Announcement

Collapse
No announcement yet.

αυτό το σανίδι το θέλει κανένας?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• αυτό το σανίδι το θέλει κανένας?

<a href=http://www.snowboarding.com/products/burt&#111;n/burt&#111;n-playboy-09.html" target="_blank">http://www.snowboarding.com/products/burton/burton-playboy-09.html</a>

"
    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

εγω θα παρω την κατω δεξια
    αλλα με καθε πιθανη γρατζουνια θα με πιανει το κεφαλι μου....δε μπορω να πω και πιο[i].. βλεπεις πληθαινουν οι γυναικες και εδω μεσα
    "

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

Αμα εχει κρεβαρτομουρμουρα δεν θελω... καλυτερα με το Capita...
      Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

ρε στο βουνο δεν υπαρχουν γκομενες... εγω και το χιονι" και αυτο που κανουμε ειναι καλυτερο απ΄το σεξ
        χαχα"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Η αλήθεια είναι ότι η Sims είχε τη σειρά με τις πορνοσταρ κάποια χρόνια πρίν...
          Και αρκετά πιο όμορφα σανίδια!

Αυτά είναι για εμάς τους εργένηδες (όσο κι αν μια γυναίκα μας έμαθε να δένουμε δέστρες, η ίδια είπε αργότερα απεχθάνομαι το χιόνι"). Έχουν την προδοσία μέσα τους τελικά...

Όπως είπε ο panagiotis, "στο βουνό δεν υπάρχουν γκόμενες"!
          "
          Summer is just not necessary!

Comment

Μην παιρνετε τετοιες σανιδες αποτελείται κινδυνο για τους αλλους.
            Ολη την ωρα κατω θα κοιτατε!!![i]
            "

Comment

Originally posted by AaSa57
              Μην παιρνετε τετοιες σανιδες αποτελείται κινδυνο για τους αλλους.Ολη την ωρα κατω θα κοιτατε!!![i]
              Να σε διορθώσω ότι όποιος το πάρει δεν θα κοιτάει κάτω, αλλά όλοι οι άλλοι... ’σε που στην Αμερική έπαιξαν και μερικές κλασικές αμερικανιές. Ρίξτε μια ματιά εδώ. Πάντως το concept δεν είναι καινούργιο. Ήταν και οι Sims Fader σανίδες, που είχαν πάνω Jenna Jameson και Briana Banks. Πολύ μπροστά "
              Your Revolution Is A Joke

Comment

meta apo afta ta sanidia dld tha peftei kai logokrisia sto bouno ? HHAHAHAHAHHHAHHH
                sto lift tha elegxoun kai ta sanidia kai tha sou kollan aftokolitaki katalilo mono gia enilikous HAHAHAHAA
                Riding since Riding since....RIDING

Comment

στην αμερικη σε ολα τα burton store της ειχανε ντυμενες αυτες τις σανιδες απο την μεση και κατω...

Comment

hahahahah
                    Riding since Riding since....RIDING

Comment

Working...
                    X