Announcement

Collapse
No announcement yet.

Υψη χιονιου απο το snowreport

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• δυστυχως θελει και αλλο για να το ευχαριστηθεις για χιονοδρομια

οπως και ολα τα χιονοδρομικα της ελλαδος!

Comment

• Originally posted by kostasbmw
      εγω πιστευω οτι θελει τουλαχιστον αλλο τοσο για να πουμε οτι ξεκιναμε για σκι
      χελμος πηγες επανω ? η απο τη φωτο κρινεις?

Οχι δεν πηγα επανω εδω και μια εβδομαδα....

Σιγουρα για τα στανταρ του βουνου το χιονι ειναι λιγο και θελει και αλλο που θα πεφτει απλοχερα 5-6 μερες ακομα.....

Comment

• το θεμα ειναι να μπορω και γω να βγω απο το μαντρι μου για να ανεβω λολ

γιατι αν ριξει σε χαμηλα υψομετρα βλεπε σηραγγα αρτεμισιου(το μαντρι μου ειναι στα 800) λεβιδι και μετα μαζεικα σπηλαια θα εχουμε θεμα προσβασης αλλα και ταλαιπωριας απο τη εθνικη προς καλαβρυτα.

ας ριξει ομως οσο μπορει
        ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Originally posted by kostasbmw
          το θεμα ειναι να μπορω και γω να βγω απο το μαντρι μου για να ανεβω λολ

γιατι αν ριξει σε χαμηλα υψομετρα βλεπε σηραγγα αρτεμισιου(το μαντρι μου ειναι στα 800) λεβιδι και μετα μαζεικα σπηλαια θα εχουμε θεμα προσβασης αλλα και ταλαιπωριας απο τη εθνικη προς καλαβρυτα.

ας ριξει ομως οσο μπορει

Κοιτα να δεις εως τωρα που μιλαμε οι χιονοπτωσεις θα περιοριστουν πανω απο τα 1000μ.....[i]

Επομενως απο Λουσους και πανω αν δυσκολευτεις μεχρι τη διασταυρωση για χκ και αυτο δεν ειναι και απολυτο"

Comment

• και οι προγνωσεις ειναι τελειες[i]αναμενεται καλο θαψιμο του χελμου τις επομενες μερες"

Comment

• φιλε chris οι 20-30 ποντοι αντε και το μισο μετρο δε θεωρειται θαψιμο!!!μην υπερβαλουμε κιολας!!!!

Comment

• Originally posted by mario79

φιλε chris οι 20-30 ποντοι αντε και το μισο μετρο δε θεωρειται θαψιμο!!!μην υπερβαλουμε κιολας!!!!

Μα δεν μιλαμε για 20-30 ποντους.....

Αυτα για το χελμο ειναι πασπαλες.....

1.5 μετρο ομως ειναι καλη αρχη εως την επομενη εβδομαδα......

Θαψιμο για μενα που μεγαλωσα εκει ειναι απο 5 μετρα και πανω και το κανει πολυ συχνα αυτο...

Comment

• απο το ξενερωμα που φαγαμε μεχρι τωρα το φετινο χειμωνα αυτα ειναι πολυ καλα νεα!!!

Comment

• ρε παιδια που το βλεπετε το 1,5 μετρο μεχρι την αλλη βδομαδα!!!!αλλου βλεπω καιρο εγω?????

Comment

• ελα ντε...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Πηλιο πρωτο-πρωτο, Χελμος,Παρνασσος εκει θα παιζουν......

Comment

• <TABLE border=0 cellSpacing=1 =#ebebeb brcolor=black"> <T> <TR> <TD =#c0e0 colSpan=5> <CENTER>14/01/2010, ύψη χιονιού σε εκ.</CENTER></TD></TR> <TR> <TD></TD> <TD>Χιονοδρομικό </TD> <TD>Βάση </TD> <TD>Μέση </TD> <TD>Κορ/φή </TD></TR> <TR> <TD align=right>1</TD> <TD =#c0e0>ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ </TD> <TD>50 </TD> <TD>50 </TD> <TD>50 </TD></TR> <TR> <TD align=right>2</TD> <TD =#c0e0>ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ </TD> <TD>35 </TD> <TD>45 </TD> <TD>60 </TD></TR> <TR> <TD align=right>3</TD> <TD =#c0e0>ΜΑΙΝΑΛΟ </TD> <TD>25 </TD> <TD>40 </TD> <TD>40 </TD></TR> <TR> <TD align=right>4</TD> <TD =#c0e0>ΠΙΣΟΔΕΡΙ </TD> <TD>30 </TD> <TD>55 </TD> <TD>25 </TD></TR> <TR> <TD align=right>5</TD> <TD =#c0e0>ΧΡΥΣΟ ΕΛΑΦΙ </TD> <TD>20 </TD> <TD>20 </TD> <TD>25 </TD></TR> <TR> <TD align=right>6</TD> <TD =#c0e0>ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ </TD> <TD>20 </TD> <TD>20 </TD> <TD>20 </TD></TR> <TR> <TD align=right>7</TD> <TD =#c0e0>3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ </TD> <TD>10 </TD> <TD>15 </TD> <TD>30 </TD></TR> <TR> <TD align=right>8</TD> <TD =#c0e0>ΠΗΛΙΟ </TD> <TD>15 </TD> <TD>20 </TD> <TD>20 </TD></TR> <TR> <TD align=right>9</TD> <TD =#c0e0>ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ </TD> <TD>15 </TD> <TD>20 </TD> <TD>20 </TD></TR> <TR> <TD align=right>10</TD> <TD =#c0e0>ΛΑΙΛΙΑΣ </TD> <TD>10 </TD> <TD>15 </TD> <TD>15 </TD></TR> <TR> <TD align=right>11</TD> <TD =#c0e0>ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ </TD> <TD>10 </TD> <TD>15 </TD> <TD>15 </TD></TR> <TR> <TD align=right>12</TD> <TD =#c0e0>ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ </TD> <TD>10 </TD> <TD>15 </TD> <TD>15 </TD></TR> <TR> <TD align=right>13</TD> <TD =#c0e0>ΦΑΛΑΚΡΟ </TD> <TD>10 </TD> <TD>10 </TD> <TD>15 </TD></TR> <TR> <TD align=right>14</TD> <TD =#c0e0>ΣΕΛΙ </TD> <TD>5 </TD> <TD>5 </TD> <TD>5 </TD></TR></T></TABLE>"

Comment

• εγω νομιζα οτι θα ριξει 1,5 μετρο και μονο στο χελμο οχι στα αλλα!!!μονο πηλιο θα δει πανω απο μισο μετρο να πεφτει!!!ετσι φαινεται!!!αλλα αν μετρα συμφωνα με αυτα που δινουν απο τα χιονοδρομικα........σωθηκες!!!!!αν εχει πχ στο καιμακ στη μεση δηλ στη σαραντοβρυση 45 ποντους πατημενο χιονι......εδω στα τρικαλα εχει χιονοθυελλα!!!!!εκει εχει χωματα!!!!δεν ειναι αξιοπιστοι οι ποντοι που γραφουν!!!μακαρι να πεσουν φυσικα οπως τα λες φιλε χελμε!!!

Comment

• Originally posted by mario79
                              εγω νομιζα οτι θα ριξει 1,5 μετρο και μονο στο χελμο οχι στα αλλα!!!μονο πηλιο θα δει πανω απο μισο μετρο να πεφτει!!!ετσι φαινεται!!!αλλα αν μετρα συμφωνα με αυτα που δινουν απο τα χιονοδρομικα........σωθηκες!!!!!αν εχει πχ στο καιμακ στη μεση δηλ στη σαραντοβρυση 45 ποντους πατημενο χιονι......εδω στα τρικαλα εχει χιονοθυελλα!!!!!εκει εχει χωματα!!!!δεν ειναι αξιοπιστοι οι ποντοι που γραφουν!!!μακαρι να πεσουν φυσικα οπως τα λες φιλε χελμε!!!

Υπολογιζω πολυ το Σαββατο πως ο υετος για τα ανωτερω χκ θα ειναι πολυ μεγαλος......

Οσον αφορα τις μετρησεις για τα χκ δεν εω εικονα να σου πω για τα υπολοιπα πλην του Χελμο που εχει οντως 50 στη βαση πανω απο 50 στη μεση και 50 στην κορυφη λογω αερα που το σκορπισε.....Ειναι ο αδερφος μου επανω και στα λεω [i]

Μακαρι να εχουμε τα καλυτερα για ολα τα χκ να χαρουμε το χιονι οπως αρμοζει στην εποχη!"

Comment

• δεν αμφιβαλλω φιλε μου!!!μακαρι να βαλει αλλα εγω βλεπω μονο πηλιο να βαζει της προκοπης χιονι!!!!κλασικος καιρος για πηλιο!!!

Comment

Working...
                                X