Το χαμηλο θα βρεθεί πιθανότατα ελαφρώς δυτικότερα και βορειότερα. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, τα χαμηλά μετακινούνται, οπότε don't worry. Δυτικά πάντως δεν θα μετακινηθεί, ούτε μπορεί να σπρωχθεί πολύ βορειότερα καθώς δεν υπάρχει αντικυκλώνας να πιέζει. Αντίθετα, οι πιθανότητες εγκλωβισμού είναι μεγάλες, καθώς υπάρχουν οι υψηλές πιέσεις στην ΝΑ μεσόγειο. Το θέμα είναι να εγκλωβιστεί σε περιοχή που να μας βολεύει και όχι στα βορειότερα βαλκάνια.
Έχουμε όμως και άλλο θέμα: πιθανότατα ο αυλώνας θα προλάβει να γλύψει" βόρειο Αιγαίο!!! Με ό,τι συνεπάγεται αυτό! Με εννοείτε??Edited by: zink_titanum "
Arxizeι και παγιώνεται η θέση κυκλογενεσης,στα ΒΔ του Ιονίου την ερχόμενη Παρασκευή,κάτι ευχάριστο μόνο για τις δυτικές περιοχές της χώρας.Η Κακοκαιρία που αναμενουμε απο τις επομενες ώρες,θα αποδειχτεί πολύ σοβαρότερη για τα ανατολικά της Πινδου,απο αυτήν του ΣΚ οπου θα μας ταλαιπωρήσει ο καταβάτης ΝΔκός ανεμος συνοδεια σπασμένης συννεφιάς.Απο τις 25/11 και μετά αναμενουμε....
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Iκανοποιητικότατα όλα τα μοντέλαδιχνουν τουλάχιστον να αλλάζει ο καιρικός χάρτης..το για πόσο θα μείνει αλλαγμένος αυτό έχει σημασία και αξία...μακάρι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται και να μας επηρεάζουν συνεχόμενα βαρομετρικά χαμηλά...δεν θέλουμε γερές εισβολές από τώρα..δυνατά χαμηλά από τα δυτικά θέλουμε με πολλές βροχές παντού και πολλά χιόνια στα βουνά...κάτι που φαίνεται αρχίζει από αύριο..με καλές βροχούλες που θα γίνοντε χιόνια στα βουνά μπορεί και χαμηλότερα στη δυτική Μακεδονία...
Εγω παντως εχω απορια μια και δεν εχω καλοκοιταξει μοντελα. Βλεπω ομως σε μια γρηγορη ματια οτι απο το απογευμα θα εχουμε βροχουλες εδω. Πως ρωταω μια και δεν υπαρχει ουτε ιχνος συννεφου (ουτε καν θυσανου) απο πανω μου? 2 πραγματα μου κανει αυτο παντως.
Εγω παντως εχω απορια μια και δεν εχω καλοκοιταξει μοντελα. Βλεπω ομως σε μια γρηγορη ματια οτι απο το απογευμα θα εχουμε βροχουλες εδω. Πως ρωταω μια και δεν υπαρχει ουτε ιχνος συννεφου (ουτε καν θυσανου) απο πανω μου? 2 πραγματα μου κανει αυτο παντως.
Γιαννη μου στην Ευβοια θα παίξει τρελή συγκλιση του δικού μας βαρδάρη με τον ενισχυμενο ΒΑκο που θα έχεις απο το βραδυ και έπειτα! Περιμένω πολλά χιλιοστά σε σένα,μην σε απασχολεί καθόλου τι έχει τώρα..[i]
"
http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.
Comment