Announcement

Collapse
No announcement yet.

το δραμα του δραμαλη..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Σπανιως η πεντελη τελη οκτωμβρη την χαμηλη θ την εχει πανω απο 10 C. επισης παντελη ελλειψη υγρασιας . σπανιο φαινομενο για την εποχη.
    snow power

Comment

Ενταξει, καιρος ειναι αυτος... δεν γινεται ολοι οι Οκτωβριοι να ειναι το ιδιο καθε χρονο. Εχουν υπαρξει και Δεκεμβρηδες στο στυλ του φετινου Οκτωβρη, ας μη το ξεχναμε. Ο χειμωνας δεν μπηκε ακομη... η περισσοτερη Ελλαδα ειχε και ενα καλο Σεπτεμβρη.
      Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Ε ρε παιδια...παραμυθιαζομαστε με τα 15αρια που βαραει η Χαλκιδα..μιλαμε για κουβέρτες όταν από βδομάδα θα πιάσουμε 28αρια με φουλ υγρασία...και ακριβως αυτο..με μαθηματικη ακριβεια εδω και 4 μερες το ΓΦΣ μετατοπιζει την πολυποθητη αλλαγή του καιρόυ όλο και πιο μακρια..στο τέλος δεν θα ρθει καθόλου, μα και να ρθει, αυτο που θα ρθει θα ναι κατι διόλου αξιόλογο για την εποχή..Φοβερη η ανομβρια σε Αν.Μακεδονια και Θρακη(ουτε 300 χιλιοστα για το 2008)...
        Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο σου...κοντομανικα χρειαζονται τα μεσημερια, και ειδικα σε ζεστες περιοχες οπως η δική σου..εκτος κι αν εισαι τοσο κρυουλιαρης που με 20 βαθμους θες κουβέρτα..
          Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...

Comment

στην τριπολη παντως απο τα μεσα σεπτεμβρη κοιμομαστε με κουβερτα και παπλωμα!
            γυρω στις 25 σεπτεβρη αναψαμε και το καλοριφερ βεβαια!
            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Originally posted by meteolarissa
              Μετα το Σεπτεμβριο κανει κρυο τα βραδια.
              Το καλοκαιρι εχει ζεστη πολυ αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι ζεστη περιοχη.Το χειμωνα ειναι πιο κρυα απο την Καβαλα...
              που αναφερεσαι?
              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Μα ρε Γιάννη εσύ κάθε μήνα και κάθε χρόνο ανοίγεις ένα ποστ και λες ότι αυτός ο μήνας ήταν άθλιος υετικά, θερμοκρασιακά και χάλια και, και, και... Κάθε φορά είναι άθλιος ο καιρός ή μήπως υπερβάλεις καμμιά φορα; Λέω γιατί και για το βροχερό και ευχάριστο Σεπτέμβρη που πέρασε τα ίδια ακριβώς είχες γράψει!
                Ο χιονοστερημένος δε λέει Σβαλμπαρντ... λέει σβαλαμπαλλαρνταρ

Comment

Ετοιμαστείτε τέκνα μου! Έρχεται ο χειμώνας!
                  Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                  Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by LeoP
                    Ετοιμαστείτε τέκνα μου! Έρχεται ο χειμώνας!
                    pote erxete? dioti meta apo 7 xronia anglia gurnaw monima ellafa thn allah evdomada k exw xasei olous tous xioniades athina apo 2002.
                    a to 07 pou eimouna fantaros itan mufa gia athina o xeimonas..
                    den pisteuw tora pou gurnaw na mhn kanei tipota..
                    ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                    :weather_17:

Comment

Kalws na oriseis file mou...
                      Egw apo 20-25/9 anapsa ta kalorifer,twra eksw exw 10-synnefia-aeraki kai to kalorifer douleyei sto xalaro,to prwi sto dynato...
                      Το blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
                      http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
                      WEST MACEDONIA POWER...

Comment

Εγω απο θερμανση τιποτα μεχρι στιγμης!Αφου καθημερινα πιανουμε 24+ λιγο να ανοιξεις το σπιτι το μεσημερακι εχεις ζεστουλα και για το βραδυ..Ελαχιστ σημερινη 10,7 και τωρα 15,2
                        www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

Δοξα το θεο...αν και δεν εχουμε πανω απο 20-21c μεσα στο σπιτι, δεν εχει χρειαστει να αναψουμε καλοριφερ ακομα. Κανουμε οικονομια και οσο τραβηξει...δεν ειναι εποχες για εξοδα!

Θυμιο τελειωνει το μαστερ ρε;;;;Edited by: Dirfis
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Εγω στο σπιτι εχω πεσει 19 αλλα καλοριφερ ΔΕΝ αναβει....Ειναι αρρωστεια η ζεστη.....

Comment

17,7 εχω μεσα στο σπιτι εγω και 12,9 εξω με αρκετη συννεφια.. χρειαζεται καλοριφερ μου φαινεται..

Comment

πωπω γκρίνια που πέφτει! [i] Παιδιά όσο και να γκρινιάζεται ο καιρός θα κάνει αυτό που του γουστάρει και αυτά που τον έχει αναγκάσει η βιομηχανοποίηση να κάνει! Ο χειμώνας θα έρθει, μη βιάζεστε!Χαλαρά!"
                                Summer go home
                                www.aokerkyra.com

Comment

Working...
                                X