Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορα Γρεβενων+φωτο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αναφορα Γρεβενων+φωτο

Μιας και ο καιρος δεν παρουσιαζει κανενα ενδιαφερον ουσιαστικο κανω μια μικρη συντομη αναφορα απο τα Γρεβενα οπου ημουν για 2 μερες χθες και προχθες!

Βασικο χαρακτηριστικο του καιρου η αυξημενη υγρασια το πρωι και τη νυχτα, η ζεστη το μεσημερι με τη θερμοκρασια να φτανει το +23!Πολυ καλο χαρακτηριστικο οι χαμηλες θερμοκρασιες το πρωι που χθες ηταν στο +5.5 και σημερα +6!

Η θερμοκρασια οταν σηκωθηκα χθες στις 9 (τα στοιχεια του σταθμου" δλδ η ωρα η ημερομηνια ειναι λανθασμενα καθως δεν τα ρυθμισα)δυστυχως δεν προλαβα την κατωτατη στις 7.20!

Η θερμοκρασια μεσα στο σπιτι στις 11.30 το μεσημερι και αφου ειχα κλειστα τα καλοριφερ για 4 ωρες!

Μια φωτο απο την αξιολατρευτη Πινδο!Κατα σειρα....αριστερα προς δεξια:Βασιλιτσα-Γομαρα-Σμολικας

Αλλη μια....Ορλιακας στη μεση και δεξια, η Φλεγγα πισω (δεν φαινεται καλα) και κομματι απο τις Μπαλτσες αριστερα!

Η Βασιλιτσα μου κλαιει που δεν εχει χιονι τετοιο καιρο

Χωρις λογια στον Αλιακμωνα.....

Το ποταμι....

Κανονικα το νερο πρεπει να φτανει λιγο πιο πανω απο το αμαξι...αλλα που τετοια τυχη!Το καλοκαιρι ειναι ακομα εδω!

Που να πεταξω την πετρα???οεο!!!

Να και ο μικρος προσπαθει να μην πεσει στο ποταμι....

Μια πανοραμικη απο Πινδο ακομα απο χθες το απογευμα που συννεφιαζε σταδιακα απο τα δυτικα!

Οριστε και το Σινιατσικο το βουνο του serzioptol!Φαινεται καθαρα και η Σιατιστα δεξια!

Να και ο Μπουρινος απο ενα απο τα χωρια μου!Το απεραντο πρασινο στα χαμηλα....η γη θελει ομως βροχηηηηη!!

Εγω με ενα σκυλακι στο χωριο στο Λαγκαδακι!Ζεστη ακομα και στα 630μ του νομου...θερμοκρασια στο +20 μεσημεριατικα

Το πρωι ξεκινησα απο τα Γρεβενα με αχνα απο στομα και μυτη και +6 και εφτασα στο Αχεπα στη Σαλονικη μετα απο μιαμιση ωρα με +2115 βαθμοι διαφορα σε μιαμιση ωρα....αυτη η πολη....δεν λεω τπτ

Αυτα...."

Κριμα ακομη διχως χιονι τα βουνα μας.
    Βασιλω και Τριγγια εννοω
    Εγω ημουν πανω Σ/Κ και πηγα στην ταβερνα Φωλια του Αετου" στο δρομο για .....ξερεις εσυ καπου στα 1700 υψομετρο.
    Πολυ καλη και θα ξαναπαω σιγουρα(3η φορα ηδη σε 5μηνες) Edited by: ONLYSNOW "

Comment

Originally posted by blades
      2 ερωτησεις μονο.
      στον πορο πηγες?
      καινουρια ειναι η φωτογραφικη?κανει θαυμασια δουλεια[i]
      για τις εικονες δεν εχω να πω κατι παρα μονο οτι εκανε πολυ ζεστη

Ναι η καινουργια ειναι!Φοβερη ειναι...

Στον Πορο πηγα...περασα βσκ να δω πως ειναι το σπιτι των παππουδων!

Το πρωι κρυο...το μεσημερι ζεστη Γιωργο..."

Comment

Ωραία τοπίο αλλά μεγάλη κατάντια να είμαστε αρχές Νοέμβριου και ο Σμολικας να μην έχει ούτε πασπάλα[i]"
        Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.

Comment

Originally posted by ONLYSNOW
          Κριμα ακομη διχως χιονι τα βουνα μας.
          Βασιλω και Τριγγια εννοω
          Εγω ημουν πανω Σ/Κ και πηγα στην ταβερνα Φωλια του Αετου" στο δρομο για .....ξερεις εσυ καπου στα 1700 υψομετρο.
          Πολυ καλη και θα ξαναπαω σιγουρα(3η φορα ηδη σε 5μηνες)

Στην Αετοφωλια μαλλον λες!Ειναι οντως πολυ ωραια εκει!Μια σημειωση μονο....1300μ ειναι εκει"

Comment

Φιλε Τεο ωραιες φωτο !!!! Κανονισα να παω με Ξαδερφια απο Γρεβενα στην Βαλια Καλντα τον Δεκεμβριο!! Ειναι πραγματικα φοβερα......
            Το καιρικο κενο πανω απο την Θεσσαλονικη παντα υπαρχει ..... για να δουμε θα υπαρξει φετος !!!!! RESPECT

Comment

Originally posted by blades
              τελικα ο paikths επεσε στο ποταμι για οχι?[i]

Οχι...

Γιωργο μην πειραζεις τον παικτη...θα στειλω τον σκυλο να σε κανονισει!!

"

Comment

Ειναι μικρουλης....θα στον γνωρισω οταν παμε να κερωσουμε τα σκι![i]

"

Comment

Working...
                X