Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΟΧΙ x 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dzski
    <a href=http://www.youtube.com/watch?v=eWIvraOQrWI" target="_blank"></a>Το προτιμώ σαφώς από στρατιωτικές παρελάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να κηρύττουν το μίσος.

Το θέαμα νέων παιδιών ντυμένων ομοιόμορφα να παριστάνουν τους στρατιώτες στην παρέλαση είναι αποκρουστικό. Αλήθεια σε ποια άλλη χώρα γίνεται;

Η παρέλαση δεν κυρύττει το μίσος. Είναι μια πράξη μνήμης. Μνήμης και τιμής στους ανθρώπους που χάθηκαν είτε χαραμίστηκαν για μας. Που πυροβολήθηκαν, που πέθαναν από πείνα, που έχασαν τις οικογένειές τους, που έχασαν τις περιουσίες τους, που έμειναν ανάπηροι κ.λ.π.

Η Ελλάδα άλλωστε ποτέ δεν ήταν η χώρα του μίσους!
    "
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Α, και το άλλο με την άλλη τη χώρα! Προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια αυτή την ιστορία με την άλλη τη χώρα! Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε, έχουμε τις παραδόσεις μας και την ιστορία μας. Αν είναι να τα ξεπουλήσουμε για την άλλη τη χώρα τότε ας αλλάξουμε σημαία, όνομα και υπηκοότητα να τελειώνουμε με αυτό το ζήτητμα. Edited by: LeoP
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

συμφωνω απολυτα!ας μη τα γκρεμιζουμε ολα...

Comment

beauty, αν και δεν είμαι ακριβώς αυτό που λέμε... νέα γενιά, συμφωνώ μαζί σου. Ενα από τα πιο συντηρητικά πράγματα που ακούω είναι αυτή η καραμέλα με τη νέα γενιά που πάει δήθεν κατά διαόλου.
          Οσοι το λένε αυτό εννοούν ένα από τα παρακάτω:
          1. Δεν την καταλαβαίνω (χάσμα γενεών)
          2. Τη ζηλεύω
          3. Τη φοβάμαι

Αφήστε τους νέους να θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, κι ας μην ξέρουν πως, κι ας μην ξέρουν τι κόσμο θέλουν να φτιάξουν στη θέση του. Χειρότερα δύσκολα θα τα καταφέρουν!

Φίλε KAPTEN, τουλάχιστον συμφωνούμε για τις Ferrari και τον Παναθηναϊκό

THURT, μαζί σου! Αυτό το τζιζ είναι πολύ καυτό και δεν το αγγίζει κανένας!

Leop, Εχεις ένα δίκιο και ένα άδικο.
          Εγώ τουλάχιστον όταν βλέπω όπλα, στρατιωτική παράταξη, βήμα, εμβατήρια, και ομιλίες γεμάτες... αδελφοσύνη, ε... δεν μου έρχεται στο μυαλό... συνύπαρξη και ειρηνικοί αγροί γεμάτοι ανθισμένα λουλουδάκια.
          Και εγώ τώρα άντε να πείσω την κόρη μου ότι οι Ιταλοί, οι Αλβανοί και γενικά οι Βάρβαροι" δεν είναι και τόσο κακοί άνθρωποι (τουλάχιστον όχι χειρότεροι από εμάς)

Εχεις απόλυτο δίκιο για την "άλλη χώρα". Είναι ηλίθιο επιχείρημα και θα προσπαθήσω να μην το ξαναχρησιμοποιήσω (είναι σαν το... εκατομμύρια μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος)

"
          -
          2B OR NOT 2B = FF
          http://www.snowguide.gr

Comment

Originally posted by wandley
            Originally posted by blades
            <a href=http://www.youtube.com/watch?v=eWIvraOQrWI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eWIvraOQrWI</A>

Το προτιμώ σαφώς από στρατιωτικές παρελάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να κηρύττουν το μίσος.

Το θέαμα νέων παιδιών ντυμένων ομοιόμορφα να παριστάνουν τους στρατιώτες στην παρέλαση είναι αποκρουστικό. Αλήθεια σε ποια άλλη χώρα γίνεται;

Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να πηγαίνουν στο σχολείο για να ανοίξει το μυαλό τους, να απελευθερωθεί το πνεύμα τους και να ψηλαΦίσουν τη μαγεία της γνώσης. Αντίθετα όμως, παρατάσσονται τα πρωινά εκτελώντας στρατιωτικά παραγγέλματα, κάνουν προσευχές (πιστεύοντας και μη ερευνώντας), μαθαίνουν ότι κατάγονται από τον Αδαμ και την Ευα (έχετε ακουστά ένα κύριο που τον έλεγαν Δαρβίνο και ότι ιστορία έχει μόνο το Ελληνικό έθνος (που είναι η Αιγυπτιακή, η Κινέζικη, της Μεσοποταμίας, της Αμερικανικής ηπείρου

Αυτό είναι το πραγματικό αίσχος!
            εμεις οι ελληνες ειμαστε τα παντα στον κοσμο,δεν το εχεις καταλαβει ακομα?
            α και ξεχασα να πω οτι οποιος εχει την κακη μοιρα να γεννηθει αλλου,οπως πακισταν,αιγυπτο,ισλανδια,μαλαισια,δανιααπλα δεν εχει την τυχη να παρελασει στην ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
            ξεχασες να πεις βραζιλια ρε!!

Να μην τα γκρεμιζουμε όλα φιλε sfeweather!Εγω συμφωνω αλλα τι περιμένει κανείς όταν έχουμε φτασει στο σημειο να γελαμε ειρωνικά με την ταυτότητά μας &amp; την παρέλαση!"

Comment

τι παει να πει ελληνας ρε παιδια?
              μονο οτι καποιος γεννηθηκε εντος των οριων της ελληνικης επικρατειας και τιποτα αλλο,διαφωνει καποιος???????
              αν ναι ας σκεφτει 5 λεπτα παραπανω πριν απαντησει
              Δεν καταλαβαινω το νοημα αυτου που λες. Ελληνας ειναι αυτος που εχει γεννηθει στην Ελλαδα απο ελληνικη οικογενεια. Και κουβαλαει απο γενια σε γενια, την ιστορια του, την παραδοση του και καποια χαρακτηριστικα

Comment

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΩΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΗΤΕ??? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ??? ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ !!!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ???

[i]

Α ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ..... Edited by: Labros "
                ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

η παρελαση σαν πραξη μνημης ειναι πολυ θετικη. Οι στρατιωτικες παρελασεις ανα τον κοσμο, αρα συμπεριλαμβανεται και η δικη μας, εχουν παντα χαρακτηρα επιδειξης ισχυος, κατι που δεν ενισχυει τα ειρηνικα αισθηματα κανενος λαου.

Αλλο χαρακτηρα εχει μια μαθητικη παρελαση και αλλον μια στρατιωτικη.... Δεν πρεσβευουν τα ιδια ιδανικα. Εχουν διαφορετικο χαρακτηρα και γεννουν διαφορετικα αισθηματα.

Comment

Originally posted by MountExplorer
                    η παρελαση σαν πραξη μνημης ειναι πολυ θετικη. Οι στρατιωτικες παρελασεις ανα τον κοσμο, αρα συμπεριλαμβανεται και η δικη μας, εχουν παντα χαρακτηρα επιδειξης ισχυος, κατι που δεν ενισχυει τα ειρηνικα αισθηματα κανενος λαου.
                    οι στρατιωτικες παρελασεις εχουν τονοτικο χαρακτηρα και ενισχυουν το φρονημα του πολιτη.
                    ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Originally posted by Labros
                      Originally posted by MountExplorer
                      οι στρατιωτικες παρελασεις εχουν τονοτικο χαρακτηρα και ενισχυουν το φρονημα του πολιτη.

Πολυ σωστος!!!!

Προπαντων εκεινων που βρισκονται στα συνορα της πατριδας!!!![i]"

Comment

Δεν ειναι ορνια Γιωργη κανεις λάθος....

Γιδια ειναι.....!!!![i]"

Comment

μονο οτι καποιος γεννηθηκε εντος των οριων της ελληνικης επικρατειας και τιποτα αλλο,διαφωνει καποιος???????

Καλά σοβαρά μιλάς φίλε μου?Έλληνας είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα??Οι Έλληνες του εξωτερικού τι είναι?Ή μήπως ο Αλβανός που γεννιέται εδώ είναι Έλληνας?Μην τρελαθούμε,ίσως κάτι δν λες σωστά ή εγώ δν κατάλαβα σωστά!Διόρθωσέ με.

Όσο για την παρέλαση,είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τους ''παπούδες'' μας που έκαναν τα πάντα για να υπάρχει Ελλάδα σήμερα &amp; να μην έχεις γεννηθεί εσύ και όλοι μας ''Γερμανός'' ή οτιδήποτε άλλο...

Comment

Originally posted by snowpar

Καλά σοβαρά μιλάς φίλε μου?Έλληνας είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα??Οι Έλληνες του εξωτερικού τι είναι?Ή μήπως ο Αλβανός που γεννιέται εδώ είναι Έλληνας?Μην τρελαθούμε,ίσως κάτι δν λες σωστά ή εγώ δν κατάλαβα σωστά!Διόρθωσέ με.

Όσο για την παρέλαση,είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τους ''παπούδες'' μας που έκαναν τα πάντα για να υπάρχει Ελλάδα σήμερα &amp; να μην έχεις γεννηθεί εσύ και όλοι μας ''Γερμανός'' ή οτιδήποτε άλλο...
                            δηλαδη αμα γεννιομουν γερμανος" πιο το κακο?
                            αυτο ηθελα να πω φιλε μου,νομιζουμε οτι εμεις ειμαστε και κανεις αλλος σε αυτον τον κοσμο
                            Ποιος ειπε ,μονο εμεις και κανεις αλλος στον κοσμο?

Οκαθε λαος εχει τις παραδοσης και τα πιστευω του ανλογα τα ιστορικα γεγονοτα."

Comment

Originally posted by snowpar

Γιωργο νομιζω οτι κανεις λαθος. Ειναι δικαιωμα του καθενα, να ειναι Εθνικα υπερηφανος απ'οποια χωρα και αν προερχεται, ποσο μαλλον εμεις οι Ελληνες που κουβαλαμε στις πλατες μας ιστορια χιλιαδων ετων.

Η συμμετοχη σε μια παρελαση δεν σε κανει λιγοτερο η περισσοτερο Ελληνα.

Ειναι φορος τιμης.

δηλαδη αμα γεννιομουν γερμανος" πιο το κακο?
                              αυτο ηθελα να πω φιλε μου,νομιζουμε οτι εμεις ειμαστε και κανεις αλλος σε αυτον τον κοσμο
                              "
                              THE RETURN OF THE KING...

Comment

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=eWIvraOQrWI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=eWIvraOQrWI</a>

Το προτιμώ σαφώς από στρατιωτικές παρελάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να κηρύττουν το μίσος.

Αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να πηγαίνουν στο σχολείο για να ανοίξει το μυαλό τους, να απελευθερωθεί το πνεύμα τους και να ψηλαΦίσουν τη μαγεία της γνώσης. Αντίθετα όμως, παρατάσσονται τα πρωινά εκτελώντας στρατιωτικά παραγγέλματα, κάνουν προσευχές (πιστεύοντας και μη ερευνώντας), μαθαίνουν ότι κατάγονται από τον Αδαμ και την Ευα (έχετε ακουστά ένα κύριο που τον έλεγαν Δαρβίνο και ότι ιστορία έχει μόνο το Ελληνικό έθνος (που είναι η Αιγυπτιακή, η Κινέζικη, της Μεσοποταμίας, της Αμερικανικής ηπείρου

Αυτό είναι το πραγματικό αίσχος!

Μια απο τις πιο ειρηνικες και παθητικες (σε σημειο βλακειας) χωρες στον κοσμο, ειναι η Ελλαδα. Διαφωνεις; Εχεις ακουσει ποτε να προκαλουμε επισημα άλλα εθνη; Ακομη και με την παρελαση θα τα βαλουμε; Η παρελαση θελοντας ή μη, ειναι για να τιμουμε τα γεγονοτα και τα προσωπα που σημαδεψαν το εθνος μας και το κρατησαν ελευθερο. ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν το καθε παιδακι δε γνωριζει για ποιο λογο το κανει, σε αυτο ευθυνεται και αυτο και ο χ,y δασκαλος.

Ουτε ακροδεξιος ειμαι, ουτε αναρχικος (το καταλαβατε ηδη βεβαια αυτο ), αλλά προσπαθω να κραταω ενα μετρο. ΔΕ δεχομαι να προκαλειται η πατριδα μου απο τον καθε μ*λ*κ* (πολλες φορες ο "κινδυνος" προερχεται απο το εσωτερικο), αλλά δεν κλεινω την πορτα μου σε κανεναν, ουτε Αμερικανο, ουτε Αλβανο, ουτε Τουρκο ουτε ουτε ουτε.

Το μέτρο να κραταμε, μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ΦΤΑΝΕΙ.

Edited by: nick_ts157 "
                                ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
                                Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
                                http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Working...
                                X