες περιοχές της ελλάδας είναι πολύ πιό δυνατή! Μην μας υποτιμάς! [i]
                    Edited by: 4seasons "
                    Summer go home
                    www.aokerkyra.com

Comment

αμαν απο την ελλειψη χιονιου γιναμε η φωλια του κουκου? ή μηπως το κλουβι με τις τρελες...... [i] χαχαχαχαχαχαχ

μανο μου ο πεινασμενος λεει καρβελια ονειρευετε... ας ενθουσιαστουμε λεω εγω αλλα με μετρο μη μεινουμε μετα με τον ενθουσιασμο μεχρι τα χριστουγεννα... οπως και να χει θα ερθει μια κακοκαιρια μικρη μεγαληλ δεν εχει σημασια ας την ευχαριστουθουμε ας την χαρουμε και εχει ο θεος...

καλο μας χειμωνα....."

Comment

προς στιγμη τρομαξα αλλα
                        χαιρομε που σας εκανα και γελασατε λιγο αλλα εχω πηξει στο εργαστηριο και δεν υπαρχει και ενδιαφερον καιρου καθολου.

ειπα λιγακι να γελασουμε και να ταραξω τα νερα

εχετε και εσεις πολυ πλακα

Comment

κανονιστε γιατι η κορη μου περιμενει τον αγιο βασιλη με χιονια τα χριστουγεννα

τον Αγιο βασιλη τον βρηκα(φιλος ευσωμος)
                          τα χιονια;(φελιζολ απο τηον δημο ξερεις για decoration της Λουτσας

Comment

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι προσωπικα για μενα, φαγαμε ταφοπλακα στο κεφαλι.
                            δεν ξερω ποια θα ειναι η συνεχεια. αλλα με τη ανοδο που εχουμε δεν ειμαι αισιοδοξος.
                            δεν μου αρεσε ο στεγνος Νοεμβρης ή Οκτωβρης. Αλλα εκανα, οπως κ ολοι υπομονη κ ελπιζαμε οτι το στεγνο φθινοπωρο θα δωσει τη θεση του σε εναν καλο χειμωνα.
                            προσωπικα δεν ξερω, αλλα εχω απογοητευτει τοσο πολυ που πλεον δεν ελπιζω.
                            Πιο πολυ ελπιζω να χιονισει σε καμια Βουλγαρια να τρεχω στο Μπανσκο, γιατι για εδω....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

φυσικα δεν περιμενα τελη Νοεμβρη να εχουμε 2μ χιονι στην Βασιλιτσα. Ας ανοιξει η Βασιλιτσα κ τα αλλα ΧΚ κ στις 15/12
                              σκοτιστηκαμε. Εδω αλλα ΧΚ του εξωτερικου οπως το Oberatuern κ ξεκινανε στις 29-11
                              Που παμε εμεις στις 23-11;;;; εδω το Damuls θα φαει ενα μετρο χιονι περιπου αλλα ξεκιναει στις 6-12
                              αλλα...
                              το θεμα ειναι ομως οταν ερθει η 15/12 να εχει 20-30 εκ χιονι. Να νιωσουμε οτι μπαινουμε στον χειμωνα.. να δουμε κανα συννεφο. Βροχες, λιγο κρυο, χιονια στα ψηλα...
                              εχω κουραστει να βλεπω καθε μερα (σχεδον) ηλιο εξω απο το παραθυρο...
                              αν φτασουμε να ειμαστε μεσα Δεκεμβρη με 20 βαθμους θερμοκρασια, κ να ψαχνουμε τις βροχες κ τα χιονια....μετα...

και ειναι για μενα η 3η συνεχομενη μετρια-προς κακη χρονια...
                              αντε λες μια..αντε δυο...αλλα οταν πας για τρεις...Edited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                              X