Announcement

Collapse
No announcement yet.

χιονιας β.ελλαδος?...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Στη προκειμενη περίπτωση Γιάννη ναι..... 2-3 μεγιστη την Κυριακη στη θεσσαλονίκη....12 πιστευω τη τρίτη... Γιο-γιο δηλαδη η καταστασηEdited by: xionotrela

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
      Originally posted by steeve88
      Γιαννάκο απο δω το πήγες , απο κει το πήγες πάλι εκεί που ήθελες να καταλήξεις κατέληξες...[i]Αυτό τι είναι πάλι με τα δυο χιόνια τις Θεσσαλονίκης = χαμός στην Αθήνα??νόμος ή θεώρημα??Τα μεγάλα αστικά κέντρα και ειδικά η Αθήνα ζουνε με αυτές τις φωτοβολίδες όπως λες...μιας και μετά τραβάει τα 20άρια η θερμοκρασία....μία σταγόνα κρύου μέσα στο απέραντο της ζέστης ας πούμε...
      καταρχην σταυρο μιλαω για διονυσο,και τα εχω ζησει αυτα,δεν μου τα εχουν περιγραψει αλλοι..καταλαβενεις τι ενοοω...
      αλλα τελευταια εχεις αυτην την καραμελλα οτι ταχα στην αθηνα χιονιζει σημερα κ αυριο εχει 20αρια...
      αυτα δεν υπαρχουν,
      μα καλα ποση διαφορα εχει η θεσασαλονικη στο κεντρο σε θερμοκρασια με την αθηνα ξερεις??οπως στην θεσσαλονικη το κρυο φτανει 1-2μερες αργοτερα απο οτι στην βουλγαρια ετσι και στην αθηνα φτανει 1-2 αργοτερα απο οτι στην θεσσαλονικη αλλα οταν φτασει τι νομιζεις οτι θα εχει 7-8 βαθμους διαφορα?ποιος σε εκανε να πιστευεις σε παραμυθακια???
      κατσε να δουμε ποσο θα εχει την κυριακη και ποσο την τριτη στην θεσσαλονικη του μορια.
      ελαχιστες ειναι οι περιοχες στην ελλαδα που δεν εχουν τεραστιες διακυμανσεις
      Το κέντρο της Αθήνας που δεν αναπνέει απο πουθενά δεν γίνεται να έχει την ίδια θερμοκρασία με το κέντρο της Θεσσαλονίκης που από τη μια έχει θάλασσα και από την άλλη έχει βουνό σε μικρή απόσταση....Δες τις μέγιστες τόσων ημερών που δεν υπήρχε καιρικό ενδιαφέρον και σύγκρινε...δε θα σου τα λέω εγώ..
      "
      www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

το ψύχος στην αθήνα όταν σαρώνει την ελλάδα ψυχρό μέτωπο από βορρά προς νότο φτάνει συνήθως 6 ώρες αργότερα από τη θεσσαλονική...σαν να κατεβαίνει με αυτοκίνητο δηλαδη... [i]"

Comment

καταρχην ο καθενας εχει δικαιωμα να ανοιξει ποστ.και εδω χαμος γινεται με μια νιφαδα.αλλωστε γιατι ειμαστε εδω?καλοθπια τετοιου ειδους δεν χρειαζονται.χαρειτε την καθε επιτυχια κ την καθε αποτυχια.
          ειχαμε τονισει απ την αρχη κ εγω κ ο ερυθραια κ μερικοι ακομη οτι οι πιθανοτητες χιονιου στην θεσσαλονικη ηταν λιγες.αν γινοταν αυτο η αν γινει,θα ηταν για πολυ λιγο διοτι δεν υπηρχε ταιμινγκ.αυτο ειναι το παντοτινο μορφολογικο προβλημα της θεσσαλονικης στα 22 χρονια που θυμαμε,
          οταν περιμενεις να δεις χιονι μονο με το περασμα του χαμηλου κατα το 75% των χιονοπεριπτωσεων χρειαζεσαι και τυχη.
          συνηθως χρειαζεται η να δημιουργηθει μετα το περασμα του χαμηλου δευτερευον χαμηλο η να παει στο καταλληλο σειμιο να μεινει στασιμο κ να ενισχυθει η να ακολουθει μια νεα διαταραχη.δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο οπως καταλαβαινουμε ολοι.γινεται αλλα θελει κ τυχη!ο καιρος ειναι χαοτικο συστημα.
          στην σημερινη περιπτωση δεν μπορουμε να πουμαι οτι προκειτε για ατυχια.γενικα το χαμηλο ακολουθησε πορεια καταναγκαστικη κ δεν εδωσε τιποτα απο τα αρχικα αναμενομενα ουτε καν στα βαλκανια,δεν προκειτε λοιπον περι ατυχιας τησ θεσσαλονικης αλλα για μια εξελιξη που ηταν πιθανον να συμβει.
          θα πρεπει εδω οι φιλοι μας απ την θεσαλονικη να καταλαβουν οτι τοσο εγω οσο κ ο ερυθραια που ξερω καλα οταν ανοιγουμε ενα ποστ για την θεσσαλονικη κ ειμαστε ισως και πολυ μετριοπαθεις δεν το κανουμε απο εμπαθεια κ γ αυτο δεν πρεπει να μας κατηγορουν,ουτε για γρουσουζια ουτε τιποτα.
          εχω κανει παρομοια ποστ κ περισυ ακομη κ για δικους μας χιονιαδες!!
          ειμαι βεβαια συγκρατημενος αλλα η σταση μου με εχει δικαιωσει αυτα τα χρονια.
          δεν εχω κανενα προβλημα να μην δικαιωθω ομως!δεν ειμαι μετεωρολογος,χομπυστας ειμαι.απλα οταν αμφιβαλω το ψαχνω απο παντου.
          η αληθεια ειναι οτι απο την αρχη τα δικα μου δεδομενα μιλαγαν για κατι καλο μονο στην δυτικη μακεδονια.τελικα φτασαμε 2 μερες πριν να μιλαμε για μια μετριοτητα.
          ολα αυτα τα λεω ενοψει χειμωνα.
          ευχομαι χιονια καλα κ πολλα σε ολους!οι παλιες κοντρες με παιδια απ την θεσσαλονικη ηταν απλα μια πλακιτσα.πλεον εχουμε μιλησει με ολους εκτος απ τον σελλας.
          πλακα θα γινεται κ απο εμας κ απο εσας παντα μεσα στα φιλικα πλαισια.
          εγω εχω αποκτησει πολλους καιροφιλους απ το φοροθμ κ περναω μια χαρα εδω.
          Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

gia giannena gianni ti vlepis exoume elpides???

Comment

Ας μην ήταν Γιαννάκη μου η Ισλανδική επέλαση και θα έβλεπες αν είχε ένα 10ποντο η Θεσσαλονίκη και εσύ χιονονιφάδες...Ηταν θέμα τύχης, επικράτησης του χαμηλού στην...χρεκωπημένη και όχι μορφολογίας. Ηταν ένα πολύ καλό σύστημα που θα έφερνε τουλάχιστον ένα -8 στα 850 για Θεσσαλονίκη κι ε΄να -5 σε μας κάτω....δεν μας έκαστε όμως και συνεχίζουμε...

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by klasimentes
                gia giannena gianni ti vlepis exoume elpides???
                να σου πω εγω;ακομα ετσι οπως ειναι δεν χιονιζει ουτε στα 1100.πρπεει να πεσει η θερμοκρασια και να εθει ο βρωμουετος για να κανετε δουλεια κεει περα
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

στα γιαννενα οπως ειπα κ στο χρηστο το ιδιο προβλημα υπαρχει.οταν τωρα στην φλωρινα εχει 4.4 ποτε να προλαβει να πεσει η θερμοκρασια?τα φαινομενα θα εκλειψουν γρηγορα και η πτωση τελικα δεν θα ειναι ουτε καν αυτη που περιμεναμε χτες!
                  αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι σε εσας,μια παραδοσιακα βροχερη ζωνη,μεχρι τωρα ειναι ολα κατω.πιστευω οτι πολυ συντομα θα ανατραπει αυτο.
                  τα γιαννενα μπορουν να χιονιστουν ακομη και απο την πιο ανυποπτη κακοκαιρια.οποτε δεν εχεις λογο να ανυσηχεις!αργα η γρηγορα..
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by beach-snow
                    Ας μην ήταν Γιαννάκη μου η Ισλανδική επέλαση και θα έβλεπες αν είχε ένα 10ποντο η Θεσσαλονίκη και εσύ χιονονιφάδες...Ηταν θέμα τύχης, επικράτησης του χαμηλού στην...χρεκωπημένη και όχι μορφολογίας. Ηταν ένα πολύ καλό σύστημα που θα έφερνε τουλάχιστον ένα -8 στα 850 για Θεσσαλονίκη κι ε΄να -5 σε μας κάτω....δεν μας έκαστε όμως και συνεχίζουμε...
                    μα κωστα τα ιδια λες!
                    αμα δεν ηταν το χαμηλο στην ισλανδια να <κρατησει>ψηλα τον αντικυκλωνα...
                    μα το χαμηλο εκει ειναι μονιμο!δεν ετυχε!συνηθως αθτο γινεται!απλα λιγες φορες κανει <τα στραβα ματια>και κατεβαινει ο αυλωνας..οπως εγινε περισυ στον ιστορικο χιονια της αθηνας

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                      στα γιαννενα οπως ειπα κ στο χρηστο το ιδιο προβλημα υπαρχει.οταν τωρα στην φλωρινα εχει 4.4 ποτε να προλαβει να πεσει η θερμοκρασια?τα φαινομενα θα εκλειψουν γρηγορα και η πτωση τελικα δεν θα ειναι ουτε καν αυτη που περιμεναμε χτες!
                      αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι σε εσας,μια παραδοσιακα βροχερη ζωνη,μεχρι τωρα ειναι ολα κατω.πιστευω οτι πολυ συντομα θα ανατραπει αυτο.
                      τα γιαννενα μπορουν να χιονιστουν ακομη και απο την πιο ανυποπτη κακοκαιρια.οποτε δεν εχεις λογο να ανυσηχεις!αργα η γρηγορα..
                      gia na ime ilikrinis kai ego xtes apogoiteutika alla simera apo to proi exi edathi i vroxoptosi kai i thermokrasia apo tous 14,6 tstis 10kai 30 to proi tora ine stous 6,2 gi auto kai se rotisa
                      koitakste tora http://www.metar.gr/ws/alexan/camera.htm

Comment

mesa se 20 lepta apo 6,4 stous 5,8 gia na doume

Comment

παντως εχει σημασια οτι ο καιρος <περασε> τα σκοπια και την βουλγαρια μεσα σε 3 ωρες.
                          πλεον δεν χιονιζει εκει.κ μονο στην βουλγαρια εχει 1εκ κ οχι παντου...
                          ενδεικτικο ποσο υποδιεστερη ηταν τελικα αυτη η κακοκαιριαEdited by: ΓΙΑΝΝΗΣ

Comment

Working...
                          X