Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η Αθήνα που δεν γνωρίζουμε...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πολυ ενδιαφερον ποστ.

www.tattoos.gr

Comment

Mπράβο Κώστα. Πολύ καλό το post!
      ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

ωραίο θέμα Κώστα, μπράβο, να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε και να τα φυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού
        together we stand divided we fall

Comment

Κανονικα αυτο το θεμα ειναι για τα ασχετα (δεν υπαρχει αλλη ενοτητα να παει) αλλα λογο του ωραιου θεματος εγω προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να μεινει τελικα εδω.

Comment

Αυτο το θεμα δεν πρεπει απλα να χαθει...αν μεινει εδω θα περασει γρηγορα σε 2η και 3η σελιδα και θα χαθει, οπψς τοσα και τοσα θεματα. Ας μπει σε καποια ενοτητα με πολλες φωτος και ας στικαριστει...
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Γιάννη κανόνισέ το εσύ όπου θέλεις το θέμα, ξέρεις...Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Originally posted by icedsun

emena entiposh mu ekane o thlotos tafos sto menidi!

kseroume sto xarth pou einai?

kala o diomidios kipos sto xaidari einai fantastikos!
                <a href=http://img381.imageshack.us/my.php?image=27418010be2.jpg" target="_blank"></a>

Στο νοητό 'πι' που σχηματίζουν η Δημοκρατίας με την Αττική Οδό και την Εθνική.

"

Comment

Πολυ ενδιαφερον θεμα...αν και ειμαι γεννημα θρεμα αθηναιος δεν εχω παει σε αρκετα απο αυτα και ουτε καν τα ειχα υποψη μου

Comment

H oνάδα blanco τα έφερε στο προσκήνιο αυτά τα μέρη και έγραφε ενα μέρος τη φορά σε ένθετο μιας εφημερίδας το βήμα η τα νέα.τα περισσότερα απο αυτά τα ήξερα,απλά δεν είχα πάει δυστυχώς μέχρι τον σεπτεμβριο.Απο τότε ανακάλυψα τον καταρρακτη(ασαφέστατη η περιγραφή τους)και πήγα και Χαος και στο εκκλησάκι στην πάρνηθα που απλά δεν παίζεται...
                    Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

γιατί να υπάρχει πρόβλημα;για να είμαστε πάντως ακριβείς θα έπρεπε ο τιτλος του θέματος να λέει:΄΄η Αττική που δεν γνωρίζουμε΄΄.Ο Αυλώνας,το Ντράφι,Η Καμάριζα λαυρίου και η ιπποκράτειος πολιτεία δεν έχουν καμία σχεση με Αθήνα.
                      Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Ναι, αυτή η ενότητα πρέπει κάποια στιγμή να φτιαχθεί. Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι το θέμα για τα άσχετα.
                        Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                        Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                        X