Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω...κερί κτλ Θεσσαλονίκη

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ψάχνω...κερί κτλ Θεσσαλονίκη

Θέλω δηλαδή βούρτσα, ξύστρα, κεριά, κτλ, ξέρετε κανένα κατάστημα που να έχει της swix ή της toko? Να συγκρίνω τιμές θέλω σε σχέση π.χ. με το telemark-pyrenees (και να γλυτώσω τα 15Ε μεταφορικά...)

Μόλις χθές είδα κάτι καινούρια πραγματάκια σαν και αυτά που αναφέρεις στο καινούριο Grand Woodland της Θεσσαλονίκης έξω απο το Εμπορικό Cosmos...και συγκεκριμένα της TOKO.

Comment

ναι έλεγα να πάω εκεί, thanks

Comment

Επειδή και εγώ ψάχνω τα ίδια υλικά και σκέφτομαι να αρχίσω το service του εξοπλισμού μου μόνος μου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις ξανασχοληθεί με το θέμα...Πιο πολύ ρωτάω για το τρόχισμα των λαμών που είναι και λίγο πιο μπερδεμένη υπόθεση...όσο για το κέρωμα και για το γέμισμα με confix είναι πιο έυκολη υπόθεση. Μεγάλη ποικιλία έχει το bluetomato.at απο τέτοια πράγματα.

Comment

Στις λάμες κολλάω κι εγώ γιατί διάβασα και για γωνίες κτλ κτλ...θα'θελα να μάθω πάντως

Υ.Γ.: Βρήκα τελικά κεριά κτλ, αλλά όχι βούρτσες (θα φέρει μου είπε...)

Comment

στο site της ΤΟΚΟ έχει αρκετά χρήσιμα άρθρα για διάφορα πράγματα στο αγγλικά βέβαια καθώς και μεγάλη ποικιλία απο εργαλεία. http://www.toko.ch/

Comment

Δεν ξέρω αν έχει τις συγκεκριμένες μάρκες που ψάχνεις αλλα στο Zero Gravity θα βρεις αυτά που θες. Τσιμισκή στο ύψος της Ναυαρίνου

Comment

Working...
              X