Κωστα μου εγω μιλαω για τωρα, για το παρον...πολλα δεντρακια στο δασηλιο της γειτονιας μου, εχουν αρχισει και ξεραινονται...και με τρομαζει το οτι ειναι Νοεμβριος! 33 μερες ειναι αυτες...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανομβρια? Μην το ξαναπειτε
Collapse
X
-
Ο φετεινος Οκτωβρης ηταν ανομβρος φετος δε διαφωνω
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι θα πει φυσιολογικος
χειμωνας κ μη φυσιολογικος απο που προκειπτει?
Ο καιρος ειναι καιρος κ δεν εχει στανταρ δεδομενα μετρημενα
σε χιλιοστα.
Και παλια ειχαμε ανομβριες κ παλια ειχαμε λειψυδριες και και και...
και παλι εβρεξε ομως κ παλι χιονισε.
Κ παλι ξαναγεμισε ο Μορνος κ παλι αδειασε κ παλι θα ξαναγεμισει
αυτο θα γινετε παντα συνηθιστε το
Comment
-
Ισως τοτε ομως, να ειμασταν πιο μικροι σε ηλικια και να μην μας ενοιαζε! Τωρα ομως, βλεπουμε τα πραγματα λιγο πιο διαφορετικα...για παραδειγμα αν ειχα την ηλικια που εχω τωρα, στην ανομβρια του 93-95...θα ειχα πηδηξει απο καμια ταρατσα! [i]"Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
για το Μορνο που αναφερεις,να πω πως σε τοσο χαμηλα επιπεδα δεν εχει πεσει ποτε ξανα στο παρελθον.Originally posted by AmbientΟ φετεινος Οκτωβρης ηταν ανομβρος φετος δε διαφωνω
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι θα πει φυσιολογικος
χειμωνας κ μη φυσιολογικος απο που προκειπτει?
Ο καιρος ειναι καιρος κ δεν εχει στανταρ δεδομενα μετρημενα
σε χιλιοστα.
Και παλια ειχαμε ανομβριες κ παλια ειχαμε λειψυδριες και και και...
και παλι εβρεξε ομως κ παλι χιονισε.
Κ παλι ξαναγεμισε ο Μορνος κ παλι αδειασε κ παλι θα ξαναγεμισει
αυτο θα γινετε παντα συνηθιστε τοσνόου αντίκτηντ
Comment
-
μα κλαίμε ακριβώς γιατι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση,αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι να εισαι σίγουρος πως θα δουλεύαμε για αυτό και δεν θα κλαψουρίζαμε στο forum!Γι'αυτό ακριβώς είμαστε απόλυτα δικαιολογημένοι!Originally posted by bladesνα δουμε πρωτα πως θα κυλισει και ο χειμωνας και βλεπουμε,αλλωστε δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα,γι αυτο λεω για κλαψες,γιατι ολο τον κλαιμε τον νεκρο αλλα τι μπορουμε κανουμε?[i](μονο ΜΗ σπαταλη)
"
Όταν κατέβει ο ψόφος από τις ’λπεις και αστράψει το Ιόνιο απάκρη σ άκρη, ο κόσμος θα κρατάει την αναπνοή του!
Comment
-
Εδω παιδακι μου η Καβαλα εκλεισε με 0 χιλιοστα για Οκτωβρη μηνα, εδω και πολλά χρόνια έχει να υπάρξει μήνας με μηδενικό υετό, ακόμη και ο Ιούλιος 2007, και ο ακραίος Ιούνιος 2007 είχαν υετό....Originally posted by meteofokη Υπεραισιοδοξία μερικών,δεν τους αφήνει να δουν οτι πηρε φωτιά το ίδιο τους το σπίτι.... Κι εγω φυσιολογικα πιστευα μεχρι χθες οτι ηταν αλλά πλεον βλεπω οτι η κατάσταση αρχίζει και περνει περσινες και προπερσινες τροπές με περιοχες στην ανατολικη Μακεδονια -Θρακη να εχουν έως και 90% κατω του ΜΟ υετού..Δυστιχως δεν μπορω να υποστιριζω πλεον οτι ολα ειναι φυσιολογικα.
Μιλάμε το καλοκαίρι είχαμε περισσότερη βροχή απότι Σεπτέμβρη και Οκτώβρη τώρα...τι να λεμε...
Δεν ειπαμε να βαλουμε τα κλαμματα, αλλα ας ειμαστε επιφυλακτικοι....ο Κωστης μάλλον ζει στον κόσμο του..ως τις 10 Νοέμβρη πάλι καμία αξιόλογη βροχή πέραν των δυτικών ακτών...Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...
Comment

"
Comment