Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονο-βροχοκαιρία...21-24/11 HECTOR...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kostas2004thes
    Originally posted by panos_lamia
    128 km/h στον Παρνασσό...τα παιξε η κάμερα [i]
    Καλα.Καποτε ειχε δειξει και 250ΚΜ/h.Τι να πιστεψουμε.?
    τα παιξε εννοώ έδειχνε λευκό ! Το 128 χλμ/ώρα φυσικά και το πιστεύω.Για βουνό μιλάμε"

Comment

• κοιταχτε τι ριχνει στον Παρνασσο : <a href=http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/fterolaka.jpg?counter=1227300458189" target="_blank">http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/fterolaka.jpg?counter=1227300458189</a>"

Comment

• Originally posted by dirfi
        κοιταχτε τι ριχνει στον Παρνασσο : <a href=http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/fterolaka.jpg?counter=1227300458189" target="_blank">http://www.snowreport.gr/snowcam/parnassos/fterolaka.jpg?counter=1227300458189</a>
        ΓΑΜΑΤΟ!!!ΤΡομακτικη χιονοθυελλα!!!
        "

Comment

• Κατα κοιρους στην ανανεωση ριχνει χαρτοπετσετες. Αν συνεχισει ολο το βραδυ θα βαλει μισο μετρο ρε παιδια

Comment

• ΕΤσι πιστευω κι εγω.Ο Παρνασσος θα κανει την εκπληξη αποψε.[i].ΕΙναι ο καιρος του τον οποιο τα μοντελα δεν μπορουν να προβλεψουν..."

Comment

• ριχνει την μανα του και τον πατερα του καργα χιονι... αντε να συνεχισει ετσι....[i]"
              ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

• Είναι ο καιρός του Παρνασσού αυτός!!!!!!!!!!!!! Πωπωπωπωπωπω τι μπόμπα είναι αυτή??? ΝΔ και τα μυαλά στην πούδρα! Έχει πάει επάνω στα 1800 ο ΧΙΟΝΟγύφτος και ρίχνει καρέκλες-τραπέζια [i]"
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos

Είναι ο καιρός του Παρνασσού αυτός!!!!!!!!!!!!! Πωπωπωπωπωπω τι μπόμπα είναι αυτή??? ΝΔ και τα μυαλά στην πούδρα! Έχει πάει επάνω στα 1800 ο ΧΙΟΝΟγύφτος και ρίχνει καρέκλες-τραπέζια [i]
                  Ο χιονογυφτος!!!Ε ρε τι θα ακουσουμε ακομα???χαχαχα
                  "

Comment

• ριχνει φουλ αυτα ειναι
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• [i]για σου ρε Παρνασσαρα!"
                      sigpic
                      ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

• Ας κάνει κάποιος έναν πρόχειρο υπολογισμό....Πόσοι πόντοι αφράτου χιονιού είναι 10 mm χιονόπτωσης??? 10 ή παραπάνω??? Είχε ειπωθεί παλαιότερα, αλλά δεν θυμάμαι...Πάντως δεν είναι παντα 1mm =1 cm

Χριστέ μου τι ρίχνει.....Μπράβο ρε Παρνασσάρα....Και τι δεν θα δινα να ήμουν τώρα στα 2260...

Comment

• Στο Καιμακ τι ωρα θα αρχισουν φαινομενα?
                          Αν βλεπω καλα στην καμερα εχει ομιχλη??

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                          2008-2002-2004-2006

Comment

• Originally posted by Kouvanos

Ας κάνει κάποιος έναν πρόχειρο υπολογισμό....Πόσοι πόντοι αφράτου χιονιού είναι 10 mm χιονόπτωσης??? 10 ή παραπάνω??? Είχε ειπωθεί παλαιότερα, αλλά δεν θυμάμαι...Πάντως δεν είναι παντα 1mm =1 cm

Χριστέ μου τι ρίχνει.....Μπράβο ρε Παρνασσάρα....Και τι δεν θα δινα να ήμουν τώρα στα 2260...
                            στα 2457 ειναι 12 εκατοστα.στα 2260 ειναι 8 εκατοστα.
                            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ωραίος ρε Χρηστάρα...Και πως το έβγαλες το συμπερασμα αυτό? Παίζει ρόλο η υγρασία???

Comment

• απο τη θερμοκρασια το εβγαλα.τωρα στα 2250 ειναι 0+ στα 2450 ειναι ο-.οποτε παιζει ρολο καταλαβες.εγω ετσι το βλεπω.παντως μπραβο του

Comment

Working...
                                X