μιλατε για 2,70 τι?μεσα στην πιστα?δεν νομιζω.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Υψη χιονιου απο το snowreport
Collapse
X
-
Ειδικά όταν το χιόνι πέφτει με χαμηλή υγρασία και παρασείρεται εύκολα από τον αέρα συνήθως δεν κάθεται καθόλου στα αλπικά όταν έχει πολύ αέρα και πέφτει όλο λίγο παρακάτω μέσα στο δάσος που κόβει ο αέρας. Έχω πετύχει σε αρκετές πεζοπορίες 50 πόντους φρέσκια πούδρα μέσα στο δάσος και πάνω στα αλπικά παλιό παγωμένο χιόνι.Originally posted by Vox_BalenaeΑκριβώς. Ενώ η ένταση των φαινομένων γενικά αυξάνεται με το υψόμετρο, το χιόνι μπορεί να μη στρώνεται καλά στα ψηλά λόγω ανέμων.Originally posted by TURMSγενικα δεν ειναι απιθανο στην βαση να εχει πιο πολυ χιονι απο ψηλα.οχι το συγκεκριμενο.γενικα μιλαμε
Comment
-
οκ ρε φιλε.Originally posted by bladesδε κανω πλακα,υπαρχει ειδικο οργανο που μετραει το υψος χιονιου,το πηγε σημερα ενας φιλος βασιλιτσα και μετρησε μαζι με vasilitsafreak,αργοτερα θα ακολουθησουν και φωτογραφιεςOriginally posted by καλαματιανοςτι οργανο γιωργο;;;;;[i]Originally posted by bladesστη βασιλιτσα σημερα μετρηθηκε χιονι 2.70εκ
με ειδικο οργανο εγινε η μετρηση

και ειδικο μαλιστα;;;;;

περιμενω φωτο αν και παο σενα δεν χρειαζομαι σε πιστευω ουτως η αλλως"
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
Originally posted by drbalmfreak το ειδικο όργανο είναι το probe του Αρη? Πες του ότι του έχω κρατήσει 1 πουδροστεντον και ένα πουδροξολ μόλις γυρίσει σαλόνικα να του δώσω[i]
Ναι αυτο ειναι!!Αυτο το probe!Αν λεμε το ιδιο
Πολυ καλο αυτο του Αρη!Αλλα δυστυχως δεν ξερουμε ποσο εχει....αφου δεν φτασαμε χωμα παρα τα 2.7μ!Θα βαλω βιντεακι αυριο!
Υ.Γ.1 Μου ειπε ο Αρης οτι με ειδες σημερα!Γιατι δεν μου μιλησες???
Υ.Γ.2 Οσο για τα πουδροστεντον....εχω να προσθεσω μονο τα πουδραν, πουδρον και πουδροξιλ
"
Comment
-
Παρτε το βιντεακι σε ενα τυχαιο σημειο της Γομαρας!Υψομετρο περιοχης 2000μ!ΔΕΝ βρηκαμε χωμα...
Μιλαμε με αποδειξεις και οχι με λογια!!!Το σημειο αυτο παντως δεν αντιπροσωπευει την κορυφη...στην κορυφη εχει παραπανω!Αυτο ειναι υψος χιονιου μεσης!
<a href=http://www.youtube.com/watch?v=VVMoCcfwshA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VVMoCcfwshA</A>"
Comment
-
Originally posted by bladesαυτο δε παιζει ουτε μια στο εκατομυριο,μη με κανετε να προβαλω επιχειρηματα,στο τελος θα την πατησετεOriginally posted by KAPTENOriginally posted by ΧΕΛΜΟΣΕνα πουλακι μου ειπε για 4μ+ στο Χελμο...........[i]
Καλα σου ειπε...........

Τα δικα σου εσυ
"
Comment
-
Απο τις φωτο απο Παρνασσο απο το προηγουμενο ΣΚ (αν τις δει καποιος που δεν ξερει το βουνο) φαινεται ξεκαθαρα οτι το ΧΚ δεν εχει χιονι!!!Γι αυτους που το ξερουν και γνωριζουν ποια ειναι τα σημεια που τα σηκωνει ολα ο αερας ... εχει πολυ χιονι!!!
Στις λιγες φωτο των Καλαβρυτων που ειδα απο αυτο το ΣΚ υπαρχουν πολλα σημεια οπου ας πουμε γυρω απο τα δεντρα δεν εχει τπτ...βγαινει χωμα!Ειδα και αυτα που λεει ο Βλαδες εδω παραπανω.....αριστερα απο τον Τεο πανω σε ενα λοφο δεν εχει καθολου χιονι φαντασου "!Αρα για καποιον που δεν ξερει ουτε εκει δεν εχει σωστο χιονι!!
Κοινως και τα 2 βουνα εχουν αρκετο χιονι αλλα αν τα δει καποιος που δεν τα ξερει καλα και δει τις πετρες θα σχηματισει αλλη αποψη!
Υ.Γ.1 Δεν εχω παει σε κανενα απο τα 2 οποτε μπορει να εχω αδικο!
Υ.Γ.2 Στη Βασιλιτσα εχουν καλυφθει 2-3 μετρα βραχια σε αποκρημνες και προσηνεμες πλαγιες!Edited by: vasilitsa freak "
Comment
-
Originally posted by bladesδε λεω αυτο ρε παιδια,βασιλιτσα εχει μεσο χιονι στην κορυφη 2-2.50 απατητο
και κανενα 50-70 στη βαση πατημενο στα 1600 και 1μ πατημενο στη βαση στα 1750
ο χελμος εχει παρα πολλα βραχια ακαλυπτα,τα απατητα θελουν προσοχη μεγαλη
Γιωργο προσεξε τα λιγο....!!!Μην γινεσαι και εσυ ταπεινος Γρεβενιωτης[i]"
Comment

Comment