lol εδω και ποση ωρα η ζαγορα δειχνει οτι βρεχει κολημενο στα 47μμ σιγουρα κατι δεν παει καλα.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ζαγορα Πηλιου 655.0 χιλιοστα???
Collapse
X
-
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...
ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΟΡΕΓΚΟΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!
Edited by: alpha "Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
www.meteo.gr
www.meteovolos.gr
Comment
-
Κι εγω πιστυεω οτι ειναι αληθινα.Και δεν ξερω για ποιο λογο μειωθηκε ο συνολικος ετησιος υετος?Μηπως ειναι δακτυλος για να μη χασει η Στενη τα πρωτεια της?[i]
97 Ιανουαριος
93 Φεβρουαριος
83 Μαρτιος
83 Απριλιος
41 Μαιος
14 Ιουνιος
23 Ιουλιος
142 Αυγουστος
437 Σεπτεμβριος
69 Οκτωβριος
47 Νοεμβριος
Προηγειται λοιπον πανελληνιως η Ζαγορα για το ετος 2008.Ο αγωνας ομω συνεχιζεται.
"
Comment
-
einai γνωστο οτι η πρωτη βλαβη που βγαζουν οι σταθμοι αυτοι στις ακρεες καταστασεις ειναι η βλαβη στην πλακετα καταγραφης υετου."Originally posted by vasilitsa freakΚατι παιχτηκε εδω παιδια....[i]καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
πηγαινουν και ριχνουν νερο με τα ποτηρια στο βροχομετρο ρε σεις,ειναι ολοφανερο[i]
ξαναλεω αυτο που εχει ειπωθει πολλες φορες.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!Η ΖΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΗΛΙΟ) ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ!
δηλαδη επειδη δεν δινει καποιος αναφορες συνεχως απο κει πρεπει να μην πιστευουμε????ελεος ρε παιδια.μην ειστε πια τοσο καχυποπτοι για το παραμικρο.σε λιγο θα μες πειτε οτι το κανουν επιτηδες για να παρουν το χρυσο μεταλλιο υετου.μην τρελαθουμε εντελως..."σνόου αντίκτηντ
Comment

Comment