Ελπιζω λεοπ να χεις χιουμορ κι εσυ και να μην παρεξηγησε[i]....αλλα δυστηχως φιλε μου no snowκοκο φετος...του χρονου μωρε.Ξερετε εσεις τις ζυγες χρονιες"
ΕΡΧΕΤΑΙΟ ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Ελπιζω λεοπ να χεις χιουμορ κι εσυ και να μην παρεξηγησε[i]....αλλα δυστηχως φιλε μου no snowκοκο φετος...του χρονου μωρε.Ξερετε εσεις τις ζυγες χρονιες
Μην τους λες για ζυγά και μονά γιατί θα μπερδευτούν με τα αυτοκίνητα!
"
Κοίτα, εμείς τη δεκαετία αυτή είχαμε χιόνι κάθε χρόνο και όχι κάθε ζυγή χρονιά. Επειδή όμως στα ενδιάμεσα το χιόνι δεν ήταν σημαντικό γιαυτό έχουν μείνει τα 2002-2004 κ.λ.π. Και το 2003 χιόνισε και το 2005 αλλά και το 2007 και μιλάω για χιονοστρώσεις που κάλυπταν ακόμα και τμήματα του λεκανοπεδίου.
Αυτο λεω κι εγω ...ωρα ειναι λοιπον τα επομενα χρονια να ισσοροπησει ο καιρος και να σας ξαναφερει κοντα στους μεσους ορους σας.Ειπαμε η φυση παντα ισσοροπει....και αυτη την δεκαετια ξεφυγε[i]"
Οταν θα παρακαλατε κι εσεις ακομη και για την σκονη του κουραμπιε οπως εμεις κανουμε μολις τα τελευταια 2 χρονια θα δεις τι ωραια που ειναι ακομη και η πασπαλιτσα.[i]...αλλωστε ξερεται εσεις απο την αμεσως προηγουμενη δεκαετια ,και οχι μονο"
Οταν θα παρακαλατε κι εσεις ακομη και για την σκονη του κουραμπιε οπως εμεις κανουμε μολις τα τελευταια 2 χρονια θα δεις τι ωραια που ειναι ακομη και η πασπαλιτσα.[i]...αλλωστε ξερεται εσεις απο την αμεσως προηγουμενη δεκαετια ,και οχι μονο
Οταν θα παρακαλατε κι εσεις ακομη και για την σκονη του κουραμπιε οπως εμεις κανουμε μολις τα τελευταια 2 χρονια θα δεις τι ωραια που ειναι ακομη και η πασπαλιτσα.[i]...αλλωστε ξερεται εσεις απο την αμεσως προηγουμενη δεκαετια ,και οχι μονο
Comment