περισυ πηγα 2 φορες στο παρνασσο αλλα φετος δεν μπορω να πω οτι εχω την ιδια θεληση.. οκ μπορει να ειναι ενα καλο βουνο με αρκετες πιστες για τα δεδομενα της ελλαδας αλλα οι τιμες του παραπεμπουν σε δεδομενα αλλης χωρας..
καποτε το χιονι ηταν προνομιο των πλουσιων.. τα πραγματα ομως αλλαζουν, ακομα και 700 να βγαζεις το μηνα, οπως εχει καθιερωθει στις τηλεορασεις και τα ραδιοφωνα, μπορεις με μια σχετικη οικονομια να κανεις μερικες κατεβασιες..
συμφωνω για τα εισιτηρια και επαυξανω...
για ποιο λογο να δινεις 10 για ενα αναψυκτικο και ενα δειγμα" μπακετας ???
δεν καταλαβαινουν οτι αν εδινες 3 αντι για 10 θα πουλουσαν τα 10πλασια ? ή ειμαστε τοσο μαζοχιστες που μας αρεσει να τα σκορπαμε και να πουλαμε μουρη οτι παμε παρνασσο ???
ταπεινά..
Φαγητό πάντα από το σπίτι, μόνο νερό (άντε και καφές) από χιονοδρομικό. Εδώ έχουμε καταντήσει να έχει υπερβολικές τιμές ο φούρνος της γειτονιάς μας, πόσο μάλλον μια επιχείρηση που δουλεύει 4 μήνες το χρόνο. Βέβαια όντως αν οι τιμές ήταν φυσιολογικές δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να φέρω τίποτα από το σπίτι.
"
Φεύγω τέλος Ιανουαρίου (31/1 - 5/2) για Madonna Di Campiglio για 6 ημέρες. Τα ελληνικά (γνωστά) πρακτορεία, έδωσαν 1350 ευρώ το άτομο... Το έψαξα και εγώ μόνος μου και το ταξίδι θα κοστίσει 750 ευρώ το άτομο, ΟΛΑ πληρωμένα (εισιτήρια με φόρους και εξοπλισμοί snowboard δηλωμένοι από πριν, ξενοδοχείο 4* με πρωϊνό/δείπνο, κάρτες χιονοδρομικού, μεταφορά από και προς Μιλάνο).
Exo prospathisei kai ego na vro paketaki xoris ti voitheia kapoiou praktoreiou alla den exo vrei tetoies times pou les esy. Kai milao gia to idio vouno... Mipos mporeis na mou peis pou akrivos epsa3es ??
Mallon kano kati lathos...[i]
Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις το ψάξιμο από αρχές Οκτωβρίου, ΟΧΙ τώρα...
Υπάρχουν τεράστιες διαφορές στις τιμές όσο πλησιάζει η έναρξη της χειμερινής περιόδου και οι αλλαγές αυτές γίνονται από μέρα σε μέρα.
Ενδεικτικά να σου πω ότι δεν πρόλαβα να κλείσω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια (λόγω του ότι καθυστέρησα να αποφασίσω για το πού θα μείνω), παρόλα αυτά το εισιτήριο π.χ. μου κόστισε 40 ευρώ στο πήγαινε και 21 (!) στο έλα. Επίσης αν θες να πας Madonna πολύ πιο οικονομικά, μην μείνεις μέσα στο χωριό. Διάλεξε το Pinzolo, το οποίο είναι ΜΟΝΟ 5 λεπτά (κυριολεκτικά) από την Μadonna, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και υπάρχει πούλμαν από και προς Madonna όλο το 24ωρο ΔΩΡΕΑΝ... Οι τιμές στο Pinzolo δεν έχουν καμμία σχέση με αυτές στη Μadonna (μιλάμε για >30% ΚΑΤΩ) και ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΣ (όχι αναγκαστικά 7ήμερο όπως στα ξενοδοχεία της Madonna). Ε, όπως καταλαβαίνεις, λίγο από δω, λίγο από κει, οι τιμές πέφτουν σχεδόν στο μισό... Το έχω ξανακάνει και πέρασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Ρώτησε ότι λεπτομέρεια θες στο mgiokas@pathfinder.gr.Edited by: mgiokas "
χρονια τωρα λεμε ακριβως τα ιδια και τα ιδια... η κατασταση δεν αλλαζει. αυτοι δε συμορφονονται και μεις συνεχιζουμε να τα δινουμε.....
ελπιζω φετος να παρουνε το μαθημα απο το φλεβαρη και μετα. οχι μονο ο παρνασσος αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΧΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. και μιλωντας για χκ μιλαω για την ευρητερη περιοχη που πσημαινει ταβερνα ξενοδοχειο υπηρεσιες.... κλπ κλπ΄... μεχρι να το παρουνε το μαθημα εγω σαν κελλυ εχω σταματησει να τα δινω στην ελλαδα και παω εξω...... και πιο φθηνα και πιο καλα και πιο ευγενικα και ΤΙΜΙΑ... απο ολες τις αποψεις...
κοιτα ο παρνασσος αξιζει τις καθημερινες... ειναι φτηνος, σχετικα λιγος κοσμος, πας & ερχεσαι χωρις καθολου κινηση... παιρνεις και μαζι 2 σαντουιτς και απο το σαλε αγοραζεις μονο νερακι...(τετοιοι απατεωνες που ειναι)
οποτε μια χαρα ειναι...
για σαββατοκυριακο.... ουτε κουβεντα.... δεν νομιζω να πηγαινει κανεις για σκι τοτε...οι μισοι ανεβαινουν για να κανουν επιδειξη το καινουργιο τους τζιπ, και οι αλλοι μισοι για ηλιοθεραπια στο σαλε...
και ΚΕΛΛΥ να εισαι σιγουρη οτι, οσο βλεπεις στα παρκινγκ πανακριβα τζιπ με ανθρωπους που δεν εχουν σχεση με χιονοδρομια, μαθημα δεν προκειται να παρουν ποτε... ισα ισα καθε χρονο οι τιμες πανω... Edited by: angel
Γι'αυτό και εγώ,όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι,πάμε κάθε χρόνο έξωτερικό για μια εβδομάδα και το ευχαριστιόμαστε...Σιγά μην κάτσουμε να τους βάλουμε μυαλό...Η μαμακία είναι ανίκητη...
Και οσο το χιονι χτυπαει απουσιες τοσο λιγοτεροι θα ανεβαινουν μεχρι να καταλαβουν οι διαχειριστες οτι καλοι πελατες τους δεν ειναι οι μουρατοι που αγοραζουν καρτες VIP ουτε τα ΚΑΠΗ και τα λυκεια αλλα ο υγιης κοσμος που ερχεται για να κανει το αθλημα του.
Εγω σαν επιχειρηματιας προτιμω να εχω τριακοσιους πελατες του δεκαρικου παρα τρεις του χιλιαρικου. Το γιατι δεν θα το αναλυσω εδω, ας πανε να σπουδασουν τιποτε για να το μαθουν.
Οταν μια μερα το καταλαβουν θα ειναι αργα για το ΧΚΠ και για την γυρω περιοχη.
Η παγκοσμια κοινοτητα ειναι γεγονος που εχει διαφυγει απο την μπακαλοχωριατικη ελληνικη μεγαλοεπιχειρηματικη νοοτροπια και για αυτο δεν παει μπροστα ο τοπος.
Οι διαφοροι μεγαλοτζαναμπετηδες που τα κανανε πλακακια με τους πολιτικους για να παιρνουν εργα χωρις στην ουσια να εχουν προσοντα εκτος του μεγαλου λαδωτηριου, κρατανε τον τοπο στην μιζερια αφου με τον τροπο αυτο αποκλειουν την υγιη επιχειρηματικη δραση απο την επιτυχια.
Κατι σαν τον μ@κ@κ@ που μπαινει μπροστα στο φαναρι απο το πλαι και καθυστερει οταν αναψει πρασινο με αποτελεσμα οι υπολοιποι που περιμενουν στην σειρα να μην περνανε.
Η ιστορια της Ελλαδας σε δυο γραμμες...
Παιδιά μόλις γυρισα NY απο Steamboat Colorado... O καφές 2,5 δολάρια (2 E) Απίστευτο φαγητό στη βάση του χιονοδρομικού σε τρελές ποσότητες και τιμές ξεφτίλα ...Και σου λένε και ευχαριστώ με χαμόγελο... πολύ χαμόγελο και σεβασμός ρε παιδιά προς τον πελάτη, σε κάθε συναλλαγη... πραγματικα ντρεπόμουν να αντιμετωπίσω αυτή τη συμπεριφορά... τα υπόλοιπα σε post μόλις γυρίσω ελλάδα...
Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?
Comment