τεστάρω μήπως είμαι και εγώ μπαν
Announcement
Collapse
No announcement yet.
test
Collapse
X
-
οκ δεν είμαι. λοιπον: προτείνω να ανοιχτεί ενα θέμα το οποίο να μην κλείνει ποτέ κ στο οποίο να μπορεί να γίνεται ελεύθερη ανταλλαγή πολιτικών χαρακτηρισμών, κ στο οποίο να επιτρέπονται κ οι βαριοι χαρακτηρισμοί.
θα λειτουργήσει και ψυχοθεραπευτικά, εκτονώνει το στρες.
μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονική υπογραφή με την συμμετοχή στο συγκεκριμένο οτι όσοι συμμετέχουν αποποιούνται της δυνατότητας τους να υποβάλλουν μυνησεις, για να είναι καλλυμένο και το σαιτμικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment
-
Για ολους ειναι ευχη φιλε μου. βεβαια ειναι αναλογα και πως θα στο πει καποιος. Εισαγγελεας speakingOriginally posted by ismaelγια μας τους αντίχριστους" και "σεξουαλικά απελευθερωμένους αναρχικούς" (ακούτε κύριε εισαγγελέα????
) το "να πάτε να γ...τε" αποτελεί ευχή την οποία αποδεχόμαστε ευχαρίστως....
"
Comment
-
προς dirfi:Originally posted by dirfiΓια ολους ειναι ευχη φιλε μου. βεβαια ειναι αναλογα και πως θα στο πει καποιος. Εισαγγελεας speakingOriginally posted by ismaelγια μας τους αντίχριστους" και "σεξουαλικά απελευθερωμένους αναρχικούς" (ακούτε κύριε εισαγγελέα????
) το "να πάτε να γ...τε" αποτελεί ευχή την οποία αποδεχόμαστε ευχαρίστως....
για να προλάβω μια ενδεχόμενη παρεξήγηση:το εισαγγελέας δεν αναφερόταν προς κάποιο μέλος του φόρυμ έτσι?απλά επειδή τα πάντα παρακολουθούνται σήμερα...
για κανένα λόγο δεν θα τολμούσα να προσβάλλω με αυτόν τον τρόπο κάποιον απο εδω μέσα, για μένα η λέξη εισαγγελέας είναι εξίσου ειδεχθής με τη λέξη φασίστας.
προς panicline:
πάλι κοιμόσουν όταν έγινε το νταβαντούρι??
εσείς οι κουμουνιστές μια ζωή έρχεστε αφού έχει ανάψει η φωτιά για να δώσετε γραμμή

"μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....
Comment

Comment