Announcement

Collapse
No announcement yet.

BURTON P1 SNOWBOARD BINDINGS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BURTON P1 SNOWBOARD BINDINGS

ΠΟΙΑ η γνώμη σας για αυτές τις δέστρες ? να τις βάλω σε σανίδι Lib Tech Series με burton ruler μπότες ? Freeride κάνω !! και γενικά ποιες άλλες προτείνετε ? THANKS!!!

Οι Ρ1 δεν κάνουν για freeride, είναι αρκετά μαλακές. Μια καλή λύση είναι οι cartel. Οι πιο σκληρές freeride επιλογές έρχονται αρκετά ακριβά από burton. Δες και από drake, salomon, ride μεριά.

Comment

Originally posted by geop31
      ΠΟΙΑ η γνώμη σας για αυτές τις δέστρες ? να τις βάλω σε σανίδι Lib Tech Series με burton ruler μπότες ? Freeride κάνω !! και γενικά ποιες άλλες προτείνετε ? THANKS!!!
      αφού είσαι της lib tech, πάρε ρε φίλε καμμιά bent metal που σίγουρα ταιριάζουν και είναι και σε καλές τιμές...
      μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

έχει πάνω κάτι GNU-G3 λένε τίποτα αυτές ? Έχω την εντύπωση ότι δεν κουμπώνει καλά η burton ruler πάνω τους ... Ποια η αποψή σας ?

Comment

και κάτι άλλο που να πάω για service to σανιδι κάπου κοντά στην Κηφισσιά ?

Comment

Το kifissia21 κάνει καλό σέρβις. Τιμές ρώτα τους, αξιόλογες εναλλακτικές στην περιοχή δεν υπάρχουν. Μελίσσια ή Μαρούσι μετά.

Comment

έχει πάνω κάτι GNU-G3 λένε τίποτα αυτές ? Έχω την εντύπωση ότι δεν κουμπώνει καλά η burton ruler πάνω τους ... Ποια η αποψή σας ?
              αν δεν τις θες ενδιαφέρομαι
              μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

και κάτι άλλο που να πάω για service to σανιδι κάπου κοντά στην Κηφισσιά ?
                Χαλάνδρι cab9.
                ...egoism dictates human relations...

Comment

ΜΕΛΊΣΣΙΑ που για service ?

Comment

Tis sikegrimenes destres exo tou 07/08.Tis exo se ena hammer sanidi pou einai fr/fs.tha elega oti kalitero kalitero exo foresi kai apo kartel kai mission.An den biazese kai otan-an-mporei-diskolo xionisi stis dino na tis dokimasis.

Comment

Για τις GNU λες Angel? Απλά νομίζω ότι δεν ταιριάζουν πολύ στις BURTON RULER !!! Ti λές ?

Comment

gεορ όλα τα παραπάνω έχουν σχέση πάντα σε τι επίπεδο βρίσκεσαι.στην αρχή κ κόντρα πλακέ να που έδινες δεν με απασχολούσε μόνο να μάθω να τσουλαω ήθελα.θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν πολύ ταιριάζουν αλλά είμαι σίγουρος ότι η διαφορά δεν θα φανεί καθόλου.

Comment

Working...
                        X