Announcement

Collapse
No announcement yet.

’σπρισε το Καιμάκ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εντωμεταξύ εγώ δεν έχω οπτική επαφή ούτε με Ολυμπο ούτε με Πίνδο, αλλά το έγραψα γιατί πιστεύω πως 100% θα χιονιστούν αυτά πρώτα (ή περισσότερο) και το Καιμάκ είναι σίγουρα ασφαλές ΔΕΙΓΜΑ με την κάμερα να βλέπει μέχρι τα 2250 και το θερμόμετρο στα 2090μ, έχουμε πλέον κάμερα και στα 2260 του Παρνασσού, κάτι γίνεται...

Αλλά σίγουρα, οι Live αναφορές, είτε οπτικές, είτε ζωντανές (πχ αύριο μεσημέρι, στα 2524 του Καιμάκ, Mount και Vassilitsafreak θάβουν τον Blades στο χιόνι [i]) ακολουθούμενες και από φωτό, είναι ό,τι καλύτερο"
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
      Γιωργο αυριο το ψηνω να ανεβω Καιμακ...εχω την γκολφαρα εδω και εχω παρει και αλυσιδες (μπας και)!Ψηνεσαι εσυ για ενα ανεβασμα για χιονοπολεμο???
      αυριο πισοδερι! μεχρι κορυφη 1930! [i]

καιμακ εχουμε παει 12373628 φορες!"

Comment

Originally posted by MountExplorer
        Γιωργο αυριο το ψηνω να ανεβω Καιμακ...εχω την γκολφαρα εδω και εχω παρει και αλυσιδες (μπας και)!Ψηνεσαι εσυ για ενα ανεβασμα για χιονοπολεμο???
        αυριο πισοδερι! μεχρι κορυφη 1930! [i]

καιμακ εχουμε παει 12373628 φορες!

Πισοδερι εχεις πιθανοτητα 30-40% να δεις χιονι να πεφτει ομως....."

Comment

Originally posted by Kouvanos

Εντωμεταξύ εγώ δεν έχω οπτική επαφή ούτε με Ολυμπο ούτε με Πίνδο, αλλά το έγραψα γιατί πιστεύω πως 100% θα χιονιστούν αυτά πρώτα (ή περισσότερο) και το Καιμάκ είναι σίγουρα ασφαλές ΔΕΙΓΜΑ με την κάμερα να βλέπει μέχρι τα 2250 και το θερμόμετρο στα 2090μ, έχουμε πλέον κάμερα και στα 2260 του Παρνασσού, κάτι γίνεται...

Αλλά σίγουρα, οι Live αναφορές, είτε οπτικές, είτε ζωντανές (πχ αύριο μεσημέρι, στα 2524 του Καιμάκ, Mount και Vassilitsafreak θάβουν τον Blades στο χιόνι [i]) ακολουθούμενες και από φωτό, είναι ό,τι καλύτερο

Την ερχομενη βδομαδα θα ανεβω η Βασιλιτσα η Σμολικα!Αλλα δεν βλεπω υετο της προκοπης!!!"

Comment

Originally posted by mitsarantoltso
            Γιωργο αυριο το ψηνω να ανεβω Καιμακ...εχω την γκολφαρα εδω και εχω παρει και αλυσιδες (μπας και)!Ψηνεσαι εσυ για ενα ανεβασμα για χιονοπολεμο???
            Ανεβαινει τ γκολφακι τ Καιμακτσαλαν...?[i]

Γκολφαρα ειναι και οχι γκολφακι!!!

Ως τα 2100μ ανετα....μετα δεν ξερω αν ο δρομος επιτρεπει αμαξια κανονικα η μονο τζιπ!"

Comment

Kανεις λαθος αγαπητε...ο υετος ειναι πολυ περισσοτερος εδω απ'οτι στ Καιμακ,τ Βιτσι σ ανοιγμα ηταν ασπρο απο τ 1900 σμρ τ πρωι...μεχρι 2060 φτανει η Βιγλα αρα...[i]"
              Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
              http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
              WEST MACEDONIA POWER...

Comment

ρε σεις θα ριξει τιποτα σε καιμακ, τζενα, βερμιο το βραδυ? δινει υετο το gfs απο θερμοκρασιες ομως....[i]"

Comment

Kανεις λαθος αγαπητε...ο υετος ειναι πολυ περισσοτερος εδω απ'οτι στ Καιμακ,τ Βιτσι σ ανοιγμα ηταν ασπρο απο τ 1900 σμρ τ πρωι...μεχρι 2060 φτανει η Βιγλα αρα...[i]

Σοβαρομιλας Μητσο???Φωτο εχεις???Ασπρα ως τα 1900....τελεια...μεθαυριο η αυριο ανεβαινω Γρεβενα!Θελω να πιασω χιονι επειγοντως"

Comment

Γιωργο αυριο το ψηνω να ανεβω Καιμακ...εχω την γκολφαρα εδω και εχω παρει και αλυσιδες (μπας και)!Ψηνεσαι εσυ για ενα ανεβασμα για χιονοπολεμο???
                    αυριο πισοδερι! μεχρι κορυφη 1930! [i] καιμακ εχουμε παει 12373628 φορες!

Πισοδερι εχεις πιθανοτητα 30-40% να δεις χιονι να πεφτει ομως.....
                    μα γι αυτο θα παω. για να μπορεσω να ανεβω ως την κορυφη!
                    αν χιονισει πως θα πατησω κορυφη με το βιταρα? Αυριο ειναι η τελευταια ευκαιρια... μετα ο δρομος θα ειναι αδιαβατος.
                    "

Comment

αυριο πισοδερι! μεχρι κορυφη 1930! [i] καιμακ εχουμε παει 12373628 φορες!

Πισοδερι εχεις πιθανοτητα 30-40% να δεις χιονι να πεφτει ομως.....
                      μα γι αυτο θα παω. για να μπορεσω να ανεβω ως την κορυφη!
                      αν χιονισει πως θα πατησω κορυφη με το βιταρα? Αυριο ειναι η τελευταια ευκαιρια... μετα ο δρομος θα ειναι αδιαβατος.

Τι ωρα φευγεις αυριο και με ποιον???"

Comment

Kανεις λαθος αγαπητε...ο υετος ειναι πολυ περισσοτερος εδω απ'οτι στ Καιμακ,τ Βιτσι σ ανοιγμα ηταν ασπρο απο τ 1900 σμρ τ πρωι...μεχρι 2060 φτανει η Βιγλα αρα...[i]

Σοβαρομιλας Μητσο???Φωτο εχεις???Ασπρα ως τα 1900....τελεια...μεθαυριο η αυριο ανεβαινω Γρεβενα!Θελω να πιασω χιονι επειγοντως
                        Ο υετος στ κεντρο της Καστοριας εφτασε κ τ 11μμ,εκει σιγουρα περισσοτερα,πασπαλα ειχε μεχρι τα 2000,στν κορυφη κανονικοτατη χιονοστρωση...στα 2128...φωτο δν εχω...δν γινετε ν εχω κινητο κ φωτογραφικη οπου παω,γ 5 λεπτα φανηκε...
                        "
                        Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                        http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                        WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Mitsarantoltso βαριεσαι ρε συ να γραφεις ολοκληρες τις λεξεις?Τελειωνε τες ρε συ.Δεν μπορω να καταλαβω τι λες.Μου χουν βγει τα ματια για να καταλαβω τι γραφεις...!!![i].Και,την,τον,δεν,μου, στον,στην.Μια απ αυτες τις λεξεις δεν εχεις γραψει ολοκληρη!!"

Comment

Ειναι το καινουριο λεξιλογιο των νεων...!!!! [i]"
                            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

αλλη μια κακη συνηθεια! βαριουνται που ζουν αυτοι οι νεοι

Comment

nai.ont varioy ayt i neoi n graf oloklires t leks[i].ase p grafoyn k se greeklish "

Comment

Working...
                                X