Επειδή προκοπή δεν βλέπω, αύριο θα την κάνω για Καιμακ ή Βασιλίτσα αυθυμερόν. Αν θέλει κανένας χιονοστερημένος και απογοήτευμενος, που δεν έχει μέσο, υπάρχουν θέσεις...
Αν περνατε απο Λαρισα εγω ειμαι μεσα![i]
99% θα πάω Βασιλίτσα. Από Λάρισα περνάω έτσι κι'αλλιώς. ΠΜ το κιν. σου να κανονίσουμε.
Βγήκε πριν από λίγο ο κ.Παπατόλιας με περισσό θράσος στο Αstra να κρυφτεί πίσω από την χιονοθύελλα. Ντροπή.
Μάλιστα κατηγόρησε και τον κόσμο ότι τάχα δεν είχε συνείδηση και πάρκαρε όπου έβρισκε .
Που να πάνε δηλαδή τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα στα Χάνια περισπούδαστε κύριε Παπατόλια όταν τα 3 πάρκιν του χκ είναι κλειστά με 80 εκ χιόνι? Τόσος κόσμος που εγκλωβίστηκε στα αυτοκίνητα επί ώρες ήταν χαζός? Ταλαιπωρήσανε τους ανθρώπους , τους κατηγορούνε κι από πάνω? Επίσης δεν μιλάμε για σήμερα που όντως είχε χιονοθύελλα αλλά για χθες και τις υπόλοιπες μέρες ξερνιούνται αυτά? Πάνε να τα σβήσουνε με την σημερινή χιονοθύελλα? Επίσης ένα χ/κ μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κατ ανάγκη τους αναβατήρες με τα baby lift , τα καταφύγια κτλ. δίνεται αναστολή ενημερώνεται ο κόσμος από την σελίδα του SR. Η εικόνα που μας έδωσαν ήταν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης χωρίς καμία οργάνωση και ενημέρωση. Όλα κλειστά"
Ακόμα περιμένουμε απάντηση εδώ στο φόρουμ από κάποιον υπεύθυνο...που βγήκαν και έλεγαν ότι θα βελτιώσουμε την κατάσταση ντου Χ/Κ...Τέταρτη μέρα και συνεχίζουμε χωρίς επίσημη ενημέρωση,στο φόρουμ τονίζω!’στους να περιμένουν πελάτες...Χωρίς ενημέρωση πελάτες δεν έχει Κύριοι...πάρτε το χαμπάρι...
Παντως απο θεμα δρομων πλεον ειναι καθαροι οπως και τα παρκινγ απο οσο γνωριζω.. πλεον εδω εχει ξαστερια αρα αυριο θα ναι ιδανικη μερα αν ανοιξουν (που νομιζω οτι θα γινει)
Επικοινωνήσαμε εκ νέου με τη διεύθυνση του Χ.Κ. για χθες.
Το κέντρο λόγω χιονοθύελλας ανέμων και παγοποίησης δεν ήταν σε θέση να λειτουργήσει.
Ολη την νύκτα έγιναν προσπάθειες αποχιονισμού - σήμερα είναι σε κανονική λειτουργία.
Μετά την κάθοδο της Κας. Τσαλίκη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές σαν υποψήφια, γνωρίζουμε ποιος ανέλαβε ή θα αναλάβει τα ηνία του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου.
Από τότε είχα την εντύπωση ότι η θέση της ήταν απλά το εφαλτήριο για το τι θα ακολουθούσε ..αλλά ήλπιζα σε κάτι άλλο .
[i] "
Το γεγονός ότι ήταν υποψήφια στις εκλογές, σημαίνει ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος του χ.κ.;; Σχετίζονται, ή μάλλον δημιουργούν κάποιο ασυμβίβαστο οι δύο ιδιότητες;
Το γεγονός ότι ήταν υποψήφια στις εκλογές, σημαίνει ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος του χ.κ.;; Σχετίζονται, ή μάλλον δημιουργούν κάποιο ασυμβίβαστο οι δύο ιδιότητες;
Εχει εκλεγει?Αν ναι,τοτε,θεωρητικα,δεν υπαρχει ασυμβιβαστο.
Βεβαια μεχρι να ακουσουμε κατι νεωτερο απο καποιον υπευθυνο,μονο υποθεσεις θα κανουμε αλλα τελος παντων...
Και τί σημασία έχει αλήθεια? Όλα προς το χειρότερο αλλάζουν στο Πήλιο, τίποτα προς το καλύτερο. Εμένα μου φαίνεται ότι ο καθένας που αναλαμβάνει πρόεδρος στο ΧΚ, χρησιμοποιεί τη θέση του για ιδία προβολή και για δημόσιες σχέσεις και από έργο 0.
Πλήρης απογοήτευση αυτό το βουνό, πραγματικά.
Comment