dn th sinexisw n asxoloumai...h katalavenete thn plaka h oxi...an den thn katalavenete,kalws,dn sinexizete me to idio thema sinexws kai asxoleiste m alla pragmata...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17/11/1973
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ιστορια πρεπει να ξερουμε ολοι μας...γιατι μεσα απο αυτα μαθαινεις!ειναι χαζο αυτο..τωρα τι γινει στα σχολεια ειναι αλλο και πως την εχουν κανει ετσι την ιστορια!και οπως ειπαν και οι προηγουμενοι 17 νοεμβριου 1973 δεν ειναι μια ημερομηνια που πρεπει να την συσχετιζουμε μονο μ αυτα που εγιναν αυτη τη μερα!ηταν το τελος μιας ολοκληρης εποχης.δεν ειχα γεννηθει καν οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη αλλα απο οσα εχω ακουσει ολοι οφειλουμε να δειχνουμε σεβασμο και απο εκει και περα ο καθενας μπορει να διαμορφωνει οποια αποψη θελει για τους αλητες"οπως αποκαλουν κατα καιρους ορισμενοι τα παληκαρια που ηταν μεσα στο πολυτεχνειο!"
Comment
-
[i]Originally posted by Kouvanos
Πάντως παιδιά υπάρχουν αρκετοί νοσταλγοί της Χούντας....Και δυστυχώς δεν είναι μόνο πορωμένοι ακροδεξιοί ή τίποτα γραφικοί παππούδες, με το αντίστοιχο ακαταλόγιστο λόγω αλτσχάιμερ άνω των 75...
"
...R.I.P. ΑΛΕΞΗ...
Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ. Στεφάνου Αττικής : http://www.xionia.com
https://www.facebook.com/AddictionToSnow
http://www.thinkinghumanity.com
https://www.facebook.com/ThinkingHumanity
Comment
-
Originally posted by mitsarantoltsodn th sinexisw n asxoloumai...h katalavenete thn plaka h oxi...an den thn katalavenete,kalws,dn sinexizete me to idio thema sinexws kai asxoleiste m alla pragmata...
Τι πλακα ρε φιλε....????? δεν πας να γραψεις στο θεμα ''καψουρα'' .... ...κατα λαθος βρεθηκες εδω........και διαβασε και λιγη Ιστορια ..........Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Λοιπόν,εγώ σου λέω οτί δεν έχω διαβάσει καμμιά πλευρά γιατί ούτε πολλά γράμματα ξέρω και όταν έπρεπε να τελιώνω το Λύκειο,το παράτησα για να δουλέψω γιατί δεν είχα να φάω μεγάλε...Γιάυτό και δεν έχω άποψη για όλους και για όλα και ούτε τρώω το κουτόχορτο που μου πουλάνε σε όλη μου την ζωή...Και δεν είπα ποτέ οτί έχω διαβάσει και τις δύο πλευρές,...να είσαι πιο προσεχτικός όταν διαβάζεις αυτά που γράφω σε παρακαλώ...Έτσι και αλλιώς,δεν υπάρχει ποτέ μια αλήθεια για κανένα θέμα,από 2 και πάνω...αναλόγος των εμπλεκομένων...Originally posted by LeoPΓια πες μας εσύ που έχεις διαβάζει και από τις δύο πλευρές και ξέρεις. Θα προτιμούσες να ζεις σε μια δικτατορική χώρα ή στη σημερινή δημοκρατία, έστω έτσι όπως είναι και γιατί;Originally posted by snowspirKύριε Μοντ,άσε τους ανθρώπους να πουν την αποψή τους...Δημοκρατία δεν έχουμε:::::::Ή μήπως νομίζουμε οτί έχουμε;;;Όσο για τους νεκρούς σε διάστημα 7 ετών δικτατορίας.....οι νεκροί σε διάστημα 7 ετών Δημοκρατίας,είναι δεκαπλάσιοι....Όσο για την ιστορία...όλοι ή μάλλον οι περισσότεροι,ξέρουν και πιστεύουν την ιστορία που κάποιος έγραψε σε ένα βιβλίο,είπε σε κάποια εκπομπή,όπως αυτός ήθελε...ή συνέφερε...Πόσοι έχετέ διαβάσει για ένα ιστορικό γεγονός τις απόψεις και των δύο πλευρών για να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα;...Η ξερολίαση είναι αθεράπευτη ασθένεια....Beati Paoli.........
Comment
-
Το ύφος και η αντίδραση των περισσοτέρων φίλων,απέναντι σε οποιονδήποτε τόλμησε"να έχει διαφορετική άποψη από την δική τους,είναι χαρακτηριστικό δείγμα Δημοκράτη...Τώρα,δημοκρατικά,μπορείτε να τα χώσετε και σε εμένα...Προς τιμήν της δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου..."Beati Paoli.........
Comment
-
η πλακα εχει και καποιο οριο φιλε Δημητρη.Αν επιλεγεις(δικαιωμα σου ειναι,δεν στο απαγορευει κανενας)να κανεις κακογουστες πλακες/αστεια,θα πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις και την αναλογη κριτικη σε αυτα που λες/γραφεις.Originally posted by mitsarantoltsopaidia profanws kai kanw plaka...osoi den thn katalavan...[i],kapoioi pou espeysan na milhsoun gia hlikia,kai aytoi den einai 500 xronwn,20 xronwn einai,den yparxei terastia diafora,oute sthn hlikia,oute sto mialo...egw kanw kakogoustes plakes,osoi den theloun,den milane...kai asxolountai me to politexneio....
Και κατι ακομα.Οποιος δεν μπορει ή δεν αντεχει την κριτικη(καλοπροαιρετη παντα,αλλα παρολ' αυτα κριτικη)καλυτερα να μην συμμετεχει σε τετοιου ειδους συζητησεις.Επειδη διαφωνουμε και ασκουμε κριτικη σε κατι που γραφτηκε,δεν σημαινει οτι εξαπολυουμε επιθεση."σνόου αντίκτηντ
Comment
-
kserw istoria k malista kaliterh apo esena...an dn thes n asxoleitheis ksanaeipa mn apantas,grafeis tis vlakeies s k m afhneis isixo...dn eimai filos s...Originally posted by beautyOriginally posted by mitsarantoltsodn th sinexisw n asxoloumai...h katalavenete thn plaka h oxi...an den thn katalavenete,kalws,dn sinexizete me to idio thema sinexws kai asxoleiste m alla pragmata...
Τι πλακα ρε φιλε....????? δεν πας να γραψεις στο θεμα ''καψουρα'' .... ...κατα λαθος βρεθηκες εδω........και διαβασε και λιγη Ιστορια .......Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment
-
Originally posted by snowspirΤο ύφος και η αντίδραση των περισσοτέρων φίλων,απέναντι σε οποιονδήποτε τόλμησε"να έχει διαφορετική άποψη από την δική τους,είναι χαρακτηριστικό δείγμα Δημοκράτη...Τώρα,δημοκρατικά,μπορείτε να τα χώσετε και σε εμένα...Προς τιμήν της δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου...

"
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα με zink και ’κη. Δυστυχώς όμως, μία κίνηση λίγων πραγματικά αγνών, καπελώθηκε χυδαία μετά την απελευθέρωση, οπότε και όλοι εκ του ασφαλούς δήλωναν αντιχουντικοί, την ώρα που άλλα έκαναν ή απλώς αδιαφορούσαν κατά την 7ετία. Δεν αντιλέγω ότι πολλοί την εξαργύρωσαν, αλλά υπάρχουν και πολλοί που παραμένουν αγνοί, αλλά δεν φαίνονται, ακριβώς επειδή δεν επιζητούν την προβολή. Το πολυτεχνείο σίγουρα δεν έριξε από μόνο του τη χούντα (που δεν ήταν αμερικανόφερτημ άλλος ένας μύθος, άσχετα αν εκ των υστέρων οι αμερικάνοι εκμεταλλεύτηκαν κάποιες καταστάσεις), αλλά σίγουρα ήταν ένας από τους παράγοντες που την έριξαν, μία ακτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι, και σίγουρα οι φοιτητές αυτοί πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση!
Στη δημοκρατία όλες οι απόψεις έχουν θέση, αρκεί να διατυπώνονται σε μορφή διαλόγου, και όχι αντιδικίας. Πρέπει να παραδεχτείς όμως mitsarantoltso, ότι η πλάκα σου ήταν λίγο κακόγουστη, αφού μπορεί να διαβάζουν το φόρουμ άνθρωποι που έχουν ζήσει οι ίδιοι ή συγγενείς τους τη χούντα, και σίγουρα θα νιώσουν άσχημα βλέποντας φράσεις του στυλ 'θέλω χούντααα'.Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..
http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm
Comment
-
Originally posted by mitsarantoltsokserw istoria k malista kaliterh apo esena...an dn thes n asxoleitheis ksanaeipa mn apantas,grafeis tis vlakeies s k m afhneis isixo...dn eimai filos s...Originally posted by beautyOriginally posted by mitsarantoltsodn th sinexisw n asxoloumai...h katalavenete thn plaka h oxi...an den thn katalavenete,kalws,dn sinexizete me to idio thema sinexws kai asxoleiste m alla pragmata...
Τι πλακα ρε φιλε....????? δεν πας να γραψεις στο θεμα ''καψουρα'' .... ...κατα λαθος βρεθηκες εδω........και διαβασε και λιγη Ιστορια .......
Το τι ξερω και τι οχι δεν εισαι σε θεση να το ξερεις για πολλους και διαφορους λογους......Και οπως βλεπεις θελω να ασχοληθω γι'αυτο και σου απανταω......Εκθετεις τον εαυτο σου και τις αποψεις σου και οφειλεις να δεχτεις και την κριτικη του οποιουδηποτε απο 'δω μεσα....Αλλιως δεν γραφεις καθολου στο θεμα......
....και δεν θυμαμαι να σου ζητησα την φιλια σου[i]"...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
sas varetihka pia...Originally posted by beautyOriginally posted by mitsarantoltsokserw istoria k malista kaliterh apo esena...an dn thes n asxoleitheis ksanaeipa mn apantas,grafeis tis vlakeies s k m afhneis isixo...dn eimai filos s...Originally posted by beautyOriginally posted by mitsarantoltsodn th sinexisw n asxoloumai...h katalavenete thn plaka h oxi...an den thn katalavenete,kalws,dn sinexizete me to idio thema sinexws kai asxoleiste m alla pragmata...
Τι πλακα ρε φιλε....????? δεν πας να γραψεις στο θεμα ''καψουρα'' .... ...κατα λαθος βρεθηκες εδω........και διαβασε και λιγη Ιστορια .......
Το τι ξερω και τι οχι δεν εισαι σε θεση να το ξερεις για πολλους και διαφορους λογους......Και οπως βλεπεις θελω να ασχοληθω γι'αυτο και σου απανταω......Εκθετεις τον εαυτο σου και τις αποψεις σου και οφειλεις να δεχτεις και την κριτικη του οποιουδηποτε απο 'δω μεσα....Αλλιως δεν γραφεις καθολου στο θεμα......
....και δεν θυμαμαι να σου ζητησα την φιλια σου[i]

"Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment

</a>
Comment