12,5 τωρα εδω....μμμμμ ψυχρουλα.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εδραιωνετε η ψυχρη εισβολη/Αναφορες 25-27/10
Collapse
X
-
Φιλε μου.Απαραβατος κανονας για να μην χανεις την ψυχικη σου ηρεμια τζαμπα.ΜΕΤΑ ΤΙΣ 180 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΥΕΤΟ.Εχει πολυ χαμηλη αναλυση το μοντελο και ειναι επισφαλεστατη η εκτιμηση του.Originally posted by sfeweatherδεν μ αρεσει το 18αρι του gfs ...ολο και πιο περα παει η ψυχρη εισβολη..να δω ποτε θα δουμε τα πρωτα κρυα!και ο υετος απο 3-4 νοεμβρη εχει παει 8-9
Εγω Χοντρικα νομιζω οτι καπου εκει στις 5 του μηνα θα βρεξει.
Comment
-
Πολύ κρύα χειμωνιάτικη βραδιά η σημερινή!!!!
Ακόμα και για την ζεστή συνήθως Αττική, είναι το πρώτο βράδυ που πρέπει να είσαι ντυμένος ζεστά, θέρμανση δεν θα με χάλαγε καθόλου!
Βρισκόμουν στο Γκάζι ως συνήθως και το κρύο αισθητό...Δεν υπήρχε άνθρωπος χωρίς χοντρό μπουφάν και μάλιστα είδα και τις πρώτες γούνες (καλά αυτό είναι υπερβολή και εμετικό, αλλά ενδεικτικό του κρύου)
Λογικό, καθώς έφτασε μέχρι και 13,1 !! στο καρακέντρο της Αθήνας.....13,7 τώρα
Χαλάνδρι σημειώσαμε την πρώτη μονοψήφια της χρονιάς, 9,9 στις 2.30 !!!!!!!!!!!!!! που μάλλον είχε απόλυτη αναστροφή, καθώς τώρα συννέφιασε ελαφρά και φυσάει.....10,5 τώρα σε μια πολύ πολύ κρύα βραδιά!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Gounes....?
Ti na pw kai egw pou h kwlostnneffia mas ta xalase ola kai edwse 10,5 elaxisth edw..Kai den ftanei mono ayto,twra dialythhke gia na zestanei o hlios,10,7 twra...
Edited by: mitsarantoltsoΤο blog μου για καιρικες εκτιμησεις και οχι μονο:
http://westmacedoniaweather.blogspot.com/
WEST MACEDONIA POWER...
Comment

"
Comment